سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    باز هم قصه نبود صنایع تبدیلی/ این بار انگور قربانی بی تدبیری می شود

    ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی می‌تواند نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصاد ایفا کند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    16 مهر 1399
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    برداشت ۳۵ هزار تن انگور در سطح باغات شاهرود پیش‌بینی می‌شود
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    انگور با طعم و مزه، تنوع و خواص بی‌نظیرش یکی از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است. این میوه‌ بهشتی، خوش‌طعم و دوست‌داشتنی، در تمام مناطق معتدل جهان می‌روید و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

    میوه انگور می تواند برای پیشگیری از بیماری‌های چشمی، دیابت و سرطان گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن و کنترل دیابت موثر باشد. کار برداشت این میوه با اتمام فصل تابستان و رسیدن فصل پاییز در سراسر کشور شروع می شود.

    مقصد صادرات انگور ایران کجاست؟

    داراب حسنی مدیرکل دفتر امور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی  گفت: سطح زیر کشت انگور در سراسر کشور ۳۰۶ هزار هکتار است که از این میزان ۹۵ درصد بارور و ۵ درصد دیگر به صورت نهال کشت شده است.

    حسنی با بیان اینکه امسال رشد برداشت انگور نسبت به سال گذشته بیشتر است گفت: پیش بینی می شود ۳/۳ میلیون تن انگور از باغات کشور برداشت شود.

    پیش بینی برداشت ۳/۳ میلیون تن انگور از باغات کشور/کشور‌های حوزه خلیج فارس و اروپایی مقصد صادرات انگور ایران

    او با اشاره به اینکه ۷۵ درصد انگور تولیدی کشور به صورت دیم است افزود:این محصول می تواند گزینه بسیار خوبی برای جایگزینی محصولات پر آب باشد.

    حسنی با بیان اینکه تولید انگور تمام نیاز مصرف داخلی را تامین می کند، افزود: کشورهای عراق، امارات، روسیه، قزاقستان، اوکراین، اسپانیا و هلند مقصد صادرات انگور کشور است.

    آغاز برداشت انگور از تاکستان های کهگیلویه و بویراحمد

    کهگیلویه و بویراحمد سرزمینی چهار فصل با آب هوای متنوع و ظرفیتی بی نظیر برای کشاورزی است، ظرفیتی که در فصل پاییز با برداشت برخی از محصولات از جمله انگور به مرحله شکوفایی می رسد.

    علی یکی از باغداران کهگیلویه و بویراحمد گفت: از هفته گذشته در باغ خود با ۱۰ نفر برداشت انگور را آغاز کردیم و برداشت این محصول تا یک ماه دیگر ادامه دارد.

    او افزود: شهر سی‎سخت به دلیل آب و هوایی مناسب دارای انگور باکیفیت و مناسبی است که محصول امسال نسبت به سال گذشته پربارتر است.

    پیش بینی برداشت ۳/۳ میلیون تن انگور از باغات کشور/کشور‌های حوزه خلیج فارس و اروپایی مقصد صادرات انگور ایران

    تاج الدینی رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سطح زیر کشت باغات انگور در استان ۵۱۷۶ هکتار است که حدود ۳۷۷۹ هکتار آن به صورت دیم و ۱۳۹۷ هکتار به صورت آبی کشت می‌شود.

    تاج الدینی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود بالغ بر ۴۰ هزار تن انگور از تاکستان‌های استان بهره برداری شود، افزود: در تاکستان‌های استان از ارقامی مثل انگور یاقوتی، عسکری، شاهانی و رطبی و … کاشته شده است.

    نبود صنایع تبدیلی معضلی برای باغداران کهگیلویه و بویراحمدی

    نبود صنایع تبدیلی و نبود قیمت های ثابت و وجود دلالان در سطح استان از جمله مشکلات حوزه باغداری است.

    محمد علی دیگر باغدار کهگیلویه و بویراحمدی  گفت: متاسفانه به دلیل نبود کارخانه فرآوری میوه در استان، انگور با کیفیت خود را با قیمت بسیار اندک به دلالان می فروشیم.

    او افزود: ما مجبور هستیم بخشی از میوه انگور خود را به صورت خرده فروشی به دست مردم برسانیم و بخش دیگری از محصولات ما به دلیل نبود فرآوری به ضایعات تبدیل می شوند.

    پیش بینی برداشت ۳/۳ میلیون تن انگور از باغات کشور/کشور‌های حوزه خلیج فارس و اروپایی مقصد صادرات انگور ایران

    رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه بویراحمد با بیان اینکه تنها ۱۰ درصد انگور تولید شده در استان به صورت کشمش یا شیره انگور روانه بازار می‌شود، گفت: بخشی نیز به صورت دانه‌های سبز نارس به آب غوره تبدیل شده و توسط باغداران به فروش می‌رسد.

    تاج الدینی با اشاره به نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی افزود: از سرمایه گذارانی که مایل هستند در این زمینه سرمایه گذاری کنند با اعطای مجوز و تسهیلات ارزان قیمت استقبال خواهیم کرد.

    او با بیان اینکه قیمت محصول به صورت خرید تضمینی وجود دارد، افزود: ۸۵ درصد نهاد‌های کشاورزی در استان طبق هزینه‌های سال قبل است که ۱۵ درصد افزایش قیمت داشته است.

    حالا که تنها ده درصد تولیدات انگور کهگیلویه و بویراحمد به کشمکش و سرکه تبدیل می‌شود و مابقی به صورت تازه خوری در استان و استان‌های همجوار ارسال می‌شود، می‌طلبد که مسئولان استان به دور از وعده‌های تو خالی، فکری اساسی برای فرآوری ۹۰ درصد انگور تولیدی استان انجام دهند.

    همچنین علاوه بر تلاش مسئولان برای ایجاد کارخانه های فرآوری، می طلبد برنامه ریزی بهتری برای افزایش کشت این محصول انجام گیرد تا جایگزین محصولاتی با مصرف آب فراوان شود.

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

     

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ۵۳۰۰ طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشورمعطل اخذ تسهیلات

    توسط هستی محمدمهدی پور
    21 شهریور 1402
    0

    محمدعلی نیکبخت سه شنبه در نشست کشاورزان شهرستان تویسرکان با وزیرجهاد کشاورزی، با تأکید براینکه باید اولویت اول کشور تأمین...

    بیشتر بخوانید
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    21 مرداد 1402
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    ۲۳۱ همت تسهیلات برای تکمیل صنایع تبدیلی کشاورزی نیاز است

    26 تیر 1402
    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    13 تیر 1402

    پر بازدیدها

    اجرای طرح توسعه نخیلات آبادان در سطح ۱۶۵ هکتار

    16 شهریور 1402
    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    زردچوبه برای درمان سوءهاضمه موثر است

    28 شهریور 1402
    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    اجرای ۲۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی

    22 شهریور 1402
    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشاورزان اوکراین از جنگ جلو زدند

    9 شهریور 1402
    روغن نارگیل موجب چاقی می شود

    روغن نارگیل موجب چاقی می شود

    19 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود