یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    اجرای ۲۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اجرا می‌شود.

    توسط فاطمه پاکزاد
    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    درخواست یک نماینده برای پرداخت بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان خسارت دیدهÀn

    حسین جعفری» اظهار داشت: بخشی از پروژه‌های تحقیقاتی از گذشته شروع شده‌اند و اکنون ادامه دارند و در عین حال پروژه‌های جدیدی در حال تصویب است که در قالب برنامه‌ها و طرح‌های کلان است.

    وی تصریح‌کرد: از دو سال گذشته ساماندهی پروژه‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی و برنامه‌محور کردن آنها آغاز شده است و به این منظور ۲۲ طرح کلان تاکنون در سازمان تصویب شده تا بخش مهمی از پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی در ذیل آن اجرا شوند.

    این مقام مسوول ادامه‌داد: علاوه بر این، چالش‌های تحقق سند امنیت غذایی احصا شده و برای حل چالش‌ها، برنامه‌های عملیاتی تدوین شده است.

    جعفری تصریح کرد: در حال حاضر برنامه عملیاتی همه موسسه‌های تحقیقاتی مشخص شده است و همه پروژه‌هایی که تصویب می‌شود باید در راستای اهداف سند امنیت غذایی، اولویت‌های الگوی کشت یا تولید و حل چالش‌های کشاورزی و منابع طبیعی باشد.

    وی با بیان این که در سازمان تات پروژه‌ها و طرح‌های پیشنهادی موسسات و مراکز با اسناد بالادستی و برنامه الگوی تولید تطبیق داده می‌شود، گفت: برای مثال براساس الگوی تولید، تحقیق در مورد حبوبات در استان‌هایی همچون کرمانشاه، لرستان و زنجان اولویت دارد و اگر محققی در استان سیستان و بلوچستان بخواهد بر روی حبوبات تحقیق کند، آن طرح تصویب نخواهد شد.

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تات در همین حال گفت: تاکنون ۲۲ چالش تخصصی در بخش کشاورزی از سوی سازمان تات بر مبنای سند امنیت غذایی شناسایی و احصا شده است.

    وی، ارتقای بهره‌وری آب، تغییرات اقلیمی، کاهش ضایعات کشاورزی، حکمرانی آب و ارتقای بهره‌وری تولید محصولات زراعی و باغی را از مهمترین چالش‌ها برشمرد.

    جعفری در مورد چالش تغییرات اقلیمی نیز اذعان داشت: محققان موظفند بحث تغییر اقلیم را در طرح‌های خود ببینند.

    وی با اشاره به هدفگذاری‌های مربوط به تولید جو و گندم دیم در سند امنیت غذایی کشور، گفت: در این سند در افق ۱۴۱۱ عملکرد جو در اراضی دیم یک‌هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار و عملکرد تولید گندم دیم ۲ تن در هکتار هدفگذاری شده است و بر این اساس باید برای اقلیم‌های مختلف رقم‌های مناسب و سپس هسته‌های بذری متناسب با آنها را تولید کنیم.

    این مسوول اضافه‌کرد: در سند امنیت غذایی برای هر یک از محصولات، هدفگذاری شده و مطابق با این سند، تحقیقات به پیش می‌رود.

    وی درباره منابع مالی طرح‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی خاطرنشان‌کرد: اعتبارات طرح‌های تحقیقاتی از منابع داخلی موسسات تحقیقاتی یا از محل سفارش تحقیق دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تامین می‌شود که در این خصوص موسسات پژوهشی با محدودیت‌هایی مواجه هستند.

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: اگر منابع مالی از محل اعتبارات عمومی به مقدار کافی تامین شود، سرعت انجام پروژه‌ها افزایش می‌یابد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    صادرات ۸۵ هزار تن تخم‌مرغ به کشورهای همسایه/ نرخ جدید هفته آینده اعلام می‌شود

    پست بعدی

    سالانه ۱۶۴ هزار تن شیر در استان زنجان تولید می‌شود

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید تضمینی یک میلیون و ۶۰۰...

    بیشتر بخوانید
    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    سالانه ۱۶۴ هزار تن شیر در استان زنجان تولید می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول: صندوق بیمه کشاورزی تعهدات پرداخت غرامت خود را افزایش می دهد

    پرداخت ۲۰ هزار فقره تسهیلات بانکی به مستمری بگیران صندوق بیمه کشاورزان

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    بیمه فراگیر گندم در سطح بیش از ۶ میلیون هکتار اجرا شد

    بیمه فراگیر گندم در سطح بیش از ۶ میلیون هکتار اجرا شد

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    چالش‌های تولید توت‌فرنگی

    پیش‌بینی تولید ۷۵۰ تن توت فرنگی در قائم‌شهر

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.