دوشنبه 3 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    برای تولید بذر سبزی و صیفی در شرایط تحریم آماده نبودیم/ وارداتچی‌ها اجازه تولید داخل نمی دادند

    رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به وابستگی 98 درصدی در تولید بذر سبزی و صیفی گفت: کشور خود را برای تولید بذر سبزی و صیفی و مرغ لاین آرین در شرایط تحریم آماده نکرده بود. از سوی دیگر طعم واردات اجازه تولید در داخل را نمی‌داد.

    توسط پروانه خانی
    4 شهریور 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    251 2
    0
    برای تولید بذر سبزی و صیفی در شرایط تحریم آماده نبودیم/ وارداتچی‌ها اجازه تولید داخل نمی دادند
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

     امروز کامبیز بازرگان رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که بنا بر اعلام فائو طی 40 سال آینده 90 درصد تامین غذایی جهان وابسته به تحقیقات و پژوهش خواهد بود، آیا سرعت کارهای شما می‌تواند امنیت غذایی کشورمان را در 40 سال آینده تامین کند، گفت: واقعیت این است شرایط فعلی که بخش تحقیقات کشور دارد امنیت غذایی به راحتی تامین نمی‌شود مگر اینکه حمایت‌های ویژه‌ای از این بخش انجام شود.

    وی به اعتبارات اندک بخش تحقیقات کشاورزی کشور اشاره کرد و گفت: کل اعتباری که به این بخش اختصاص می‌دهند 500 میلیون دلار است در حالی که سالانه 100 میلیون دلار برای واردات بذر سبزی و صیفی از کشور خارج می‌شود.

    رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس که وابستگی 98 درصدی به بذر سبزی و صیفی و دیگر بذرهای اساسی مانند چغندر قند، زنگ هشداری است و دستاوردهایی که شما اشاره می‌کنید مربوط به سال‌های گذشته است؛ در مقایسه با برنامه‌های تدوین شده در کشور و همچنین کشورهای پیشرفته چه جایگاهی در تحقیقات دارید، گفت: کارهای خوبی در بخش تحقیقات انجام شده اما اینها کافی نیست در حال حاضر صد در صد سموم و آفت‌کش‌های ما وارداتی است و وابستگی زیادی در نهاده‌های دامی و نهاده‌های کشاورزی داریم و باید بخش تحقیقات در کشور مهم شمرده شود.

    بازرگان گفت:‌متاسفانه مسئولان کشور زمانی که عملکرد بخش تحقیقات را برسی می‌کنند می‌گویند چه کرده‌اید در حالی که کارهای تحقیقی کمتر قابل ارائه کردن است و آنها باید بدانند آثار کارهای تحقیقی در بسیاری از کارهای عملی که توسط دیگر دستگاه‌ها انجام می‌شود نمود پیدا می‌کند.

    در ادامه پاسخ به سؤالات خبرنگار فارس این مسئول گفت: ‌با توجه به کنسرسیومی که با معاونت فناوری علمی رئیس جمهور شکل  گرفته تا پایان دولت دهم خوداتکایی کشور به 20 درصد خواهد رسید.

    خبرنگار فارس پرسید اگر شما طی 7 ماه می‌توانستید به این پیشرفت برسید چرا طی دهه‌های متمادی این کار را انجام ندادید و وابستگی 90 درصدی بذر سبزی و صیفی را رقم زدید، گفت: واقعیت این است که طعم واردات برای بسیاری شیرین بود و اجازه نمی‌دادند که تولید در داخل کشور انجام شود و قبول می‌کنم سال‌های گذشته در این حوزه کم کاری زیاد شده است. واقعیت این است که اصلا کشور برای تولید بذر سبزی و صیفی و همچنین مرغ آرین آمادگی لازم را در شرایط تحریم نداشت؛ یعنی خود را برای این گونه شرایط ویژه آماده نکرده بود.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبر گزاری فارس
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    افزایش قیمت‌های جهانی، اهمیت خودکفایی ایران در گندم نان را بیشتر روشن کرد که مفهوم آن رفع وابستگی به واردات...

    بیشتر بخوانید
    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    1 مهر 1402
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    1 مهر 1402
    مهم‌ترین چالش «آب» گره زدن آن به اقتصاد است

    سال زراعی جدید در بی‌خبری کشاورزان از قیمت‌های تضمینی آغاز می شود

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    زردچوبه برای درمان سوءهاضمه موثر است

    28 شهریور 1402
    خودکفایی ۵۰ درصدی تولید بذر سبزی و صیفی گلخانه‌ای تا ۵ سال

    تولید ۲۵.۵ میلیون تنی سبزی و صیفی با وجود کاهش سطح زیرکشت

    1 مهر 1402
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۱۵ درصد نخلستان‌ها درگیر آفت سوسک سرخرطومی حنایی شده‌اند

    26 شهریور 1402
    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خودکفایی در گندم نان/ خرید تضمینی گندم از مرز ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تن گذشت

    7 شهریور 1402
    افزایش تبادلات تجاری ایران و جمهوری باشقیرستان به ۴۰۰ میلیون دلار

    ۲ هزار ۸۸۵ فرصت شغلی جدید در بخش کشاورزی دستاوردی دیگر از دولت سیزدهم در استان مرکزی

    5 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود