سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    اقتصادی کردن تولید، رویکرد سومین جشنواره ملی انار ساوه است

    فرماندار ساوه گفت: اقتصادی کردن تولید انار براساس آخرین یافته‌های تحقیقاتی، رویکرد سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار در ساوه به عنوان پایتخت انار ایران است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    مهدی الیاسی درخصوص هماهنگی های انجام شده برای برگزاری سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار در ساوه اظهار کرد: انار در کنار افزون بر ۷۰ نوع تولیدات کشاورزی این شهرستان به عنوان محصول شاخص شناخته شده و به لحاظ ویژگی‌های ممتاز و منحصر بفرد آن طرفداران زیادی در اقصی نقاط جهان دارد.

    وی با اشاره به برگزاری دو دوره جشنواره ملی انار در ساوه با مضامین فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و … گفت: مانند دو جشنواره گذشته، نیمه آبان ماه، موعد برگزاری  سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار است که همزمان با هفته فرهنگی شهرستان برگزار می شود و برنامه های متعدد و متنوعی برای اجرا در این هفته پیش بینی شده است.

    فرماندار ساوه اظهار کرد: در جلسه هماهنگی سومین جشنواره ملی انار ساوه، مقرر شد که این جشنواره امسال از ۱۴ لغایت ۱۷ آبانماه در مسجد تاریخی هزار ساله جامع ساوه به عنوان اثر تاریخی شاخص این شهرستان و نگین معماری اصیل ایرانی برگزار شود.

    وی بیان کرد: چهار کمیته شامل کمیته فرهنگی، علمی، پشتیبانی، دبیرخانه و کمیته اجرایی در این خصوص تشکیل شده و هر کدام از دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی ذیل این کمیته ها با تشکیل جلسات تخصصی برنامه ریزی های لازم را برای برگزاری جشنواره بعمل می آورند.

    وی تصریح کرد: در جشنواره سوم تلاش خواهد شد علاوه بر معرفی و شناساندن بیشتر محصول انار ساوه در سطح ملی و بین المللی، کیفیت بخشیدن به محصول، به مطالبات باغداران و تولیدکنندگان این محصول نیز پرداخته شود.

    الیاسی افزود: در طول برگزاری جشنواره سوم که با هفته فرهنگی شهرستان به طور همزمان برگزار خواهد شد به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فرهنگی و شاخص‌های این منطقه و همچنین معرفی مشاهیر و مفاخر و هویت شهرستان پرداخته خواهد شد.

    وی در خصوص فعالیت کمیته علمی جشنواره گفت: در این جشنواره آخرین یافته های تحقیقاتی و علمی در حوزه مبارزه با آفات، تولید و صادرات انار توسط محققان و کارشناسان مربوطه در کمیته علمی مطرح و نتایج بررسی ها و تحقیقات عنوان شده به منظور اقتصادی کردن تولید این محصول شاخص و استراتژیک که دارای ارزش افزوده بالایی است، در اختیار تولیدکنندگان و باغداران ساوجی و سایر نقاط انارخیز کشور، قرار خواهد گرفت.

    وی گفت: با توجه به اینکه انجام هر کاری، ضمن نقاط مثبت و قوت، دارای نواقصی است، مقرر شد کلیه دستگاه‌ها، ضمن برنامه‌ریزی لازم و استفاده از تجربیات گذشته، نواقص برگزاری جشنواره و مراسم سال‌های پیشین را احصا و نسبت به برطرف کردن آنها اقدام کنند و نقاط مثبت، مورد تاکید قرار گرفته و بسط داده شود.

    فرماندار ساوه بیان کرد: حضور فعال اصحاب صنایع، کشاورزان و باغداران، به همراه‌ شناساندن هویت و ارزش‌های دینی، فرهنگی و تاریخی شهرستان در کلیه حوزه‌ها و مشاهیر، علما، شهدا و افراد شاخص و همچنین استفاده از ظرفیت‌های جشنواره به عنوان یک موتور محرکه اقتصادی، در عین رسیدگی به مسائل و مشکلات کشاورزان، باغداران، صنایع و هنرمندان از موضوعات مورد تاکید است.

    وی گفت: در این جشنواره ارتباط مستقیم تولیدکننده انار و محصولات او و محصولات و تولیدات هنرمندان با مصرف کنندگان، از طریق حضور عموم مردم در جشنواره و حذف دلالان و واسطه‌ها میسر خواهد شد. طراحی مسابقات و فعالیت‌های فرهنگی با مضامین خرده فرهنگ‌ها، موضوعات ارزشی، مباحث تاریخی، معرفی افراد شاخص، و بِرند کردن انار ساوه و… در حوزه‌های مختلف نیز در جلسه هماهنگی برگزاری این جشنواره مصوب شده است.

    وی گفت: آنچه موجب موفقیت برنامه‌ها خواهد شد مشارکت عموم مردم از اقشار مختلف با همراهی و برنامه‌ریزی و پیگیری‌های دستگاه‌هاست و هدف‌گذاری نشاط و پویایی اجتماعی و فرهنگی مورد مطالبه است.

    فرماندار ساوه از رسانه‌ها خواست که با پرداختن به ظرفیت‌های ساوه در ابعاد گوناگون بویژه در حوزه کشاورزی و صنعتی که هویت اقتصادی این شهرستان را نشان می‌دهد در شناساندن ظرفیت های این منطقه تاثیرگذار باشند.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارانارجشنوارهجشنواره ملی انار ساوهصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    شاخص قیمت جهانی غذا اوج گرفت

    پست بعدی

    رنگ سفید نان ضامن کیفیت بالا نیست/ قیمت‌گذاری، چالش تولید نان‌ با کیفیت

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود
    اخبار اقتصاد و بازار

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    احمد جعفری نسب در این باره اظهار کرد: شعبه ۴۰ بدوی تعزیرات حکومتی تهران به تخلف گرانفروشی ۳۱ هزار و...

    بیشتر بخوانید
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران: قیمت نان سنگک تغییری نکرده است

    رنگ سفید نان ضامن کیفیت بالا نیست/ قیمت‌گذاری، چالش تولید نان‌ با کیفیت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    ارزیابی قابلیت انبارمانی انار ایران در طول انبار سرد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.