چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    با تلاش محققان کشور حاصل شد : ساخت دستگاهی برای شمارش لارو میگو با خطای ۵ درصد

    به منظور رفع چالش شمارش لارو میگوها به صورت اتوماتیکی و با دقت بالا گروهی از محققان یکی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه هرمزگان دستگاهی را برای شمارش لارو میگوها بر اساس تقاضای بخش صنعت عرضه کردند که با استفاده از برچسب زنی با خطای ۵ درصد لارو میگوها را شمارش می‌کند.

    توسط پروانه خانی
    20 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    با تلاش محققان کشور حاصل شد : ساخت دستگاهی برای شمارش لارو میگو با خطای ۵ درصد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    فرزاد نادی، مدیر عامل این واحد فناور  با بیان اینکه بسیاری از مراکز پرورش میگو، در زمینه شمارش تعداد لاروهای میگو دچار چالش هستند، افزود: شمارش لارم‌ها از جمله فعالیت‌هایی است که به دفعات بالا در مراکز پرورش میگو انجام می‌شود، از این رو طراحی روشی برای مکانیزه کردن آن به شدت احساس می‌شد.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر شمارش لاروها به صورت دستی انجام می‌شود، خاطر نشان کرد: به دلیل تعداد بسیار زیاد خرید و فروش لاروها عملا شمارش تمام لاروها به صورت دستی غیر ممکن است، به همین دلیل در این مراکز لاروها را در کیسه‌هایی بسته‌بندی کرده و سه نمونه از بسته‌ها را به عنوان معیاری برای کل بسته‌ها شمارش می‌کنند و بر این اساس تعداد کل لاروها تخمین زده می‌شود.

    نادی با تاکید بر اینکه این روش شمارش دقت بسیار پایینی دارد، ادامه داد: روش‌های مختلفی مانند استفاده از سنسورها و اشعه‌ها برای این کار معرفی شده‌اند ولی به دلیل اندازه بسیار کوچک لاروها این روش‌ها کارایی لازم را ندارند.

    این محقق از ارائه راهکاری برای شمارش لارو میگو خبر داد و با بیان این‌که در این طرح، از تکنولوژی پردازش تصویر برای حل این مشکل استفاده شده است، توضیح داد: از چالش‌ها و مشکلات موجود در این روش می‌توان به نحوه نورپردازی، نحوه تصویرپردازی، حضور لاروها درآب، متحرک بودن لاروها و باریک و کشیده شدن شکل ظاهری لاروها اشاره کرد. در طرح پیشنهادی به منظور غلبه بر این مشکلات، راهکار مناسبی ارائه شده است.

    وی با بیان اینکه در سیستم شمارش لارو میگو خطای آن کمتر از ۵ درصد است، اضافه کرد: در این روش برای غلبه بر نورپردازی از سیستم نورپردازی در کف استفاده کردیم که مشکلات تمرکز نور در یک ناحیه و تفاوت سطح روشنایی در مناطق مختلف تصویر را به طور کلی حذف کردیم، علاوه برآن به دلیل نورپردازی در کف سایه لاروها تشکیل نمی‌شود.

    نادی تصویربرداری این دستگاه را به صورت عکس و فریم‌هایی از تصاویر دانست که ارتفاع دوربین و ابعاد ظرف در بهترین حالات محاسبه و انتخاب شده است و ادامه داد: هر لاروی که توسط دستگاه شناسایی می‌شود، دایره‌ای در پیرامون آن کشیده می‌شود و با استفاده از تکنیک برچسب زنی اقدام به شمارش لاروها در هر فریم از تصویر می‌کند.

    این محقق اضافه کرد: در این دستگاه با اعمال روش قطعه بندی ابداعی و با استفاده از روش‌های آماری، نتیجه الگوریتم در خروجی نشان داده می‌شود.

    نادی تاکید کرد: این دستگاه تنها برای شمارش لارو به کار می‌رود.

     

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    توسط امیرحسین فتحی
    1 مهر 1402
    0

    ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند به لطف خدا و با یاری همراهان عزیز، این ماه نیز مسابقه...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402
    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    1 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    فائو خواستار اقدام جهانی برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار شد

    19 شهریور 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رده‌بندی ۳۱ استان به ترتیب سهم خرید گندم از کشاورزان اعلام شد/ خوزستان در صدر خریداران

    21 شهریور 1402
    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    ۶ هزار تن دانه روغنی گلرنگ از کشاورزان خریداری شد

    21 شهریور 1402
    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    آخرین دستاوردهای حوزه کشاورزی در نمایشگاه ((روایت خدمت))

    7 شهریور 1402
    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    محصولات کشاورزی فاقد سموم نشان سلامت «تات» دریافت می‌کنند

    6 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود