دوشنبه, تیر ۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین مغزها برای کاهش وزن

    برخی از آجیل ها بیشتر از سایرین برای کاهش وزن شما مفید هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت کیوی افزایش یافت/ با صادرات کیوی نارس، بازار روسیه را از دست دادیم

    وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید، فقط کمتر خوردن‌ راه حلی برای کاهش وزن نیست؛ بحث درست خوردن نیز مطرح است.

    آجیل یک مثال عالی است که چگونه نوع صحیح غذا خوردن می تواند منجر به کاهش وزن شود. بر اساس تحقیقات منتشر شده در Nutrients، آجیل ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند، دو ماده مغذی که باعث افزایش سیری می شوند و به شما کمک می کنند مدت طولانی تری احساس سیری کنید. آنها همچنین سرشار از چربی های غیراشباع هستند که می تواند به کاهش تجمع چربی در بدن کمک کند. علاوه بر این، تحقیقات نشان داد که مصرف آجیل همچنین می‌تواند گرمازایی را افزایش دهد و به شما کمک کند کالری بیشتری بسوزانید.

    اما آیا در مورد کاهش وزن همه آجیل ها برابر هستند؟ جواب کوتاه «نه» است.

    در حالی که همه آنها فواید تغذیه ای دارند، برخی از آجیل ها بیشتر از سایرین برای کاهش وزن شما مفید هستند.

     

    گردو

    گردو سرشار از چربی های سالم، فیبر و پروتئین و یک میان وعده رضایت بخش است که به کنترل اشتهای شما کمک می کند. ترکیب منحصربه‌فرد آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو آن‌ها را متمایز می‌کند و از کاهش وزن حمایت می‌کند و طیف وسیعی از فواید سلامتی را ارائه می‌دهد.

    گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و زمانی که به طور منظم مصرف شود با سطوح پایین تر کلسترول LDL مرتبط است. تحقیقات همچنین نشان داده است که خوردن گردو باعث تغییر فعال شدن بخش خاصی از مغز مرتبط با محدودیت در مصرف غذاهای پرچرب و پر قند می شود و در نتیجه می تواند به کاهش وزن کمک کند.

     

     

    بادام زمینی

    در حالی که از نظر فنی بادام زمینی یک نوع حبوبات است، به دلیل مشخصات غذایی آن اغلب با آجیل گروه بندی می شود. این آجیل های ریز اما قوی سرشار از پروتئین و فیبر بوده و در مهار گرسنگی عالی هستند.

    چه از بادام زمینی لذت ببرید چه به شکل کره بادام زمینی آن را مصرف کنید، این آجیل سرشار از کالری و پروتئین می تواند به حفظ یا مدیریت وزن شما کمک کند. خوردن بادام زمینی پپتید YY را افزایش می دهد، هورمونی که اشتها را کاهش و احساس سیری را افزایش می دهد که به شما کمک می کند احساس رضایت بیشتری داشته باشید و میزان کالری دریافتی را کاهش دهید.

     

     

    بادام

    وقتی هوس یک خوراکی ترد و رضایت بخش دارید، بادام بهترین میان وعده است.

    بادام سرشار از چربی های سالم و پروتئین است که انرژی طولانی مدتی را برای شما فراهم می کند و شما را سیر و راضی نگه می دارد. یک بررسی گسترده در سال 2021 به این نتیجه رسید که بادام به طور قابل توجهی توده بدنی را کاهش می دهد.

    محققان دریافته اند که خوردن بیش از 42.5 گرم (حدود 1.5 اونس) بادام در روز به طور قابل توجهی کلسترول LDL و فشار خون دیاستولیک را کاهش می دهد؛ همچنین بادام به طور قابل توجهی میانگین توده بدن و توده چربی را در مقایسه با رژیم های کنترل کاهش می دهد.

     

     

    پسته

    عمل پوست کندن پسته سرعت غذا خوردن شما را کاهش می دهد و به شما کمک می کند هر لقمه را به خوبی بچشید و کنترل قسمت را تمرین کنید. آنها نسبت به سایر آجیل ها کالری کمتری دارند که آنها را به یک انتخاب عاقلانه برای کاهش وزن تبدیل می کند.

    یک مطالعه کوچک نشان داد که خوردن 1.5 اونس پسته در روز، علاوه بر مداخله کاهش وزن، نتایج کاهش وزنی مشابه با نتایج مداخله کاهش وزن بدون پسته دارد.

    پسته همچنین دارای مزایای اضافی کاهش فشار خون و افزایش غلظت آنتی اکسیدان است.

     

     

    بادام هندی

    آنها نسبت به سایر آجیل ها چربی کمتری دارند و ترد بودن رضایت بخش آنها می تواند آنها را جایگزین مناسبی برای میان وعده های کمتر سالم کند.

    بادام هندی منبع عالی منیزیم است و 20 درصد از ارزش روزانه شما را تنها در یک اونس تامین می کند. در حالی که منیزیم ارتباط مستقیمی با کاهش وزن ندارد، بسیاری از افراد به اندازه کافی از این ماده معدنی ضروری مورد نیاز برای کنترل قند خون و تبدیل غذا به انرژی دریافت نمی کنند.

     

     

    فندق

    فندق سرشار از چربی ها و فیبرهای مفید برای قلب است و می تواند گرسنگی شما را بین وعده های غذایی حفظ کند. فندق استرس اکسیداتیو مضر و التهاب را کاهش می دهد و در عین حال از کاهش وزن حمایت می کند.

    فقط یک اونس فندق، 28 درصد از ارزش روزانه ویتامین E را تأمین می کند، یک ویتامین محلول در چربی با خواص آنتی اکسیدانی قوی برای حمایت از کاهش وزن سالم.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آجیلخواص گردومغز
    پست قبلی

    ۰ ماده غذایی موثر بر افزایش سرعت سوخت و ساز بدن۰ ماده غذایی موثر بر افزایش سرعت سوخت و ساز بدن

    پست بعدی

    کاهش وزن با نوشیدن شیر غنی شده با ویتامین D

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    کاهش وزن با نوشیدن شیر غنی شده با ویتامین D

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.