اسماعیل صارمی روز چهارشنبه میزان سطح این اراضی در کرج را ۱۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود که بیش از ۳۰ هزار تن محصول ذرت ازاین اراضی برداشت شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون ۶۵ تن محصول از هر هکتار این اراضی برداشت می شود که با توجه به میانگین ۶۲ تنی شهرستان و ۵۷ تنی استان شاهد افزایش چشمگیر تولید این محصول هستیم.
صارمی سطح کلی اراضی زیر پوشش کشت ذرت در شهرستان کرج را ۵۰۰ هکتارعنوان کرد.
وی با بیان اینکه عملکرد ذرت در درکشور در هر هکتار ۵۰ تن است، افزود: مکانیزه بودن مراحل کاشت و برداشت، تناسب این محصول با اقلیم این شهرستان و سوددهی بالا از مهمترین عوامل گرایش کشاورزان به کشت این محصول در تناوب با گندم و جو است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کرج تصریح کرد: از نقاط قوت مدیریت کشت و کار در این مزرعه آموزشی پژوهشی، کاهش آب مصرفی و کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی است.
«برداشت ذرت علوفهای در شهرستان کرج از اوایل مهر تا اواخر مهر ادامه دارد و کشت ذرت علوفهای در مزارع این شهرستان بیشتر در راستای زنجیره تولید و ارزش غذایی است که جهت مصرف علوفه در واحدهای دامداری صنعتی و نیمه صنعتی انجام شده است».
صارمی افزود: سالانه بیش ازیک هزارو۷۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۷۹ هزار تن شیر خام در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف و واحدهای فرآوری و مراکزجمع آوری شیر می شود.
در پایان مدیر جهاد کشاورزی کرج امروز ۲۳ مهر مصادف با ۱۵ اکتبر، روز جهانی زنان روستایی را تبریک گفت و عنوان کرد: این زنان یک چهارم جمعیت جهان را تشکیل می دهند و در ایران حدود ۱۱ میلیون زن روستایی زندگی می کنند که نقش پررنگی در سرپرستی خانواده های خود و نیز تولیدات کشاورزی، باغی و صنایع وابسته دارند.
این فعالیت ها با اینکه در ریشه کنی فقر روستایی و بهبود امنیت غذایی نقش دارند اما اغلب نادیده گرفته شده اند.
صارمی تاکید کرد: با توجه به تعداد قابل توجه این زنان در کشور لازم است در برنامه ریزی های کلان به نقش قابل توجه آنها در چرخ اقتصاد کشور بیشتر توجه و رسیدگی شود.
شهرستان کرج دارای پنج هزار و ۵۳۰ هکتار اراضی باغی و سه هزار و ۹۶۳ هکتار اراضی زراعی می باشد.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی