جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    اختتامیه “سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران “در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

    این کنگره که هر ساله به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و توسط دانشگاه تربیت مدرس و با حمایت وزارتخانه‌ها،سازمان‌ها،نهادها و مراکز تحقیقاتی مرتبط با غذا، شرکت‌های وارد کننده و صادر کننده و سازنده ماشین آلات مواد غذایی و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی،دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مرتبط با غذا آغاز شده بود در روز ۲۶مهرماه ۱۴۰۳ در سالن چمران دانشگاه تربیت مدرس پایان یافت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اختتامیه “سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران “در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران _ ایفتاتی آی اختتامیه این مراسم با سخنرانی نماینده شرکت جستجوگران نانو صنعت آقای مهدی احمدی آغاز شد و در ادامه با تجلیل از حامیان مالی ، سخنرانان و پوسترهای برتر انجام شد.
    در این کنگره سه پوستر و پنج مقاله برتر توانستند لوح تقدیر بگیرند.

    اسامی سخنرانان برگزیده 

    _علی حسینی: بررسی مقایسه‌ای  ترکیبات شیمیایی و خصوصیات آنتی اکسیدانی پست بیوتیک و پارابیوتیک لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم
    _حسام مرادیان نژاد: نقش استارتر در فرآورده های گوشتی تخمیری و نیمه تخمیری
    _فلورا فرخی:بررسی مقایسه ای ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری گوشت های آنالوگ تولیدشده از پروتئین های مختلف گیاهی
    _فخرالدین صالحی:اثر اسیدهای آلی مختلف بر کیفیت سیب زمینی های ریز کنسرو شده
    _سارا حسنوند:بهینه سازی کمپلکس سلنوکیتوزان-اسیدفیتیک جهت حذف سم پاتولین در شرایط شبیه سازی آبمیوه

    همچنین سه پوستر برتری که توسط مهسا ادریس،امیرحسین عابدینی و زهره حمیدی اصفهانی ارسال شده بود؛ لوح تقدیر دریافت کردند.

     

    سرویس خبری:نمایشگاه ها و همایش ها

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: انجمن صنایع غذاییدانشگاه تربیت مدرسسی امین کنگره ملی علوم و صنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    مرتضی سلطانی در دیدار با رییس جمهور: مجمع کارآفرینان ایران بازوی مشورتی خوبی برای دولت است

    پست بعدی

    قیمت جدید محصولات لبنی اعلام شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » محسن امینی، رئیس...

    بیشتر بخوانید
    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    بررسی راهکارهای علمی برای بهبود تولید کلزا در مرکز تحقیقات کشاورزی تهران

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در  سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    قیمت جدید محصولات لبنی اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

    یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    ۶ راهکار برای مهار میل مصرف شیرینی و شکر

    شیرینی را در این زمان بخورید

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    ۱۰۰ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

    خرید تضمینی مرغ راه حلی برای حمایت از مرغداران

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    سهمیه آرد تولیدکنندگان نان های حجیم هنوز تعیین تکلیف نشده‌است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.