یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    انقلاب کشاورزی بدون دانش و فناوری محقق نمی‌شود

    سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب کشاورزی چنانچه در کشور محقق شود راهگشای بسیاری از مشکلات فعلی خواهد بود و این مساله اتفاق نمی‌افتد مگر بر پایه دانش و مکانیزاسیون تجهیزات که می‌توان از آن به عنوان "کشاورزی دقیق" به عنوان یک فناوری مهم یاد کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۴, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انقلاب کشاورزی بدون دانش و فناوری محقق نمی‌شود

    پیمان فلسفی در بازدید از این سازمان گفت: یکی از حوزه‌های تخصصی جهاد دانشگاهی شریف در زمینه آب، بومی‌سازی آب‌شیرین‌کن‌ها بوده که فناوری بسیار مهمی است و همه باید روی آن متمرکز شویم.

    وی افزود: اگر این مهم در اولویت قرار گیرد بهانه‌ای برای کاهش کشاورزی در کشور نخواهیم داشت بنابراین اختصاص بودجه‌ای مناسب در حوزه آب‌شیرین‌کن از اهم موضوعات تلقی می‌شود.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر لزوم تقویت فعالیت‌ها در حوزه کشاورزی توسط سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف تاکید کرد و گفت: باید نیازهای فناورانه‌ کشاورزی آن توسط موسسات تحقیقاتی و دانشگاهی با رویکرد جهادی تامین شود.

    وی ورود به حوزه کشاورزی دقیق و عمیق شدن در این حوزه توسط جهاد دانشگاهی را عاملی برای ایجاد ارزش افزوده این نهاد و کشور عنوان و به فعالیت‌های ارزشمند سایر حوزه‌ها در این سازمان از جمله ایجاد و ساخت برج زیست‌بوم نوآوری در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف اشاره کرد که نیازمند مدیریت واحد با رویکرد جهادی در سایر مراکز است.

    فلسفی که پیش از ورود به مجلس دوازدهم یکی از برنامه‌های خود در بخش کشاورزی کشور را طرح انقلاب کشاورزی عنوان کرده بود، معتقد است قوانین و مقررات موجود در این زمینه باید متحول شود.

    رئیس سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف هم در جریان این دیدار با اشاره به اقدامات این مجموعه در چهار دهه فعالیت، مدیریت انتقال فناوری، تعمیق ساخت داخل از طریق احداث آب‌شیرین‌کن اسمز معکوس پرداخت.

    محسن مردانی در توضیح اهمیت این مقوله، مباحث امنیتی آب در دنیا را مهم ارزیابی کرد و تولید داخل آن را مساوی با رفع نیاز به خارج از کشور، پرهیز از خروج ارز، اشتغال‌زایی و امکان پشتیبانی داخل دانست.

    معاون پشتیبانی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف نیز به اختصاص بودجه اعتبارات طرح‌های ملی پیشران و دانش‌بنیان و کارآفرین به جهاد دانشگاهی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۱ و اجرای طرح انتقال فناوری و تعمیق ساخت داخل اجزای آب‌شیرین‌کن اسمز معکوس توسط سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به عنوان متولی اشاره کرد.

    علی مهدی‌زاده افزود: متاسفانه اقدامات لازم درخصوص این موضوع دارای حساسیت بالا و استراتژیک به دلیل انجام نشدن تعهدات کلان از سوی سازمان‌های ذی‌ربط، به تعویق افتاد و منوط به عزم همه مسئولان در پیگیری و اجرای طرح یا اختصاص بودجه مصوب، شده است.

    فاطمه حافظی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی شریف نیز با ارائه دستاوردهای مهم این سازمان و پروژه‌های کلان در حوزه خودروسازی و هوشمندسازی خودرو، فعالیت‌های حوزه نفت و گاز، آب و معدن همچنین فعالیت‌های مختلف حوزه‌های صنایع، این مجموعه را همواره آماده و مهیای احصاء مشکلات حوزه‌های یاد شده در کشور و رفع نیازهای موجود توسط متخصصان و پژوهشگران سازمان ارزیابی کرد و کارنامه فعالیت‌های آن دانست.

    مدیر مرکز توسعه تکنولوژی نیز به فعالیت‌های حوزه کشاورزی و تکنولوژی‌های آب و آبیاری در این مرکز و به تدوین و چاپ ۱۰۰ جلد دستورالعمل متناسب‌سازی در خصوص مختصات فنی و دانشی حوزه‌ سامانه‌های نوین آبیاری در کشور اشاره کرد.

    مرجانه میرزایی افزود: این مرکز موفق شد با تولید ۱۰۰ جلد دانش فنی شامل تمامی آزمون‌های آزمایشگاهی، میدانی و اطلاعات مرتبط، دستورالعمل‌های مشخصی را به جامعه پژوهشگران، متخصصان و مهندسان کشور ارائه کند.

    فلسفی در ادامه، از آزمایشگاه‌های تخصصی جهاد دانشگاهی شریف شامل ۷ آزمایشگاه فنی مهندسی؛ آزمایشگاه متالورژی، آزمایشگاه اپتیک، آزمایشگاه سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند، آزمایشگاه میکروالکترونیک، آزمایشگاه فناوری‌های آب و آبیاری، آزمایشگاه لایه‌نشانی لایه نازک، آزمایشگاه اندازه‌گیری ابعادی، دیدن کرد.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: جهاد دانشگاهیدانشگاه صنعتی شریفکشاورزیمجلس شورای اسلامی
    پست قبلی

    خشکاندن آب در سراب سودآوری

    پست بعدی

    پتانسیل صادرات ۲۰ میلیارد دلار خشکبار به بازار‌های هدف وجود دارد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت انواع آجیل «شب یلدا» در میادین میوه و تره بار

    پتانسیل صادرات ۲۰ میلیارد دلار خشکبار به بازار‌های هدف وجود دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.