به گزارش پایگاه خبری غذاوصنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی) از روابط عمومی صنایع غذایی درنا؛ در راستای حمایت از صنایع تولیدی غذایی و آشامیدنی، دکتر خسروی معاونت محترم غذا و دارو استان البرز به همراه افشین افشار مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی و مسعود داداشی مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا و دارو از گروه کارخانجات صنایع غذایی دُرنا (بیسکو لارج ) بازدید کردند
. مدیرعامل مجموعه کارخانجات صنایع غذایی درنا، صمد رسولوی گفت : فعالیت خانواده دُرنا بطور مستقیم باعث اشتغال بیش از ۲۵۰۰ نفر نیروی کار در کشوراست که همین امر باعث شده تا محصولات غذایی درنا سهم بزرگی در تامین مواد غذایی مورد نیاز در کشور و همچنین صادرات به کشور های همسایه داشته باشد.معاونت غذا و دارو استان البرز در نشست صمیمانه با مدیرعامل و مدیران ارشد کارخانه دُرنا خاطر نشان کرد : معاونت غذا و دارو در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و توجه اکید به شعار امسال مبنی بر رفع موانع و چالشها سعی دارد با کنار گذاشتن تشریفات اداری و بروکراسی های موجود یک ارتباط نزدیک و هدفمند را با صاحبان صنایع ایجاد نماید تا با بیان مشکات و محدودیت های صنایع توسط صاحبان آن، نسبت به رفع آن اقدام شود.وی گفت: با توجه به وسعت استان البرز و وجود صنایع غذایی بزرگ و قدرتمندی همچون درنا در این استان باور داریم رفع هر یک از مشکلات تولید می تواند حجم بزرگی از موانع چرخ تولید در کشور را برطرف نماید.
در پایان این نشست از خط تولید شرکت کیک و کلوچه درنا بازدید بعمل آمد.
سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت