سه‌شنبه 7 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    چرا ارز شیرخشک حذف و ارز شکر برقرار است؟

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    افزایش قیمت میوه و سبزی در نیمه اول آذرماه ۱۴۰۲

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    پیمان‌سپاری ارزی، بلای جان صادرات پسته زرندیه

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تولید گندم در کشور چقدر رشد خواهد کرد؟

    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان هشدار‌های جلوگیری از سرمازدگی را جدی بگیرند

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    ثبت شکایات درباره قیمت و کیفیت نان در سامانه «نظر»

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد

    انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای چهار سال آینده در حوزه‌ی علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه‌ای همکاری‌ها در حوزه کشور های مدیترانه‌ی شرقی شد.

    توسط پروانه خانی
    6 آبان 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    ایران به عنوان پایگاه منطقه‌ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب شد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    دکتر جلال الدین میرزای رزاز، رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، با اعلام این خبر، اظهار کرد: اهمیت غذا و تغذیه در دنیا این روزها، بیش از هر زمان دیگری احساس شده تا جایی که در برخی از کشورهای توسعه یافته بحث تاسیس وزارت غذا و تغذیه مطرح شده، در ایران نیز در جلسه شهریور ماه هیئت دولت، وزارت‌خانه‌های بهداشت درمان و جهاد کشاورزی مامور شدند تا مقدمات استقلال غذا را فراهم کنند.

    وی ادامه داد: در این مقطع ایران در رقابت نزدیک با کشورهایی مانند عربستان، امارات متحده عربی که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان را داشتند، قرار داشت و با پیگیری فراوان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، برای چهار سال آینده این پایگاه در ایران تثبیت شد تا خدمات خود را به حوزه کشورهای Emro ارائه کند.

    بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رزاز عنوان کرد: همکاری‌های نزدیک تیم وزارت بهداشت خصوصا معاونت بین‌الملل وزارت متبوع با انستیتو تغذیه نقش مهمی در برقراری این ارتباط مهم داشت.

    وی ابراز امیدواری کرد که اینگونه همکاری‌های بین المللی در حوزه مهم غذا و تغذیه بتواند باعث ارتقاء سلامت مردم شود.

     

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    رژیم مدیترانه ای زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کاهش می دهد

    توسط هانیه سیفی مجد
    7 آذر 1402
    0

    یک مطالعه جدید بر اساس تجزیه و تحلیل متابولوم شرکت‌کنندگان، شواهد قطعی‌تری پیدا کرده است که مصرف رژیم مدیترانه‌ای باعث...

    بیشتر بخوانید
    گوشت بوقلمون؛ انتخابی سالم برای وعده های غذایی

    یک ماده غذایی پروتئینی و خون‌ساز

    7 آذر 1402
    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد

    غذاهایی که نباید با ماهی بخورید

    6 آذر 1402
    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    کدام مواد غذایی‌ به کاهش نفخ کمک می‌کنند؟

    6 آذر 1402

    پر بازدیدها

    چوب نوازش کرونا بر تن رستوران های مشهد

    آیا غذای حرام گوشت در رستوران‌ها سرو می‌شود؟

    10 آبان 1402
    شهرک‌های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری توسعه می‌یابد/ مکان‌یابی ۱۸منطقه

    بیش از ۹۲ هزار کارگاه کشاورزی در کشور وجود دارد

    24 آبان 1402
    قیمت جوجه یکروزه کماکان بیش از ۲ برابر نرخ مصوب

    تامین نیاز بازار با جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه/ مرغداران خواستار افزایش نرخ مصوب شدند

    28 آبان 1402
    بحران شیرخشک در آمریکا به پایان می‌رسد

    رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک به ایلنا خبر داد: واگذاری تامین شیر نوزادان ایرانی به شرکت ترکیه/ ۱۴ میلیون شیر خشک وارداتی در مسیر کشور

    8 آبان 1402
    کاهش تورم تولید بخش کشاورزی در تابستان ۱۴۰۲

    کاهش تورم تولید بخش کشاورزی در تابستان ۱۴۰۲

    27 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود