دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ) + تصاویر

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۲, ۱۴۰۳
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برگزاری جشنواره گُردآفرید توسط دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد (سن ایچ) + تصاویر

    Screenshot

    ‎به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط‌عمومی شرکت عالیفرد (سن ایچ)؛ در این رویداد که با حضور اساتید هیئت‌علمی دانشکده هنرهای زیبا و دانشکده ادبیات فارسی دانشگاه تهران، مدیران عامل و هیئت‌مدیره گروه صنعتی سن ایچ، اساتید سایر دانشگاه‌های کشور و مدعوینی از سراسر ایران برگزار شد، به تاریخ ادبیات فارسی و شاهنامه‌خوانی در ایران پرداخته شد.

    در افتتاحیه این رویداد دکتر تورج زه‌فروش، رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد، طی سخنانی در خصوص فعالیت‌های این دانشگاه، از ویژگی‌ها و جزئیات جشنواره گُردآفرید صحبت کرد. به گفته وی هدف دانشگاه علمی‌کاربردی عالیفرد، برقراری ارتباطی مؤثر میان صنعت و دانشگاه است. او در خصوص فعالیت‌های دانشگاه سن‌ایچ گفت: طی این مدت به دستاوردهای مهمی به‌خصوص در حوزه پژوهش دست یافتیم. بسیاری از این کارهای پژوهشی به واسطه استارتاپ‌ها به مرحله تجاری‌سازی رسیدند.

    در ادامه رئیس دانشگاه علمی و کاربردی عالیفرد در خصوص میزان تأثیر جشنواره گُردآفرید بر آشنایی جوانان و نوجوانان با شاهنامه گفت: ما هرسال استارتاپ پژوهشی برگزار می‌کنیم؛ اما امسال این رویداد را برگزار کردیم تا در واقع، پلی میان صنعت و فرهنگ ایجاد شود. هدف این است که جوانان ایرانی با اساطیر، شاعران و اندیشمندان حوزه ادبیات فارسی آشنا شوند.

    وی با اشاره به بازه سنی شرکت‌کنندگان در گُردآفرید گفت: اگر دقت کنید بازه سنی رویداد ۱۲ تا ۳۰ سال است؛ چراکه هدف، آشنایی جوانان و نوجوانان با فرهنگ ادبی فارسی است. به گفته وی طی فراخوانی که در وزارت علوم، وزارت آموزش‌وپرورش و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، ۳۱۱ اثر برای این رویداد ارسال شد که از این آثار، ۲۱ اثر در حوزه نقاشی و ۱۰ اثر در حوزه شاهنامه‌خوانی در مرحله اول انتخاب و برای راه یافتن به مرحله دوم با یکدیگر رقابت کردند.

    به گفته دکتر زه‌فروش تلاش بر این است تا جشنواره گُردآفرید به نام دانشگاه علمی و کاربردی عالیفرد ثبت شود. او از برگزاری گُردآفرید با محورهای بیشتر ازجمله: موسیقی شاهنامه، عکاسی شاهنامه و خطاطی شاهنامه در سال‌های آینده خبر داد.
    به گزارش روابط‌عمومی شرکت عالیفرد (سن ایچ)؛ دکتر علیرضا قیامتی؛ شاهنامه‌پژوه، نویسنده، استاد دانشگاه و عضو هیئت مدیره و کارگروه بنیاد فردوسی توس در توصیف رویداد گُردآفرید، آن را یکی از بهترین جشنواره‌ها در حوزه شاهنامه به‌حساب آورد. وی ادامه داد: این جشنواره مسلماً در انگیزه بخشیدن به جوانان و نوجوانان مؤثر است. دکتر قیامتی سطح آثار جشنواره را خوب ارزیابی نموده و ابراز امیدواری کرد که سال‌های آینده گُردآفرید پررونق‌تر و گسترده‌تر برگزار شود.
    وی در ادامه به چرایی اهمیت شاهنامه‌خوانی پرداخته و گفت: شاهنامه در کردار، گفتار و رفتار ما مؤثر بوده و می‌تواند شخصیت کودکان و نوجوانان را تحت‌تأثیر قرار دهد. وقتی کودک یا جوانی این اثر را می‌خواند، در گفتار، رفتار و اندیشه او تغییر بسیاری ایجاد می‌شود. شاهنامه فقط مخصوص گروه خاصی که دل در گرو ادبیات یا فرهنگ پارسی دارند، نیست و همه افراد از قومیت‌ها، تخصص‌ها و اقشار مختلف باید آن را بخوانند. شاهنامه شناسنامه‌ی ما و لازمه شناخت ایران است. او در خصوص اهمیت شاهنامه گفت: شاهنامه بزرگ‌ترین اثر حماسی جهان است که اخلاق، دادگری، خردورزی و اندیشه‌های شادمانی ایرانی را در خود جای داده است.
    در اختتامیه جشنواره؛ پس از داوری‌های صورت‌گرفته توسط هیئت داوران، اسامی برندگان شاهنامه‌خوانی در رده‌های سنی 12 تا 18 سال و 19 تا 30 سال اعلام شد و به نفرات برگزیده در این دو رده سنی برای مقام اول؛ به هر یک از برندگان مبلغ 100 میلیون تومان، به نفرات برگزیده مقام دوم؛ مبلغ 80 میلیون تومان و به نفرات برگزیده مقام سوم، مبلغ 60 میلیون تومان اهدا شد. در ادامه نیز برندگان آثار نقاشی جشنواره در رده‌های سنی 12 تا 18 سال و 18 تا 30 سال اعلام شدند. در این مرحله به برندگان آثار نقاشی، مبالغ 100 و 80 میلیون تومان اهدا شد.

    سرویس خبری:نمایشگاه ها و همایش ها

    منبع:ایفتاتی آی

    برچسب ها: جشنواره گردآفریددانشگاه تهرانسن ایچشرکت عالیفردصنعت غذا
    پست قبلی

    قیمت هرکیلو سبزی در آستانه ماه رمضان ۴۰ هزارتومان

    پست بعدی

    دانش‌بنیان کردن کشاورزی، نخستین گام تامین امنیت غذایی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » محسن امینی، رئیس...

    بیشتر بخوانید
    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    بررسی راهکارهای علمی برای بهبود تولید کلزا در مرکز تحقیقات کشاورزی تهران

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در  سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دانش‌بنیان کردن کشاورزی، نخستین گام تامین امنیت غذایی

    دانش‌بنیان کردن کشاورزی، نخستین گام تامین امنیت غذایی

    پر بازدیدها

    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    یارانه آرد و نان برای افزایش کارایی و شفافیت بیشتر تفکیک شود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    قیمت مرغ منجمد تعیین شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت چای بازهم افزایش یافت

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.