جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افتتاح نخستین بانک ژن پیاز زعفران در ایران

    معاون طرح و برنامه خانه صمت جوانان ایران خبر داد: نخستین بانک ژن پیاز زعفران ایران در استان خراسان رضوی، شهرستان تربت حیدریه افتتاح شد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۶, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    به نقل از روابط عمومی شورای شهر شهرستان تربیت حیدریه، در این بانک ژن، پیاز زعفران از ۵۶ اقلیم مختلف ایران گرد آوری شده تا پژوهشگران کشور تحقیقات خود را برای اصلاح ژنتیکی و ثبت یک گونه خاص با نشان زعفران ایرانی در سازمان خوار و بار جهانی انجام دهند.

    سید احسان مصطفوی، مدیر عامل کارخانه نوآفرینی زنجیره ارزش زعفران و انبار سپرده کالایی بورس زعفران تربت حیدریه به عنوان مجری این طرح در این مراسم گفت: بانک ژن با همکاری دانشگاه تهران، پژوهشکده تربت حیدریه، دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر پژوهشکده‌های فعال کشور در حوزه زعفران، طی مسیر خواهد کرد. ایران مهمترین خواستگاه زعفران جهان است و با ایجاد این بانک گام مهمی در ثبت و صیانت طلای سرخ ایران براشته خواهد شد.

    مدیر باشگاه خلاقیت، آموزش، حمایت و بهره برداری زعفران، کمیسیون ملی یونسکو ایران در ادامه افزود: در بانک ژن پیاز زعفران با اختصاص فضایی بالغ بر ۳ هکتار، ضمن جمع آوری، نمونه برداری و آزمایش پیاز زعفران از مناطق زعفران خیز استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، اصفهان، کرمان، کرمانشاه و دیگر شهرهای فعال حوزه زعفران، اطلاعات جغرافیایی زمین، فاصله پیاز مزروعه در بانک ژن از مزرعه مادر، اطلاعات اندازه پیاز، اطلاعات نحوه مدیریت کشت و نگهداری زمین و سایر موارد دخیل در تغییرات ژنتیکی پیاز ثبت می‌گردد و به منظور آنالیز آزمایش آب و خاک زمین، از خاک مزرعه نمونه برداری انجام می‌شود.

    معاون طرح و برنامه خانه صمت جوانان ایران ادامه داد: تاکنون در هیچ کشوری چنین بانکی ایجاد نشده است، هدف از ایجاد این بانک تحقیقاتی رسیدن به یک گونه خاص زعفران است تا با نام برند “زعفران ایرانی” در سازمان خواروبار جهانی به ثبت برسد. در این بانک ژن، پیاز زعفران از ۵۶ اقلیم مختلف ایران جمع‌آوری شده و بزودی پیاز زعفران از ۱۰ کشور تولیدکننده زعفران نیز، به این پژوهشگاه منتقل خواهد شد.

    این بانک با صرف ۲ میلیارد تومان اعتبار در زمینی به مساحت سه هکتار دایر شده است و بزودی در ۲ هکتار دیگر فعالیت‌های پژوهشی گسترش خواهد یافت.

    مدیر عامل شرکت طلای سرخ ایرانیان افزود: امید است با بهره برداری از نخستین بانک ژن پیاز زعفران بتوانیم با فراخوانی فعالان عرصه علم و پژوهشی زعفران، ضمن ایجاد بستری نوین جهت ثبت و معرفی ژنوم زعفران ایرانی در عرصه جهانی، به بررسی روش‌ها و پیامدهای ناشی بر تغییر ژنتیک پیاز در اراضی تحت کشت زعفران، روش‌های بیوتکنولوژی در بهبود ژنتیکی زعفران به عنوان محصولی خاص و انحصاری پرداخته و با صیانت و حفاظت از محصول استراتژیک ملی زعفران، حافظانی شایسته از طلای سرخ ایران باشیم.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: مهر
    برچسب ها: بانک ژنبخش کشاورزیزعفرانصنایع تبدیلی و تکمیلیفناوری های نوینکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    مرغ منجمد کیلویی ۴۵ هزار تومان

    پست بعدی

    تولید بیش از 200 تن عسل در مسجدسلیمان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه که شب گذشته در راس هیاتی وارد استان اردبیل شده است، از واحدهای مختلف مجتمع ملی کشت...

    بیشتر بخوانید
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ساخت کندوی هوشمند توسط یک تیم استارتاپی

    تولید بیش از 200 تن عسل در مسجدسلیمان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    تغییر قیمت خرید تضمینی گندم به سال زراعی آینده موکول شد

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    دلیل گرانی گوشت و لبنیات چیست؟ | گوشت قرمز قربانی شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    فشار خون و چند توصیه مهم از انجمن قلب آمریکا(AHA)

    تغذیه، رمز سلامت جسم و روان در دوران نوجوانی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    صادرات پای مرغ به سرزمین اژدهای زرد

    صادرات ۵۰ هزار تن پای مرغ از ایران به چین کلید خورد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.