در این نوع بسته بندی به جای استفاده از ظروف پلاستیکی از ظروف آلومینیومی استفاده شده است تا با کاهش بعضی از موارد مصرفی در این بسته بندی از اتلاف منابع مختلف جلوگیری شود.
در بسته بندی Skin با خارج کردن اکسیژن داخل بسته با استفاده از سیستم وکیوم باعث بالا رفتن زمان ماندگاری محصول میشوند. تعدادی از صاحبان این تکنولوژی معتقد هستند با این روش تا 300 درصد می توان زمان ماندگاری محصول را افزایش داد.
با توجه به نیاز مصرف کنندگان برای سهولت استفاده از مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه می توان نگاه متفاوتی با این نوع بسته بندی داشت. در این بسته بندی مشتری بعد از خرید از فروشگاه می تواند به راحتی لایه رویی آن که در واقع همان فیلم پلاستیکی Skin است را از بسته جدا کرده و از همان ظرف آلومینیمی برای پخت مرغ استفاده کنند و بعد از مصرف نیز می توانند ظروف الومینیمی را دور بریزند.
طراحی این نوع بسته بندی با هدف استفاده بهینه از مواد مصرفی و کاهش تولید زباله می باشد. همچنین استفاده از این نوع مواد بسته بندی باعث کاهش مصرف مواد پلاستیکی نیز می شود . همانطور که می دانید امروزه یکی از مشکلات محیط زیست و بهداشت، استفاده بیش از حد مواد پلاستیکی می باشد. برخورد این مواد با مواد غذایی نیز خالی از مشکل نیست و هر چه بتوان از این مواد کمتر استفاده نمود در سلامت عمومی افراد تاثیر بهتری خواهد داشت.
به علاوه آلومینییوم مصرفی در این ظروف 100 درصد قابل بازیافت در طبیعت است و برای از بین بردن آن نیاز به صرف انرژی و تجهیزات نیست.
این ظروف تحمل دمایی بسیار بالایی دارند و از -40 درجه سانتیگراد تا 400 درجه سانتیگراد را می توانند تحمل کنند.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت