به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران( ایفتاتی آی ) ؛ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی را با تدریس دکتر مجید عرب عامری ( کارشناس سازمان غذا و دارو -وزارت بهداشت ، درمان و آموزش ) از اول آذر تا 4 آذر از ساعت 17 الی 19 به صورت آنلاین و از طریق اسکای روم برگزار می کند .
بنابر این گزارش و به نقل از واحد آموزش انجمن علوم و صنایع غذایی ایران این کلاس آموزشی مورد توجه کارخانجات صنایع غذایی قرار گرفته و حضور کارشناسان و متخصصان از کارخاجات روژین تاک ، کاله ، هراز ، صنایع شیر ایران ( پگاه) ، میهن ، ماه چین دانه ، آرد وحدت قروه ، آزمایشگاه همکار ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به همراه داشت .
از اهداف و سرفصل های این کلاس آموزشی می توان به مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی ، کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی ، اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی ، آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده ، انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار ، کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی اشاره کرد.
گفتنی است گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی و سازمان غذا و دارو به شرکت کننده ارائه خواهد شد و 5 امتیاز باز آموزی را به همراه خواهد داشت .
سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت