یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد

    هدفگذاری کاشت ۶ هزار هکتار پیاز در جنوب کرمان/ راهکار جلوگیری از زیان کشاورزان چیست؟

    خرید توافقی پیاز کلید خورد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    آشنایی با چند فرهنگ‌ غذایی در روز جهانی غذا

    از آنجایی که انسان‌ها به طور دائم به غذا نیاز دارند و مهم‌ترین عامل بقای زندگی و طول عمر انسان غذاست، نمی‌توان از نقش انکار نشدنی آن در زندگی بشر به سادگی گذشت. به همین منظور در دهه ۹۰ تصمیم بر آن شد تا روزی به نام «روز جهانی غذا» در تقویم جهانی به ثبت برسد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    مهر ۲۴, ۱۳۹۹
    در اخبار آشپزی
    0
    در مقابله با کرونا چند توصیه آشپزی را جدی بگیرید

    در این روز سازمان‌های بین‌المللی به منظور برقراری روابط در زمینه‌های کشاورزی و زمینه‌سازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و نابودی محیط زیست در قالب «سازمان فائو» گردهم آمدند و تاسیس این سازمان در روز ۱۶ اکتبر(۲۴ مهر ماه) سال ۱۹۴۵ به عنوان روز جهانی غذا به ثبت رسید.
    مردم در سراسر جهان با توجه به موقعیت جغرافیایی، جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند و رسومی که دارند از فرهنگ پخت‌وپز متفاوتی نیز برای طبخ غذا بهره می‌برند و همین تنوع و سابقه غذایی در کشورها باعث شده که در حال حاضر روز به نام روز جهانی غذا در تقویم جهانی به ثبت برسد.
    در این بخش به معرفی فرهنگ غذایی ایران، ژاپن، ترکیه، کره‌جنوبی، ایتالیا، فرانسه، مکزیک آفریقای جنوبی، آمریکا، لبنان، انگلیس و یکی از غذاهای محبوب همان کشور می‌پردازیم.
    ایران
    آشپزی ایرانی تلفیقی از مواد اولیه تازه و ادویه‌های خوش عطر و بو است. غذاهای ایرانی بر اساس نوع مصرف و روش پخت ‌و پز تقسیم‌بندی می‌شود. از مهم‌ترین غذاهای ایرانی می‌توان کباب، زرشک‌پلو با مرغ، قورمه‌سبزی و… اشاره کرد.
    از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی باید به «کباب» اشاره کرد که باعث شهرت غذای ایرانی در سراسر جهان شده است. انواع کباب بین ایرانی‌ها و گردشگران بسیار پرطرفدار است. این غذا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی، دوغ و سبزی تازه سرو می‌شود.
    ژاپن
    همه می‌دانند که ژاپنی‌ها علاقه خاصی به غذاهای سالم و تقریبا خام دارند و در پخت غذاهای خود بیشتر از نمک و سس سویا استفاده می‌کنند. از غذاهای معروف ژاپنی می‌توان به سوشی، میسو، تاکو رایس و … اشاره کرد.
    «سوشی» غذایی است علاوه بر مردم ژاپن در چند سال اخیر بین تمام مردم جهان محبوبیت خاصی پیدا کرده است. پایه اصلی این غذا را ماهی خام تشکیل می‌دهد که در بین لایه‌ای برنج فشرده قرار گرفته و میان برگی از جلبک پیچیده می‌شود.
    ترکیه
    مردم ترکیه در طبخ غذاهای خود بیشتر از گوشت، ماهی، حبوبات، سبزیجات و روغن زیتون استفاده می‌کنند که باعث شهرت غذاهای ترکی در جهان شده است. از غذاهای محبوب مردم ترکیه می‌توان به دونر کباب، پیده، منمن و … اشاره کرد.
    از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه می‌توان به «دونر کباب» اشاره کرد. این غذا در کشور ما به کباب ترکی نیز شهرت دارد. برای پخت این غذا حجم زیادی از گوشت یا مرغ را به صورت لایه‌لایه روی سیخی چرخان قرار می‌دهند و با چرخیدن کباب نزدیک آتش، گوشت کم‌کم کباب و پخته می‌شود؛ برای سرو این غذا نیز مقداری از کباب را می‌برند و همراه با موادی مانند پیاز و فلفل سرو می‌کنند.
    کره ‌جنوبی
    پخت و پز در کره ‌جنوبی بر اساس شیوه‌های سنتی انجام می‌شود و مردم کره روش‌های خاصی برای پخت غذاهای خود دارند. موادی که آشپزان کره‌ای در طبخ غذاهای خود استفاده می‌کنند، شامل برنج، انواع رشته‌ها، سبزیجات، انواع گوشت قرمز و توفو می‌شود. از غذاهای محبوب ان کشور می‌توان برنج بخار پز شده، سوپ، کیم چی، دوکبوکی و… اشاره کرد.
    «دوکبوکی» یکی از غذاهای تند و رایج در کره‌ است که از کیک‌های استوانه‌ای برنج، کیک‌های ماهی مثلثی، سبزیجات و سس چیلی قرمز شیرین تشکیل شده است. این غذا به دلیل ترکیب تند و شیرینی خود در بین مردم کره و حتی جهان شهرت خاصی پیدا کرده است.
    ایتالیا
    مردم ایتالیا علاوه بر استفاده از مواد اصلی باکیفیت از سلیقه استادانه‌ای در طبخ غذاهای خود استفاده می‌کنند. این ترکیب استادنه در طبخ غذا باعث شهرت غذاهای ایتالیایی در سراسر جهان شده است. از جمله غذاهای معروف ایتالیایی می توان به پیتزا مارگاریتا، اسنک‌های کوچک ونیزی، ریزیتو اسکامپی و لیمو اشاره کرد.
    از آنجایی که برنج در سبد غذایی مردم ایتالیا نقش بسیار مهمی دارد «ریزوتو» به یکی از محبوبترین غذاها ایتالیایی تبدیل شده است. این غذا با برنج و خامه‌ طبخ می‌شود و انواع مختلفی مانند آلا میلانز با زعفران، ال نِرو دی سِپیا با ماهی مرکب، ریزی ای بیزی با بیکن و نخود دارد.
    فرانسه
    مردم فرانسه نیز برای پخت غذا از مواد اولیه تازه و سالم بهره می‌گیرند و در پخت آن‌ها از چنان دقت و ظرافتی استفاده می‌کنند که مردم در سراسر جهان تنها یک بار غذا و دسرهای فرانسوی را امتحان کرده‌اند و از طعم آن لذت برده‌اند. از جمله غذاهای معروف فرانسوی می توان به سوپ پیاز، کوک‌ او ون، کسوله و بوف بورگونیون اشاره نمود.
    «سوپ پیاز» یکی از غذاهای سنتی فرانسوی است که پایه اصلی آن پیاز بوده و معمولا با تکه‎هایی از نان برشته شده و پنیر آب شده سرو می‌شود. در این سوپ علاوه بر پیاز از گوشت نیز استفاده می‌شود که در آخر برای غلیظ شدن آن کمی آرد نیز به آن اضافه می‌کنند.
    مکزیک
    با توجه به سابقه تاریخی مکزیک فرهنگ غذایی این کشور نیز از تنوع بالایی برخوردار است. مردم مکزیک برای پخت غذای خود از ترکیب مواد بومی و طبیعی استفاده می‌کنند که در نوع خود بی‌نظیر است. از معروف‌ترین غذاهای مکزیک می‌توان به تاکو، نوپالیتو، تامالز و … اشاره کرد.
    «تاکو» یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین غذای مکزیکی است که در سرتاسر جهان علاقه‌مندان خاص خود را دارد. برای پخت این غذا، گوشت را باریک تکه می‌کنند و آن را روی نان ذرت ترتیلا قرار می‌دهند، این غذا همراه با پیاز، آناناس و برگ گشنیز سرو می‌شود.
    آفریقا
    فرهنگ غذایی آفریقا نیز مانند مردم این کشور به فرهنگ رنگین‌کمانی شهرت دارد؛ در این کشور می‌توان طعم‌های جدید را چشید، چرا که علاوه بر غذاهای بومی این منطقه می‌توان ترکیبی از آن‌ها با غذاهای هلندی، انگلیسی، اسلامی، مالایی و هندی را نیز تجربه کرد. از غذاهای محبوب این کشور می‌توان به بوئرورس، چاکالاکا، آمنگوشو و … اشاره کرد.
    «بوئرورس» یکی از غذاهای محبوب نامیبیا در آفریقا است که با انواع مختلفی از گوشت‌ها تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا که نوعی سوسیس خانگی است انواع مختلفی از گوشت به صورت نیم‌پز و ادویه‌دار شده به سیخ کشیده می‌شود و بر روی آتش پخته می‌شود.
    آمریکا
    کشور آمریکا میزبان تعداد زیادی از فرهنگ‌های مختلف است و افراد زیادی از نژادها و ملیت‌های مختلف در آن زندگی می‌کنند، عادت‌های غذایی و آداب و رسوم متفاوت در این کشور نیز باعث طبخ غذاهای متنوعی شده است. از معروف‌ترین غذاهای آمریکا می‌توان به همبرگر، هات داگ، لوبیای پخته شده و … اشاره کرد.
    «همبرگر» یکی از غذاهای محبوب در آمریکا و سراسر جهان است که توسط آلمانی‌ها به این کشور آورده شده است. این غذا از گوشت چرخ‌شده به همراه ادویه تهیه و بر روی آتش یا باربیکیو سرخ می‌شود، همبرگر معمولا در به همراه سبزیجات، پیاز، سس‌های مخصوص در نانی گرد سرو می‌شود.
    لبنان
    کشور لبنان به واسطه موقعیت خود و فرهنگ غنی که دارد غذاهای سنتی خوش طعمی را در برنامه غذایی مردم خود جای داده است، مردم لبنان در پخت غذاها از غلات، سبزیجات و حبوبات بسیار زیاد استفاده می‌کنند و روش پختشان بیشتر به غذاهای مدیترانه‌ای شباهت دارد. از غذاهای معروف لبنان می‌توان به باباقانوش، کیبی، فلافل و … اشاره کرد.
    «باباقانوش» یکی از غذاهای اصیل و سنتی لبنان است که به حُمُص شباهت دارد، این غذا معمولا با نان پیتا و روغن زیتون سرو می‌شود و چون در ترکیباتش از ارده استفاده شده طعمی مشابه حمص دارد. تفاوت عمده باباقانوش و حمص در این است که برای تهیه باباقانوش به جای نخود از بادمجان و برای تزئین از دانه‌های انار استفاده می‌شود.
    انگلستان
    در فرهنگ غذایی انگلستان نیز سبک‌های آشپزی سنتی و دستورالعمل‌های بومی استفاده شده است که باعث تنوع غذایی در غذاهای انگلیسی شده و مردم در سراسر جهان علاقه خاصی به تجربه غذاهای انگلیسی دارند. از غذاهای محبوب انگلیس می‌توان به کباب یکشنبه، خوراک مرغ کاری، فیله ماهی و … اشاره کرد.
    «کباب یکشنبه» نوعی کباب است که بیشتر در روزهای یکشنبه در رستوران‌ها سرو می‌شود. این غذا از گوشت کبابی (بوقلمون، گوساله، مرغ و بره) و سیب‌زمینی کبابی تهیه می‌شود که به همراه پودینگ یورکشر، سوسیس، سبزیجات و سس گریوی سرو می‌شود.

    سرویس های خبری:آشپزی

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    هشدار‌ هواشناسی به کشاورزان؛ پیش بینی بارش‌های کمتر از نرمال در فصل پاییز

    پست بعدی

    ماجرای واردات گلابی به کشور چه بود؟/ ورود موقت میوه، راهی برای ارزآوری

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    حباب کاذب قیمت موز و خیار؛ بازار میوه‌ های نوبرانه پاییز آرام است

    ماجرای واردات گلابی به کشور چه بود؟/ ورود موقت میوه، راهی برای ارزآوری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بیمه فراگیر گندم در سطح بیش از ۶ میلیون هکتار اجرا شد

    بیمه فراگیر گندم در سطح بیش از ۶ میلیون هکتار اجرا شد

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    چرا کالاهای وارداتی در گمرک رسوب می‌کنند؟

    راهکار توسعه صادرات محصولات کشاورزی با آفریقا چیست؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تأمین امنیت غذایی یک وظیفه ملی است/ حداکثرسازی سرمایه‌گذاری در بخش تولیدات کشاورزی

    تأمین امنیت غذایی یک وظیفه ملی است/ حداکثرسازی سرمایه‌گذاری در بخش تولیدات کشاورزی

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    برآورد واردات حداقل ۴ میلیون تن گندم به کشور

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج برای امسال

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.