محمدحسین احمدی روز سه شنبه افزود:در برنامه راهبردی کیفیت بخشی به توسعه کمی و کیفی دامداریهای تیران و کرون موضوع اصلاح نژاد توجه شده است اما سرمایه گذاران در این حوزه به تسهیلات بانکی و حمایت دولتی نیاز دارند.
وی بیان کرد: وام و حمایت دولتی مورد پیش بینی قرار گرفته اما به دلیل شرایط سخت اقتصادی دولت تاکنون محقق نشده است.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون ادامه داد: این شهرستان با بیش از ۷۰ واحد دامداری صنعتی و نیمه صنعتی و ۶۶ واحد مرغداری یکی از قطبهای تولید محصولات دامداری و دامپروری استان اصفهان است.
وی بیان کرد: اصلاح نژاد دام در دامداریهای صنعتی و نیمه صنعتی این شهرستان جزو برنامههای امسال قرار گرفته است که با چنین اقدامی سهم بهرهوری افزایش و تولیدات خام دامی را به بیش از ۲ برابر افزایش میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون یادآورشد: بر اساس تحقیقات و اقدامات علمی انجام شده بر روی نژاد دامی اصلاح نژاد میزان تولید را در هر راس دام افزایش و منفعت اقتصادی دامداریها را رشد میدهد.
وی ادامه داد: هم اینک سالانه نزدیک به ۲ هزار تن گوشت قرمز، ۳۳ هزار و ۸۵۰ تن شیر، ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن تخم مرغ و ۱۱ هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در این منطقه تولید و وارد بازار میشود.
وی اضافه کرد: تیران و کرون با این سهم تولید تخم مرغ، رتبه سوم را بین دیگر شهرستانهای استان اصفهان دارد.
احمدی با بیان اینکه شناسایی دامها در این منطقه در حال انجام است، خاطرنشانکرد: این کار در شناسایی و ساماندهی وضعیت تولید دام و عملکرد پرورش گاو و گوسفند منطقه موثر بوده است.
وی با اشاره به فعالیت یک واحد پرورش بلدرچین و چهار واحد پرورش شترمرغ در این خطه اظهار داشت: سالانه ۳۲ تن گوشت بلدرچین و ۸۵ تن گوشت شتر مرغ دراین شهرستان تولید و وارد بازار میشود.
هم اینک حدود ۲۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین در تیران و کرون وجود دارد.
تیران و کرون از توابع استان اصفهان است.