پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    احیای نخلستان‌های درجه ۳ و ۲ با روش کشت بافتی

    معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال گفت: می‌توان از روش کشت بافت برای احیای نخلستان‌های درجه ۲ و ۳ استفاده کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۷, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    عبدالرضا کاوند در نشست هم‌اندیشی و معرفی پتانسیل‌های محصولات کشت بافت گیاهی گردو و خرما ضمن اشاره به بررسی روش‌های تکثیر نهال خرما و گردو مانند پاجوش، کشت بافت، تولید نهال پیوندی و … در خصوص مزایای روش کشت بافت و محصولات خرما و گردویی که از این روش تولید می‌شوند، اظهار کرد: مواردی چون تکثیر تعداد زیادی نهال از یک نخل (درخت مادری)، تولید نهال‌های یکنواخت و اصیل برای احداث نخلستان و باغ‌های تجاری، تولید نهال سالم و عاری از هرگونه بیماری و همچنین امکان تولید نهال در هر فصلی از سال و از سوی دیگر مناسب بودن این روش جهت برنامه‌های اصلاحی از طریق کشت سلول و پروتوپلاست را می‌توان از جمله مزایای روش کشت بافت برشمرد.

    وی با اشاره به تولید سالانه یک میلیون و ۳۳۵ هزار و ۶۵۲ تن خرما با سطح زیر کشت ۲۶۸ هزار و ۸۱۱ هکتار در کشور درباره چشم‌انداز آینده خرما در ایران گفت: با اولویت‌بخشی به اصلاح و تجاری‌سازی ارقام خشک و نیمه‌خشک خرما با هدف توسعه صادرات غیرنفتی، تنوع‌بخشی به واحدهای کشت بافتی دارای مجوز تولید و پشتیبانی از سرمایه‌گذاری آنها و مشارکت در برنامه‌ریزی برای تأمین نهال و دیگر نهاده‌های مورد نیاز برای احیای نخلستان‌های درجه ۳ و ۲، می‌توان آینده روشنی برای محصول خرما با تکیه بر روش کشت بافت در کشور ساخت.

    معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با اشاره به سطح زیرکشت ۱۷۰ هزار و ۶۵۴ هکتاری گردو و تولید سالانه ۲۶۵ هزار و ۳۰۶ تن محصول آن در ایران، درباره چشم‌انداز آینده گردو در ایران با اجرای برنامه‌هایی همچون مشارکت در برنامه‌های اصلاحی با هدف معرفی و تجاری‌سازی ارقام بومی و محلی از ژرم پلاسم غنی داخلی، هماهنگی برای تهیه و تامین مواد تکثیری سالم و اصیل (پیوندک، ریزنمونه) برای تولید نهال گواهی شده گردو جهت اصلاح باغ‌های موجود و توسعه سطح زیر کشت و حمایت از سرمایه‌گذاری برای ایجاد باغ بذرپایه گردو به‌ عنوان یک نهاده مهم باغبانی تأکید کرد.

    آموزش باغداران و نهال‌های تقلبی دو چالش مهم

    در ادامه ورشوچی –  یکی از فعالان صنعت کشت بافت گیاهی در ایران – یکی از چالش‌های مهم این صنعت را موضوع آموزش عنوان کرد و گفت: ضروری است بهره‌برداران و باغداران با کشت بافت گیاهی و اهمیت آن آشنا شده و در کنار آن بیاموزند چگونه باید با نهال‌های تولید شده به روش کشت بافت و مراحل مختلف کاشت و داشت آن برخورد کرد و چه اصولی را انجام داد.

    ورشوچی افزود: آموزش بهره‌برداران و باغداران به عهده متولیان و قانونگذاران است که باید با برنامه‌ریزی و ارائه تسهیلات مختلف برای توسعه و گسترش آن تلاش کنند.

    وی تولید و فروش نهال‌های تقلبی را یکی دیگر از چالش‌های این صنعت دانست و تصریح کرد: متأسفانه انواع نهال‌های تقلبی به اسم نهال‌های کشت بافتی تولید و فروخته می‌شود که همگان وظیفه داریم باغداران و بهره‌برداران را از وجود چنین نهال‌هایی آگاه کنیم.

    بنابر گفته وی نهال‌های تقلبی که به اسم نهال‌های کشت بافتی فروخته می‌شود اغلب نهال‌هایی بذری هستند که یا مشکلات خاصی دارند و یا از رقم  مشخصی نیستند اما به قیمت نهال‌های اصلی و رقم‌های گران‌قیمت به کشاورزان فروخته می‌شوند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: خرماکشاورزینخل
    پست قبلی

    زنجبیل خشک بخوریم یا زنجبیل تازه؟

    پست بعدی

    خواص زرشک: ۹ خاصیت اثبات شده علمی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه که شب گذشته در راس هیاتی وارد استان اردبیل شده است، از واحدهای مختلف مجتمع ملی کشت...

    بیشتر بخوانید
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    آغاز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به زرشک‌کاران/ انبار ۷ هزار تن زرشک، جای نگرانی ندارد/ سهم ۱.۵ درصدی صادرات از تولید کشور

    خواص زرشک: ۹ خاصیت اثبات شده علمی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    جوجه ریزی‌ها ۳۰ درصد مازاد نیاز کشور است

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    فارس ۱۰ درصد از امنیت غذایی کشور را تامین می کند

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    ۱۰۰ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

    پتانسیل تولید ۳.۵ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    نرخ خریدحمایتی مرغ منجمد ۹۸ هزارتومان/صادرات ۳۰ هزارتن مرغ طی سال گذشته

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات+ جدول

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.