سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ارایه خدمات به کشاورزان منوط به پروانه نظام صنفی شد

    رییس نظام صنفی کشاورزی، پروانه صنفی را مدرکی برای شناسایی شغلی کشاورزان برشمرد و گفت: از این پس خدمات بخش کشاورزی منوط به داشتن پروانه نظام صنفی کشاورزی به بهره‌برداران ارایه می‌شود.

    توسط مریم آقایاری
    22 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

     « محمد شفیع ملک زاده » روز سه شنبه در نخستین نشست هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران با بیان اینکه تاکنون کشاورزان به دلیل نداشتن هویت شغلی از مزایای اجتماعی و حقوقی خود محروم بودند، افزود: امروز با وجود  پروانه صنفی کشاورزان می‌توانند از مزایای همه دستگاه‌ها از جمله بیمه، تامین اجتماعی و دریافت تسهیلات و دادگاه برخوردار شوند.

    رییس نظام صنفی کشاورزی یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید را تشکیل نظام صنفی کشاورزی و تشکیل هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی عنوان کرد و اظهاردشت: عقب ماندگی تاریخی که در بخش کشاورزی داریم و دلیل اینکه بهره برداران در بخش کشاورزی از حداقل حقوقشان محروم بودند، بخاطر نبود نظام صنفی در این بخش بوده است.

    شفیع ملک زاده تصریح کرد: اما با توجه به تشکیل نظام صنفی کشاورزی و هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ساختار تغییر کرده و نظام صنفی کشاورزی به اتاق اصناف کشاورزی تبدیل شده است.

    وی گفت: طی حدود ۱۰ سال گذشته با تشکیل نظام صنفی کشاورزی، بهره برداران این بخش به صورت اختیاری پروانه صنفی دریافت می کردند و اکنون هم دریافت پروانه صنفی الزامی نشده  است اما براساس این ساماندهی بایستی کشاورزان برای دریافت خدمات پروانه فعالیت داشته باشند.

    رییس نظام صنفی کشاورزی با بیان اینکه با تشکیل هیات عالی نظارت، دستورالعمل لازم تدوین شده و پس از امضای اعضا ابلاغ می شود افزود: به محض ابلاغ اتحادیه تخصصی صنفی،  ارایه خدمات  منوط به  داشتن پروانه صنفی می شود.

    شفیع ملک زارده تصریح کرد: این اقدام هزینه تحمیلی برای  کشاورزان ندارد بنابراین در هر شهرستانی مجمع عمومی وجود دارد و این اختیار به آنها داده شده که در مورد حق عضویت کشاورزان  و صدور پروانه تصمیم گیری کنند.

    ۳۷۰ شغل در بخش کشاورزی

    رییس نظام صنفی کشاورزی گفت: اکنون بیش از ۳۷۰ شغل در بخش کشاورزی شناسایی شده که کد بین المللی دریافت کرده  اند.

    وی با بیان اینکه کشاورزان با داشتن پروانه صنفی دارای هویت  شغلی می شوند افزود: از این پس می توانیم از پروانه صنفی در تنظیم بازار، الگوی کشت و تخصیص نهاده بهره بگیریم.

    شفیع ملک زاده اضافه کرد: همچنین امیدواریم با این ساماندهی ضایعات محصولات کشاورزان کاهش یابد و خساراتی که بخشی از تولیدات را در برمی گیرد، با تشکیل این اتاق اصناف کشاورزی و اعمال مواد قانونی در تنظیم بازار و الگوی کشت  به حداقل برسد.
    وی اظهارداشت: هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ۱۶ عضو دارد که اعضای آن متشکل از وزرای جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، نیرو ، دادگستری، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اعضای اتاق بازرگانی و اتاق اصناف کشاورزی ایران است.

    به گفته وی، وظیفه این هیات عالی نظارت بر عملکرد اتاق های اصناف کشاورزی ایران و شهرستان های کشور و اتحادیه های تخصصی صنفی است.

    به گزارش ایرنا، طبق آمار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تاکنون تعداد ۴۵۶ نظام صنفی کشاورزی تشکیل شده که ۴۲۳ نظام شهرستانی، ۳۲ نظام استانی و یک نظام ملی با دارا بودن یک میلیون و یکصد هزار و ۵۹۸ نفر بهره بردار عضو در کشور مشغول فعالیت هستند که ۴/۲۵ درصد ازکل بهره ‌برداران بخش کشاورزی را شامل می شوند.

    از این تعداد ۱۰۱ هزار و ۸۲۵ نفردر سال ۹۸ به عضویت نظام صنفی کشاورزی درآمده اند.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی
    منبع: ایرنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    افزایش قیمت‌های جهانی، اهمیت خودکفایی ایران در گندم نان را بیشتر روشن کرد که مفهوم آن رفع وابستگی به واردات...

    بیشتر بخوانید
    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    1 مهر 1402
    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    1 مهر 1402
    مهم‌ترین چالش «آب» گره زدن آن به اقتصاد است

    سال زراعی جدید در بی‌خبری کشاورزان از قیمت‌های تضمینی آغاز می شود

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت پاییزه کلزا در مزارع شهرستان فیروزکوه آغاز شد

    12 شهریور 1402
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۱۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی میامی زیر کشت گندم است

    9 شهریور 1402
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    ۱۱ درصد گندم خریداری شده در کشور مربوط به کردستان است

    26 شهریور 1402

    اجرای طرح توسعه نخیلات آبادان در سطح ۱۶۵ هکتار

    16 شهریور 1402
    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    ۲ هزار و ۱۱۰ تُن گندم در محلات خریداری شد

    20 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود