سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تاثیر زغال‌اخته و امگا۳ بر “هلیکوباکترپیلوری”

    محققان می‌گویند ممکن است استفاده همزمان امگا۳ و زغال‌اخته موجب ریشه‌کن کردن عفونت هلیکوباکترپیلوری شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    4 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    تاثیر زغال‌اخته و امگا۳ بر “هلیکوباکترپیلوری”
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    هلیکوباکترپیلوری نوعی باکتری است که باعث ایجاد التهاب و عفونت در معده می‌شود. این نوع باکتری در بعضی موارد می‌تواند باعث ابتلا به سرطان شود. محققان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خلخال در پژوهشی تاثیر استفاده همزمان امگا۳ و زغال‌اخته را در ریشه‌کن کردن عفونت هلیکوباکترپیلوری بررسی کرده‌اند.

    نویسندگان این مقاله در چهار گروه ۲۳ نفره تاثیر این مکمل را بر روی داوطلبان بررسی کرده‌اند. بر اساس آن چه در وب‌سایت مرکز بین‌المللی ثبت کارآزمایی‌های بالینی ایران آمده است، گروه اول به مدت دو هفته پنتوپرازول ۸۰ میلی گرم و به مدت چهار هفته آموکسی‌سیلین، بیسموت، کلاریترومایسین و آب زغال‌اخته غنی‌شده با امگا۳ مصرف کردند. گروه دوم نیز همانند گروه اول پنتوپرازول، آموکسی‌سیلین، بیسموت و کلاریترومایسین استفاده کردند اما به جای آب زغال‌اخته غنی‌شده با امگا۳، آب زغال‌اخته‌ی معمولی نوشیدند.

    گروه سوم هم همان داروهای مذکور به علاوه امگا۳ را در برنامه خود داشتند. گروه چهارم صرفا داروها را استفاده کردند و آب زغال‌اخته و امگا۳ جایی در برنامه‌ی آن‌ها نداشت.

    پژوهشگران این تحقیق می‌گویند:« به احتمال زیاد، ترکیبی از روش‌های درمانی جایگزین در مقایسه با یک رویکرد واحد، یک اثر هم‌افزایی دارد. و به طور بالقوه می‌تواند در ارتقا اثر آنتی بیوتیک درمانی استاندارد در ریشه کن کردن عفونت هلیکو باکتر پیلوری مؤثرتر باشد. هدف ما برای اولین بار ارزیابی اثرات همزمان مکمل امگا 3 و عصاره زغال‌اخته همراه با آنتی بیوتیک درمانی استاندارد در ریشه کنی هلیکوباکتر پیلوری، علائم گوارشی، برخی از مارکرهای استرس التهابی و اکسیداتیو سرم در بزرگسالان مبتلا به عفونت بود.»

    آن‌ها معتقدند استفاده ترکیبی از زغال اخته و امگا3 ممکن است در مقایسه با هر کدام از آن‌ها به تنهایی، اثر هم‌افزایی در ارتقا آنتی بیوتیک درمانی استاندارد در ریشه کن کردن عفونت هلیکوباکتر پیلوری داشته باشد.

    بنا بر آن چه در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور بیان شده است، نویسندگان این مقاله که در ژورنال Infection and drug resistance منتشر شده است می‌گویند: در صورت اثربخشی استفاده همزمان از این دو مکمل در ریشه کنی هلیکوباکتر، می‌توان در کنار درمان آنتی بیوتیک استاندارد استفاده از این دو ماده را نیز پیشنهاد کرد.

    نویسندگان این مقاله، احمد زارع جاوید، لیلا مقسومی نوروزآباد، هادی بازیار  و پژمان علوی‌نژاد از دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز و همچنین وحیده آقامحمدی از دانشکده علوم پزشکی خلخال هستند.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    شایع‌ترین علائم گرفتگی رگ قلب را بشناسید

    توسط زهرا اکبری
    8 خرداد 1402
    0

    عروق حالت صاف و کشسانی دارد و زمانی که پلاک بر روی دیواره‌های داخلی جمع می‌شود، آن‌ها را سفت و...

    بیشتر بخوانید
    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    8 خرداد 1402
    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    این مواد غذایی آلرژی زا هستند | اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید این مکمل را مصرف کنید | تاثیر صد در درصدی ژنتیک بر آلرژی غذایی

    8 خرداد 1402
    با خوردن این آجیل قند خون خود را تنظیم کنید

    با خوردن این آجیل قند خون خود را تنظیم کنید

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری/ غنچه خشک و گلاب صادر می‌شود

    20 اردیبهشت 1402
    بلوبری، میوه میلیونی!

    بلوبری، میوه میلیونی!

    2 خرداد 1402
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    لایحه آبخیزداری در پيچ و خم بلاتکليفي

    17 اردیبهشت 1402
    چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند | بهترین راه برای پیشگیری از آسیب جدی به کبد

    چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند | بهترین راه برای پیشگیری از آسیب جدی به کبد

    25 اردیبهشت 1402
    ۱۸ طرح آبخیزداری در استان مرکزی آغاز شد

    ۱۸ طرح آبخیزداری در استان مرکزی آغاز شد

    9 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود