دوشنبه 3 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار بین الملل

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است.

    توسط پروانه خانی
    6 شهریور 1399
    در اخبار بین الملل
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، حمید زادبوم گفت: بسته کاملی با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران و شورای ملی زعفران آماده شده است که در حال حاضر در کمیسیون اقتصادی دولت است و براساس آن نیم درصد از صادرات زعفران بسته‌بندی شده و دارای ارزش افزوده به حساب شورای ملی زعفران برای توسعه صادرات زعفران می‌رود.

    زادبوم افزود: همچنین بر اساس این بسته کارت اهلیت برای صادرکنندگان عمده زعفران صادر می‌شود و افرادی که صادرات زعفران دارند، شناسایی می‌شوند و براساس این بسته و‌ طبق گفته رئیس جمهوری قرار است برای بسته‌بندی زعفران سرمایه‌گذاری شکل بگیرد.

    وی بیان داشت:  تصویب این بسته و پیشنهاد باعث می‌شود صادرات بدون ارزش افزوده زعفران نداشته باشیم و صادرکنندگان عمده شناسایی شوند و همچنین جلوی صادرات به صورت فله‌ای زعفران و بسته‌های غیرصادراتی گرفته می‌شود.

    وی افزود: براساس این بسته فقط افرادی می‍‌‌توانند زعفران صادر کنند که شورای ملی زعفران اهلیت آنها را تایید کند.

    زادبوم با بیان اینکه صادرات بالای 30 گرم صادرات فله و زیر 30 گرم با ارزش افزوده بالا محسوب می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم همزمان با تامین نیاز بازار داخل به مرور زمان جلوی صادرات فله گرفته شود.

    رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه زعفران برند ایرانی است که باید به آن توجه ویژه شود، گفت: قیمت زعفران به دلیل کرونا افت و خیزهایی نیز در بازار داخل خواهد داشت.

    زادبوم با بیان اینکه از اسفندماه تا امروز تقاضای جهانی برای بسیاری کالاها کاهش یافته است، گفت: حدود 20 درصد از تولید زعفران در بازار داخل مورد استفاده قرار می‌گیرد و 80 درصد صادرات می‌شود. در حال حاضر به دلیل کرونا تقاضا برای 20 درصد داخلی زعفران هم تحت تاثیر قرار گرفته و همین موضوع باعث کاهش قیمت زعفران شده است.

    وی با بیان اینکه از سال‌های 80 به بعد چندین نوبت جوایز صادراتی برای صادرات زعفران بسته‌بندی و وضع عوارض صادراتی برای صادرات فله‌ای لحاظ شده است، گفت:در برخی سال‌ها برای بسته‌های زیر 10 گرم زعفران تا 10 درصد جایزه صادراتی تعیین کردیم و برای صادرات بالای 30 گرم عوارض صادراتی وضع کردیم اما طی زمان فشار خود صادرکنندگان و کشاورزان باعث شد عوارض صادراتی حذف شد.

    زادبوم افزود: در برنامه سازمان توسعه تجارت ایران و شورای ملی زعفران به دنبال این هستیم که بتوانیم کارت شناسایی و برنامه حمایتی برای صادرکنندگان داشته باشیم.

    وی گفت: ما بیش از 50 شرکت صادرکننده داریم که بسته‌بندی صادرات متناسب با بازارهای صادراتی انجام می‌دهند.

    معاون وزیر صمت ادامه داد: برای حمایت از کشاورزان صندوق توسعه صادرات زعفران تشکیل شد و صندوق توسعه صادرات متشکل از کشاورزان و صادرکنندگان شکل گرفت که بتوانند مشکلات صادرات زعفران را حل کنند.

    زادبوم افزود: امروز شرکت‌های مدیریت صادرات با هدایت و رهبری این 50 شرکت بزرگ صادراتی می‌تواند شکل بگیرد و کشاورزان می‌توانند در قالب این شرکت‌ها به امر صادرات بپردازند و به دنبال صادرات به صورت فله‌ای و غیربسته‌بندی شده نباشند.

    سرویس خبری: اخبار بین الملل

    منبع: خبر گزاری فارس
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود
    اخبار بین الملل

    اختلاف نظر جدی کشورهای اروپایی بر سر واردات غلات از اوکراین

    توسط هستی محمدمهدی پور
    26 شهریور 1402
    0

     تفاهم‌نامه موقت اعمال محدودیت بر واردات گندم، ذرت، کلزا و تخمه آفتابگران از اوکراین که اوایل ماه می به جریان...

    بیشتر بخوانید
    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    اوکراین، لهستان را تهدید به شکایت کرد

    18 شهریور 1402
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    تهدید دیگر برای برنج در چین

    14 شهریور 1402
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبرداد خسارت ۸۰ درصدی خشکسالی به اراضی دیم خوزستان

    مزارع فرانسه گرفتار بی آبی و خشکسالی

    12 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    خام فروشی سیر و سیب زمینی همدان باید متوقف شود/ رکورد خرید گندم با وجود خشکسالی شکسته شد

    5 شهریور 1402
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    سال آینده در تولید گندم خودکفا می شویم

    28 شهریور 1402
    برنج حداقل ۳ دست بین دلالان می چرخد

    دولت برای تنظیم بازار برنج چه برنامه‌ای دارد؟

    5 شهریور 1402
    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    توزیع شکر تولید داخل بدون محدودیت در بازار

    30 شهریور 1402
    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    19 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود