یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری راهی برای افزایش بهره وری و جلوگیری از کاهش تولید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    با تلاش محققان کشور حاصل شد : ساخت دستگاهی برای شمارش لارو میگو با خطای ۵ درصد

    به منظور رفع چالش شمارش لارو میگوها به صورت اتوماتیکی و با دقت بالا گروهی از محققان یکی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه هرمزگان دستگاهی را برای شمارش لارو میگوها بر اساس تقاضای بخش صنعت عرضه کردند که با استفاده از برچسب زنی با خطای ۵ درصد لارو میگوها را شمارش می‌کند.

    توسط پروانه خانی
    شهریور ۲۰, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با تلاش محققان کشور حاصل شد : ساخت دستگاهی برای شمارش لارو میگو با خطای ۵ درصد

    فرزاد نادی، مدیر عامل این واحد فناور  با بیان اینکه بسیاری از مراکز پرورش میگو، در زمینه شمارش تعداد لاروهای میگو دچار چالش هستند، افزود: شمارش لارم‌ها از جمله فعالیت‌هایی است که به دفعات بالا در مراکز پرورش میگو انجام می‌شود، از این رو طراحی روشی برای مکانیزه کردن آن به شدت احساس می‌شد.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر شمارش لاروها به صورت دستی انجام می‌شود، خاطر نشان کرد: به دلیل تعداد بسیار زیاد خرید و فروش لاروها عملا شمارش تمام لاروها به صورت دستی غیر ممکن است، به همین دلیل در این مراکز لاروها را در کیسه‌هایی بسته‌بندی کرده و سه نمونه از بسته‌ها را به عنوان معیاری برای کل بسته‌ها شمارش می‌کنند و بر این اساس تعداد کل لاروها تخمین زده می‌شود.

    نادی با تاکید بر اینکه این روش شمارش دقت بسیار پایینی دارد، ادامه داد: روش‌های مختلفی مانند استفاده از سنسورها و اشعه‌ها برای این کار معرفی شده‌اند ولی به دلیل اندازه بسیار کوچک لاروها این روش‌ها کارایی لازم را ندارند.

    این محقق از ارائه راهکاری برای شمارش لارو میگو خبر داد و با بیان این‌که در این طرح، از تکنولوژی پردازش تصویر برای حل این مشکل استفاده شده است، توضیح داد: از چالش‌ها و مشکلات موجود در این روش می‌توان به نحوه نورپردازی، نحوه تصویرپردازی، حضور لاروها درآب، متحرک بودن لاروها و باریک و کشیده شدن شکل ظاهری لاروها اشاره کرد. در طرح پیشنهادی به منظور غلبه بر این مشکلات، راهکار مناسبی ارائه شده است.

    وی با بیان اینکه در سیستم شمارش لارو میگو خطای آن کمتر از ۵ درصد است، اضافه کرد: در این روش برای غلبه بر نورپردازی از سیستم نورپردازی در کف استفاده کردیم که مشکلات تمرکز نور در یک ناحیه و تفاوت سطح روشنایی در مناطق مختلف تصویر را به طور کلی حذف کردیم، علاوه برآن به دلیل نورپردازی در کف سایه لاروها تشکیل نمی‌شود.

    نادی تصویربرداری این دستگاه را به صورت عکس و فریم‌هایی از تصاویر دانست که ارتفاع دوربین و ابعاد ظرف در بهترین حالات محاسبه و انتخاب شده است و ادامه داد: هر لاروی که توسط دستگاه شناسایی می‌شود، دایره‌ای در پیرامون آن کشیده می‌شود و با استفاده از تکنیک برچسب زنی اقدام به شمارش لاروها در هر فریم از تصویر می‌کند.

    این محقق اضافه کرد: در این دستگاه با اعمال روش قطعه بندی ابداعی و با استفاده از روش‌های آماری، نتیجه الگوریتم در خروجی نشان داده می‌شود.

    نادی تاکید کرد: این دستگاه تنها برای شمارش لارو به کار می‌رود.

     

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    پست قبلی

    خضریان از پاسخ‌های وزیر جهاد کشاورزی قانع شد

    پست بعدی

    توزیع کره وارداتی با نرخ قدیم تا پایان شهریور

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه‎ خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر،...

    بیشتر بخوانید
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عضو اتاق بازرگانی ایران پاسخ داد:  پای ” سلطان کره” در میان است؟

    توزیع کره وارداتی با نرخ قدیم تا پایان شهریور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    قیمت مرغ تغییر می کند؟

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار و ۹۷۰ تومان تعیین شد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.