جمعه, آبان ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home اخبار اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    به گزارش ایفتاتی آی چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .

    توسط پروانه خانی
    بهمن ۱۸, ۱۴۰۱
    در اهم اخبار, اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) ؛ چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و با همت دانشگاهها ، شرکت ها ، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار می شود .

    گفتنی است محور های این رویداد مهم علمی موارد زیر می باشد .

     

    • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
    • ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی
    • باقیمانده های سموم در غذا
    • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
    • غذاهای فراسودمند و غنی­ سازی مواد غذایی
    • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
    • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
    • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
    • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
    • فرمولاسیون مواد غذایی
    • صنایع بسته ­بندی مواد غذایی
    • فناوری‌های نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی و …)
    • فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی
    • امنیت و ایمنی مواد غذایی
    • کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی
    • رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی
    • سایر پژوهش­های نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و …

    علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی سایت http://ifstc2023.irost.ir می توانند مراجعه فرمایند .

    همچنین آدرس دبیرخانه کنگره :

    تهران، بزرگراه آزادگان، مسیر شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از میدان پارسا، انتهای خیابان انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشکده فناوری های شیمیایی، گروه صنایع غذایی و تبدیلی، دبیرخانه کنگره صنایع غذایی،

    صندوق پستی:  ۳۳۱۳۱۹۳۶۸۵

    شماره تماس مستقیم: ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱)

    شماره موبایل: ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲)

    آدرس ایمیل:Ifstc2023@irost.ir

    شماره فکس: ۵۶۲۷۶۲۶۵ (۰۲۱)

    مهلت ارسال اصل مقالات : ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    برگزاری کنفرانس : ۱۲ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
    اعلام نتایج داوری : ۱۴۰۲/۱/۲۰

    جهت دریافت پوستر کنگره کلیک کنید

     

    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبزرگترین رویداد علمی صنایع غذاییسازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایرانکنگره علوم و صنایع غذایی ایرانکنگره ملی صنایع غذایی
    پست قبلی

    آشنایی با گیاهی که استرس را رفع می کند

    پست بعدی

    حدود ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان تولید شد

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، در این مراسم علی آقا محمدی با اشاره...

    بیشتر بخوانید
    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه

    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    در مراسم  روز جهانی استاندارد انجام شد؛ تقدیر رییس جمهوراز گروه زر به‌عنوان واحد نمونه کشوری در کنترل کیفیت

    در مراسم روز جهانی استاندارد انجام شد؛ تقدیر رییس جمهوراز گروه زر به‌عنوان واحد نمونه کشوری در کنترل کیفیت

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴
    زرکام با معرفی محصولات جدید به دنبال گسترش سهم خود در بازارهای جهانی

    زرکام با معرفی محصولات جدید به دنبال گسترش سهم خود در بازارهای جهانی

    شهریور ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    حدود ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان تولید شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت مصوب مرغ و تخم مرغ تا پایان سالجاری تغییر نمی کند

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    گذر از موانع صدور پروانه ساخت برای محصولات غذایی

    گذر از موانع صدور پروانه ساخت برای محصولات غذایی

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    قیمت مصوب جدید هرکیلو مرغ برای مصرف کننده ۱۳۵ هزار و ۷۰۰ تومان

    مهر ۲۰, ۱۴۰۴
    کم‌بارشی و احتمال افزایش آفات در محصولات کشاورزی

    کم‌بارشی و احتمال افزایش آفات در محصولات کشاورزی

    آبان ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.