کشت محصول اساسی برای افزایش تولید دانه های روغنی

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: 23 هزار هکتار از زمین های کشاورزی اين استان زیر کشت محصولات اساسی از جمله گندم ، کلزا ، ذرت و کنجد رفته است.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: در هرمزگان ۲۳ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سطح زیرکشت محصولات اساسی از جمله گندم، کلزا، ذرت، کنجد و جو رفته است که سالانه ۱۰۰ هزار تن
محصول اساسی در استان تولید می‌شود.

آقای رضا امیری زاده افزود: پیش بینی می‌شود امسال میزان متوسط عملکرد در هر واحد سطح محصولات اساسی و دانه‌های روغنی ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: امسال ۵ هزار , ۱۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی هرمزگان به زیر کشت ذرت رفته است و از هر هکتار به طور متوسط بین ۷ و نیم تا ۸ تن ذرت دانه‌ای برداشت می‌شود.

امیری زاده در ادامه تصریح کرد: برای کاهش مصرف آب ۷۵ درصد از زمین‌های زیر کشت ذرت به آبیاری قطره‌ای مجهز شده است.

در این استان برداشت دانه‌های روغنی و محصولات اساسی از آبان آغاز می‌شود.

سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

خروج از نسخه موبایل