تصور دنیایی بدون نوشابه کمی سخت است؛ هرچند که تصور ضررهایی که به بدن ما میرساند هم باعث میشود تا حسابی از این بابت بترسیم. چه باید کرد؟ در اینباره، با دکتر جلالالدین میرزایرزاز، رئیس انجمن تغذیه ایران و دانشیار دانشگاه علومپزشکی شهیدبهشتی به گفتوگو نشستهایم. جالب اینکه دوغ و نوشابه گاهی در مواردی چون اثرگذاری روی دستگاه گوارش، استخوان، مو، خواب و…، دقیقا برعکس هم عمل میکنند. نکتههای این متخصص را در کنار آمار و ارقام دیگر پیشرو دارید.
افزایش کیفیت لبنیات بدون گرانی؛ راهی برای سلامت سفرههای ایرانی
دکتر حشمتالله رضوی، سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به کاهش نگرانکننده سرانه...
بیشتر بخوانید