دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    به گزارش ایفتاتی آی چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .

    توسط پروانه خانی
    20 بهمن 1401
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها, اهم اخبار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) ؛ چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .

    گفتنی است محور های این رویداد مهم علمی موارد زیر می باشد .

     

    • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
    • ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
    • باقیمانده های سموم در غذا
    • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
    • غذاهای فراسودمند و غنی­ سازی مواد غذایی
    • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
    • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
    • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
    • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
    • فرمولاسیون مواد غذایی
    • صنایع بسته ­بندی مواد غذایی
    • فناوری‌های نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی و …)
    • فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
    • امنیت و ایمنی مواد غذایی
    • کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
    • رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
    • سایر پژوهش­های نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و …

    علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی سایت http://ifstc2023.irost.ir می توانند مراجعه فرمایند .

    همچنین آدرس دبیرخانه کنگره :

    تهران، بزرگراه آزادگان، مسیر شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی،

    صندوق پستی:  ۳۳۱۳۱۹۳۶۸۵

    شماره تماس مستقیم: ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱)

    شماره موبایل: ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲)

    آدرس ایمیل:Ifstc2023@irost.ir

    شماره فکس: ۵۶۲۷۶۲۶۵ (۰۲۱)

    مهلت ارسال اصل مقالات : ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    برگزاری کنفرانس : ۱۲ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
    اعلام نتایج داوری : ۱۴۰۲/۱/۲۰

    جهت دریافت پوستر کنگره کلیک کنید

     

    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبزرگترین رویداد علمی صنایع غذاییسازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایرانکنگره علوم و صنایع غذایی ایرانکنگره ملی صنایع غذایی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    توسط هستی محمدمهدی پور
    18 اسفند 1401
    0

    شهیاد آبنار گفت: قیمت کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه ۱۰ درصد کمتر از قیمت بازار خواهد بود. به گفته وی،...

    ادامه مطلب
    پنج نمایشگاه نوروزی عرضه محصولات شیلاتی در تهران برپا شد

    پنج نمایشگاه نوروزی عرضه محصولات شیلاتی در تهران برپا شد

    18 اسفند 1401
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در کشور

    10 اسفند 1401

    همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اسفند برگزار می شود

    30 بهمن 1401
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist