چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی کاهش یافت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ‌کاهش‌ قیمت برنج در بازار | برنج ایرانی و خارجی در بنکداری ها و خرده فروشی ها کیلویی چند شد؟

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خرید گندم در خوزستان به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    کشاورزان اردبیل مراقب بیماری سفیدک دروغی سیب زمینی باشند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    استفاده از روش‌های نوین کشاورزی در تولید بذر‌های هیبریدی

    مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از روش‌های نوین کشاورزی در تولید بذر‌های هیبریدی و استفاده از تکنولوژی‌های به روز خبر داد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    27 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    برای تولید بذر سبزی و صیفی در شرایط تحریم آماده نبودیم/ وارداتچی‌ها اجازه تولید داخل نمی دادند
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محمد قاسمی نژاد مشاورعالی سازمان جهاد کشاورزی و مدیر شرکت توسعه و صادرات در کشت ذرت خوزستان ، گفت: یکی از راهبرد‌های بسیار اساسی در جهت تامین امنیت غذایی، استفاده از تکنولوژی و دانش علوم و فنون است که به روز اتفاق می‌افتد و راهی جز استفاده از این دانش فنی در جهت افزایش کمی و کیفی تولیدات نیست.

    او افزود: یکی از روش‌های استفاده از تکنولوژی علم ژنتیک است که در قالب اصلاح نژاد اتفاق می‌افتد و برای نمونه تولید بذر هیبرید که حاصل حداقل ۲ والد است با خصوصیات کاملا متفاوت که از طریق کارشناس‌های محقق اصلاح نژاد انجام می‌شود و به تدریج بذری را به نام هیبرید تولید می‌کنند.

    قاسمی نژاد بیان داشت: این بذر دارای خصوصیات کمی و کیفی بهتر و بیشتری نسبت به بذر والد اولیه پدری و مادری دارد و در کلاس‌های بعدی، ۳ الی ۶ تا هم می‌تواند در تکمیل آن بذر تاثیرگذار باشد.

    مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی و مدیر شرکت توسعه و صادرات در کشت ذرت خوزستان تصریح کرد: در بحث هیبرید ذرت، اولین بار در سال ۱۹۲۰ در دنیا اتفاق افتاد که هیبرید‌های حاصله خصوصیات بهتری نسبت به والدین خود از جمله مقاومت شرایط مناسب جوی، ریسک‌هایی مانند خشکی، شوری و سایر اقلیمی به علاوه مقاومت به بیماری ها، عملکرد بهتر، مقاومت به آفت و کیفیت بالاتر از محصول است، دارند.

    او ادامه داد: شرکت توسعه ذرت کشور در سال، ۲ الی ۳ هزار تن بذر هیبرید ذرت را در استان‌های مختلف زیر نظر یک تیم کارشناسی قوی با هماهنگی و همکاری وزارت جهاد کشاورزی در مرکز تحقیقات منطقه‌ای تولید می‌کند.

    قاسمی نژاد اظهار داشت: از آنجا که شرکت توسعه ذرت کار بسیار مهم و فنی و بذر را به عنوان اولین آغاز تولید برای خود لحاظ کرده است و به جد دنبال بذر‌های بهتر، ارقام بهتر و تنوع در ارقام باتوجه به شرایط اقلیمی مناطق مختلف، باتوجه به تاریخ کشت و باتوجه به نوع مصرفی که از این گیاه استراتژیک مدنظر است، دنبال می‌کند.

    مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی گفت: شرکت توسعه و صادرات در کشت ذرت خوزستان باتوجه به تجارب خوبی که در تولید بذر دارد، توانسته گواهی استاندارد صادرات به خارج از کشور و اروپا را در قالب OECD کسب کند و به راحتی می‌تواند حضور برتر خود را به قسمت‌های مختلف دنیا علاوه بر تامین در بخش داخلی به خارج از کشور بذر‌هایی را صادر کند.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    اخبار کشاورزی و باغبانی

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    توسط فاطمه پاکزاد
    10 خرداد 1402
    0

    سیدمحمد نجفی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود امسال نزدیک به ۳۵ هزار تن سیب زمینی از اراضی کشاورزی جلگه...

    بیشتر بخوانید
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    10 خرداد 1402
    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خرید گندم در خوزستان به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

    10 خرداد 1402
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    کشاورزان اردبیل مراقب بیماری سفیدک دروغی سیب زمینی باشند

    10 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    لایحه آبخیزداری در پيچ و خم بلاتکليفي

    17 اردیبهشت 1402
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران: تخم مرغ به کیلویی ۵۶ هزار تومان رسید

    16 اردیبهشت 1402
    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    آیا دیر غذا خوردن می‌تواند باعث چاقی شود؟

    7 خرداد 1402
    تولید نسل سوم قزل آلا SPF برای تولید تخم چشم زده کیفی

    تولید نسل سوم قزل آلا SPF برای تولید تخم چشم زده کیفی

    25 اردیبهشت 1402
    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    عوارض نخوردن گوشت/خطر ابتلا به بیماری های عفونی و التهابی

    10 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود