جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد؛ چرا مکمل های ویتامین D اهمیت دارد؟ / هشدار درباره استفاده افراطی از کورکومین

    یک متخصص تغذیه و استاد دانشگاه می گوید یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن باید از طریق مصرف مکمل رفع شود.

    توسط پروانه خانی
    مهر ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران  مطرح کرد؛ چرا مکمل های ویتامین D اهمیت دارد؟ / هشدار درباره استفاده افراطی از کورکومین

    دکتر فریبا کوهدانی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی  عنوان کرد: پیش از بررسی انواع مکمل ها باید ابتدا به این نکته بپردازیم که لزوم استفاده از انواع آنها چقدر است و آیا واقعا ما برای اینکه یک سیستم ایمنی با عملکرد مناسب داشته باشیم ضرورت دارد مکمل مصرف کنیم یا خیر. بعد از مشخص شدن این موارد می توانیم به این موضوع بپردازیم که اگر ضرورت مصرف مکمل وجود دارد این موارد چه چیزهایی می توانند باشند.

    کوهدانی گفت: افرادی که یک رژیم غذایی مناسب دارند و الگوی زندگی صحیحی را  مد نظر قرار داده اند و البته در شرایط سلامت کامل به سر می برند، جهت تقویت سیستم ایمنی نیازی ندارند که از مکمل استفاده کنند.

    استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اذعان داشت: با یک رژیم غذایی مناسب می توان از همه گروه های غذایی  به اندازه کافی بهره مند شد. ما توسط یک برنامه غذایی مناسب می توانیم از مواد مغذی مورد نیاز سیستم ایمنی به اندازه کافی بهره مند شویم.

    وی افزود: اما تنها ماده مغذی که لازم است به عنوان مکمل مصرف کنیم، ویتامین D است. بقیه ویتامین ها را می توان با یک برنامه ریزی صحیح غذایی برای بدن تامین کرد.

    این استاد دانشگاه ادامه داد: منابع غذایی ویتامین D غنی نیستند و مقدار کافی از این ویتامین را نمی توانیم از طریق منابع غذایی به دست بیاوریم. تا زمانی که مواد غذایی با ویتامین D غنی نشده باشند و به اندازه کافی در اختیار همه مردم قرار نگیرد ما نیاز به این داریم که این ویتامین را به شکل های دیگر دریافت کنیم.

    کوهدانی تاکید کرد: یکی از غنی ترین منابع نور آفتاب است. «پیش ساز» ویتامین D را از طریق مواجهه پوست بدن با نور آفتاب دریافت می کنیم و این می تواند به ویتامین تبدیل شود. اما با توجه به زندگی آپارتمان نشینی و بقیه مواردی که در الگوی زندگی فعلی داریم میزان دریافت این پیش ساز از طریق نور آفتاب ممکن است برای همه امکان پذیر نباشد و مقدار کافی را نتوانیم دریافت کنیم. همانطور که گفتم منابع غذایی برای ویتامین D هم خیلی زیاد نیستند.

    استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بیان داشت: برخی از کشورها آرد، شکر، روغن، شیر و … را با ویتامین D غنی می کنند. در واقع از طریق دریافت این منابع فرد می تواند ویتامین را برای بدن فراهم کند. در شرایط فعلی دسترسی به این منابع غذایی برای کل جمعیت کشور وجود ندارد بنابراین لازم است در این شرایط از مکمل ویتامینی استفاده کنیم.

    وی در ادامه گفت: اگر کسی دچار کمبود ویتامین D نباشد برای پیشگیری از کمبود آن از قرص های بین المللی که 50 هزار واحد ویتامین دارند به طور ماهیانه استفاده کند. اما برای کسانی که دچار کمبود این ویتامین هستند با نظر متخصص میزان دریافت باید متفاوت باشد و بالاتر از حد پیشگیری تجویز شود.

    کوهدانی اظهار داشت: در رابطه با بقیه مکمل ها باید بگویم اگر ما یک برنامه غذایی مناسب و درست داشته باشیم نیازی به مکمل نیست. حالا ممکن است با افرادی مواجه شویم که برنامه غذایی و رژیم درستی ندارند و یا دچار کمبود یک ماده غذایی هستند و باید با دریافت منابع غذایی این کمبود را جبران کنند. البته این کمبود ممکن است صرفا با یک منبع غذایی جبران نشود. اشخاصی هم هستند که مشکل سوء جذب برخی از مواد غذایی را دارند.

    کوهدانی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: فرد باید با بررسی دقیق زیر نظر متخصص تغذیه یا پزشک معالج ابتدا کمبودهای خود را مشخص و نیازها را نیز بررسی کند. در صورت لزوم و بر حسب نوع کمبودی که فرد دارد و اشکالی که در برنامه غذایی او وجود دارد آنگاه از مکمل های متفاوت استفاده کند.

    وی یادآور شد: ویتامین A، پیش سازهای این ویتامین و همچنین ویتامین C و یا E نقش آنتی اکسیدانی در بدن ایفا می کنند. دریافت های مناسب این ویتامین ها از سوی بدن می تواند بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار باشد.

    کوهدانی خاطرنشان کرد: املاحی مثل روی، منیزیوم و … حتما باید برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار بگیرند. این موارد باید در حد مورد نیاز بدن باشد و اگر کمبودی در زمینه آنها وجود دارد با یک برنامه ریزی می توان این کمبودها را برطرف کرد.

    این متخصص تغذیه بیان داشت: حتی میزان دریافت انرژی مورد نیاز بدن را با این مواد غذایی می توان تنظیم کرد. اگر انرژی کمتر یا بیشتر از حد مورد نظر برای انجام فعالیت ها دریافت شود منجر به افزایش وزن و یا برعکس کم وزنی می شود. هر دو مشکل کم وزنی و چاقی اثر نامطلوب بر روی سیستم ایمنی بدن می گذارد. با اصلاح این اختلالات مربوط به وزن و آوردن حد به طیف طبیعی می توانیم به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کنیم و خطر ابتلا به بیماری های متعدد از جمله کووید19 را کاهش بدهیم.

    کوهدانی در رابطه با خواص زردچوبه و تاثیر آن بر روی سیستم ایمنی بدن گفت: در زردچوبه ماده ای به نام کورکومین وجود دارد. این کورکومین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. ترکیباتی هم در چای سبز ، زنجبیل و غیره وجود دارد. برخی از این ترکیبات مقوی هستند اما مغذی محسوب نمی شوند. این ترکیبات در بدن عملکرد مهمی دارند. مجموع این ترکیبات بدن را در شرایط التهابی مقابل برخی بیماری ها آماده می کند از جمله کرونا. این ترکیبات در واقع منجر به اصلاح شرایط التهابی می شوند. در بدن باید تعادل اکسیدانی برقرار باشد و وقتی شرایط التهابی به وجود می آید         در واقع نقش این اکسیدان ها در بدن تقویت می شود.

    استاد دانشگاه علوم پزشکی افزود: برخی از مواد غذایی ضدالتهاب هستند و اثرات آنتی اکسیدانی هم دارند و همه اینها باعث می شود یک سری پیش سازهای بدن برای مقابله با برخی از بیماری ها تغییر کنند. این تغییر به سمتی می رود که همان خاصیت ضدالتهابی دارد.

    وی گفت: اکنون تاثیرات مثبت زردچوبه در تقابل با کرونا و یا بیماری های ناراحتی مفاصل مطرح می شود. اما یادمان باشد در مورد نقش این مواد غذایی یک مقدار اغراق شده است که این صحبت ها در شبکه های اجتماعی و یا یک سری رسانه ها منتشر شده. مصرف بی رویه این موارد خود می تواند مشکلاتی را برای بدن به وجود بیاورد.

    وی تاکید کرد: ما وقتی در رابطه با یک تغذیه خوب و متعادل صحبت می کنیم مسئله مصرف بی رویه را در نظر می گیریم. از سویی برای اینکه کورکومین به تنهایی بر روی بدن ما تاثیر بگذارد نیاز به دوزهای خیلی بالا دارد که این حجم بالا ممکن است برای بدن مشکل آفرین باشد. اگر سرخود دوز بالایی از کورکومین را مصرف کنیم این خود عوارض متعددی دارد.

    کوهدانی یادآور شد: در رابطه با زنجبیل هم همین شرایط وجود دارد. در اوایل دوره کرونا در رابطه با خواص آن در شبکه های اجتماعی و رسانه ها مطالب زیادی منتشر می شد. در موارد دیگر مشاهده کردیم که قیمت برخی از اقلام خاص به همین دلایل بالا رفته بود و نجومی شده باشد.

    این متخصص تغذیه تاکید کرد: مصرف افراطی باعث ایجاد مشکلات دیگر می کند. مصرف یک ماده غذایی خاص باید تحت نظر باشد و باید شرایط یک فرد مورد بررسی قرار بگیرد. فردی دچار بیماری های پیش زمینه ای است و اگر بیاید برخی از مواد مغذی را بی رویه مصرف کند باعث ایجاد مشکلات جسمانی دیگر برای خود می شود. توجه به تعادل و شرایط فردی اهمیت زیادی در مسئله نحوه تغذیه دارد.

    فریبا کوهدانی در پایان گفت: در شرایط کنونی موضوع اصلاح وزن اهمیت بسیار زیادی دارد. فرد دارای اضافه وزن و یا کمبود وزن با ایجاد یک رژیم غذایی مناسب و یک برنامه فعالیت ورزشی می تواند این اختلالات را جبران کند. متاسفانه در این میان رژیم های غیرعلمی برای افزایش یا کاهش وزن وجود دارد. خود این موارد می تواند عواقب و مشکلاتی را به وجود بیاورد.

    سرویس خبری : علمی – تغدیه و سلامت

    منبع: جام جم آنلاین
    پست قبلی

    تعیین قیمت نوشیدنی ها برعهده واحدهای تولیدی است نه سازمان حمایت

    پست بعدی

    روحانی: مصرف نادرست در دارو و مواد غذایی باید به مصرف بهینه تبدیل شود

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    با حکم رییس جمهور؛ علیرضا رزم‌حسینی به عنوان «وزیر صنعت، معدن و تجارت» منصوب شد

    روحانی: مصرف نادرست در دارو و مواد غذایی باید به مصرف بهینه تبدیل شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    روش‌های نوین جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی: نگاهی به تجارب جهانی و فرصت‌ها برای ایران به قلم فرهاد سحرخیز

    روش‌های نوین جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی: نگاهی به تجارب جهانی و فرصت‌ها برای ایران به قلم فرهاد سحرخیز

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    ۴۰۰ هکتار سهمیه خراسان شمالی برای کشت برنج

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    بخور نخور بهاری؛ خوراکی‌هایی علیه آلرژی

    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.