پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ایران با رکورد فعلی میزان تولید پسته در جهان فاصله دارد

    کشورمان برای شکست رکورد فعلی تولید پسته در جهان و رسیدن به تولید سالانه حداقل 480 هزار تن فاصله دارد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۸, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    آقای محمود صادقی، مدیرعامل اتحادیه سراسری پسته ایران مهمان رادیو اقتصاد، برنامه مجله کشاورزی بودند که به بررسی مشکلات و موانع موجود برای افرایش سطح تولید پسته در کشور و مقایسه میزان تولید پسته در ایران با میزان تولید آن در امریکا و دیگر کشورها پرداختند.

    مجری: زمانی در ایران فقط کرمان و  یک استان دیگر به تولید پسته مشغول بودند ولی هم اکنون سطح زیر کشت پسته در ایران فراتر از دو استان شده و در تهران نیز پسته کشت می شود

    سوال: درمورد تولید پسته در باغات استان تهران بفرمایید که تاریخچه اش از چه زمانی بوده یعنی چند سال است که در استان تهران پسته در حال تولید شدن است و الان وضعیت تولید چگونه است؟
    آقای صادقی: عمده پسته کشور مربوط به استان کرمان است، حدود 60 درصد از پسته کشور در استان کرمان تولید می شود و استان تهران ,اخیرا تعدادی از کشاورزان پسته کار کرمان, که بعد از مشکلات آب، آنها به اطراف تهران روی آوردند و در حال باغ ریزی هستند و تقریبا الان بحث تولید آن هم به مرحله قابل توجهی رسیده است.

    سوال: چقدر باغداران استقبال می کنند از این که در استان تهران سراغ این محصول بروند؟
    آقای صادقی: مشکلاتی که فعلا داریم، دو سال پیاپی پسته سرما زد در ایران و این مشکلات اقلیمی باعث شد که عمده صادراتی مان که مربوط به استان کرمان است به دست نیاید، الان تعداد زیادی از کشاورزان به این نتیجه رسیدند که آب در آن مناطق کمتر شده و ریسک آنان هم بالاست، به همین دلیل علاقه مند هستند که در استان تهران کم کم زمین بگیرند، اطراف تهران، از قزوین گرفته تا ساوه ، بخش هایی از ورامین که همه را زیر کشت پسته بردند.

    سوال: آیا باغداران و کشاورزان به اتحادیه شما مراجعه می کنند؟ به هرحال آنهایی که باغ پسته دارند که گاه برای طرح مشکلات شان، اما کسانی که بخواهند باغ پسته احداث کنند، به شما مراجعه می کنند برای راهنمایی گرفتن؟ یا اینکه شما در اتحادیه برنامه هایی دارید یا جهاد کشاورزی چه برنامه هایی دارد؟
    آقای صادقی: پسته منحصر به استان کرمان بود و یک مقداری هم در دامغان کشت می شد، الان فراتر از 24 استان مشغول به کشت پسته هستند از شیراز و خراسان الان دیگر مناطق خراسان جنوبی سطح وسیعی زیرکشت دارند، در استان تهران هم همین طور، 24 استان هم الان در حال کشت پسته هستند حداکثر تلاشمان را نیز می کنیم اگر مشکلاتی داشته باشند، مشکلات آنها را رفع بکنیم، همین طور ارتباط مستقیم داریم با وزارت جهاد کشاورزی، کمیسیون کشاورزی در اتاق تعاون که من آنجا بازرس هستم، همیشه اختصاص دارد به همین که اگر مشکلاتی هست آنجا، رفع کنیم.

    سوال: عمده مشکلات باغداران چیست؟
    آقای صادقی: باغداران پسته ما از چند جهت مشکل دارند اول این که با کمبود آب مواجه هستند، خیلی دردسرهای این موضوع را دارند، تهیه کود و سم برایشان بسیار مشکل است، مشکل دیگر اینکه مثل امسال وقتی دو سال سرمازدگی بوده و پسته آنچنانی به دست نیامده، حال امسال که پسته دارند باید ببینیم که با مشکل تامین مالی اینها روبرو هستند، چطور می شود مشکلاتشان را رفع کرد، مثلا ببینید سیاست اقتصادی دولت، بیشتر سیاست انقباضی است تهیه پول برای صادرکننده ها خیلی مشکل است، به همین دلیل این, دست به دست می شود، وقتی صادرکننده نمی تواند تامین مالی خوب داشته باشد یا مشکل تعهد ارزی وجوددارد و باید حتما ارزش را با نرخ نیمایی بگذارد, لذا کمتر استقبال می کند برای صادرات، این مشکلات منتقل می شود به بخش تولید و کشاورز ما هم در این زمینه مشکل دارد، هم در مسائل اقلیمی و هم در مشکلات فنی و کافی است محل مدرن تری را تهیه کنیم که کمکش بکند برای تولید، برای فرآوری، برای ضبط پسته ، برای بسته بندی، مشکلات خیلی زیاد است ولی نمی شود گفت منحصر به یک بخش هست، که همان تولید است.

    سوال: برای تهیه ارز یا این که موضوع صادرات، الان از استان تهران آیا محصول استان تهران آنقدر مرغوبیت دارد که می شود برای صادرات از آن استفاده کرد؟ یا باغدارهایی هستند که در این حوزه کار کنند، مثلا محصولشان را فقط صادر کنند؟ اصلا مصرف داخلی نداشته باشند؟
    آقای صادقی: آن پسته ای که تولید می شود در استان کرمان یک حجمش و نوع پسته به گونه ای است که در این چهار دهه ای که در صنعت پسته هستم، عمده اش می شد بازارهای مصرفی جهانی که عرضه می کردیم به این بازارها، پسته ای که در استان تهران تولید می شود، هم سریع تر، زودرس هستند و هم بیشتر مصرف خوری خود تهران را دارد، پسته ای که می خواهد برود برای صادرات باید حجمش یک حجم قابل قبولی باشد، نوع واریته اش باید نوع واریته ای باشد که بازارپسند صادراتی باشد، عمده پسته صادراتی ما فندقی است و همین طور احمدآقایی, اما در تهران بیشتر, پسته های کله قوچی و اکبری و به حالت آجیلی مردم عادت دارند که مصرف کنند، اما پسته هایی که برای صادرات است، پسته هایی هستند که نوع شان با این نوع فرق می کند، برای آنها سال های زیادی سرمایه گذاری شده در بازارهای مصرف جهانی، البته این که الان یک رقیب سرسخت دارد، پسته ایران. زمانی پسته ایران، تک تاز بازارهای جهانی بود، 80 درصد پسته ایران باید صادر بشود و این حجم از تولید وقتی می رفت در بازار جهانی همه جا، استقبال خیلی شدیدی مخصوصا به خاطر طعم و مزه و کیفیت پسته ایران خیلی علاقه مند بودند، ولی در این سال های اخیر آمریکایی ها رقیب سرسخت شدند به طور نرمال حدود 200 تا 250 هزار تن ، 270 هشتاد هزار تن بسته به این که سال آور باشد یا سال خشک، تولید داشتیم اما آمریکایی ها الان با استفاده از فناوری های جدید، با پشتکار و پشتوانه هایی که دارند و حمایت هایی که می شوند و تامین مالی بسیار ارزان، آنها الان تولید خود را خیلی بالابردند، سال گذشته آمریکایی ها گفتند 480 هزار تن پسته داریم، حدود 463 هزار تن برداشت کردند، اما مصرف خودشان هم زیاد است و هنوز هم بازارهای جهانی از ما استقبال می کنند ولی مشکلاتی مثل مساله تحریم، مشکلاتی که با کشورهای عربی داشتیم، خیلی از این ها مصرف کننده پسته آمریکا شدند.

    مجری: آقای صادقی طعم و مزه محصولات ایرانی یک چیزی دیگری است که شاید خیلی از کشورها از این محصولاتی که ما داریم آنها هم داشته باشند، مثلا پسته داشته باشند، زعفران داشته باشند، مثلا بادام داشته باشند، همین آمریکایی که شما اشاره فرمودید، ولی طعم بادام ایرانی را ندارد، طعم پسته ایرانی را ندارد و این نوعی که دنیا دنبال آن است امیدواریم که به زودی آن جایگاه خود را دوباره پس بگیریم.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارباغات پستهپستهتهرانتولید پستهصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیکرمان
    پست قبلی

    دو چالش مهم پیش روی کشاورزان گندمکار در سال زراعی جدید

    پست بعدی

    طعم تلخ واردات شکر

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    طعم تلخ واردات شکر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کمبودی در عرضه اقلام اساسی نداریم

    فروردین ۲۰, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    بررسی راهکارهای علمی برای بهبود تولید کلزا در مرکز تحقیقات کشاورزی تهران

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    لغو ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی ایران به عراق/ فرصتی نو برای توسعه صادرات

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    بررسی مولکولی بذر برنج برای تولید باکیفیت در ایران

    فروردین ۲۰, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    علت محدودیت عرضه شکر در بازار چیست؟

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.