یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشاورزی گلستان زیر تیغ خشکسالی، هشداری که باید جدی گرفت

    استمرار معضل خشکسالی علاوه بر کاهش میزان سطح و تولید محصولات کشاورزی در گلستان به ویژه در سال جاری وضعیت معیشتی و اقتصادی ده ها هزار خانوار بهره بردار این بخش را به مخاطره انداخته است، هشداری که به تاکید کارشناسان باید برای آن تدبیر ویژه ای اتخاذ کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۱۹, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول: صندوق بیمه کشاورزی تعهدات پرداخت غرامت خود را افزایش می دهد

    گلستان به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی و جغرافیایی و بهره مندی از هزاران هکتار اراضی قابل کشت و زرع از قطب های اصلی کشاورزی در کشور محسوب می شود و از گذشته های دور تاکنون تامین بخشی از اقلام راهبردی در حوزه مواد غذایی را بر عهده داشت و به طور متوسط  سالانه حدود پنج میلیون تن محصول در حوزه‌های دام، زراعت، باغبانی، شیلات و آبزیان و جنگل و مرتع در این استان تولید می‌شود.

    تولیدات حوزه کشاورزی در گلستان حاصل فعالیت ۲۱۴ هزار خانوار بهره بردار در این بخش معادل ۳۸ درصد اشتغال خالص استان است، این ظرفیت بالقوه استان در سال های اخیر با چالشی جدی تحت عنوان خشکسالی روبرو شده است که زندگی بسیاری از بهره برداران این بخش را تحت تاثیر قرار داده است.

    به گفته کارشناسان امر کاهش نزولات جوی و برداشت بی رویه آب‌های زیرزمینی، باعث خسارت شدید به کشاورزان و از بین رفتن بخش قابل توجهی از محصولات آنها در نیمه اول سال جاری شده است .

    استمرار این رویه در کشت پاییزه محصولات زنگ خطر جدی را برای برنامه ریزان کشور به صدا درآورده است و اگر سخاوت آسمان بیشتر نشود شرایط اقتصادی حدود نیمی از اهالی استان وخیم تر از شرایط فعلی خواهد شد و حیات کشاورزی گلستان به مخاطره خواهد افتاد.

    خشکسالی هزاران هکتار اراضی را از چرخه تولید خارج کرد 

    در همین پیوند، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان به خبرنگار ایرنا گفت که از مجموع حدود نیم میلیون هکتار اراضی زیر کشت محصولات پاییزه در این استان ۱۰۰ هزار هکتار آن به سبب خشکسالی از چرخه تولید خارج شد و سبز نمی شود.

    محمدرضا عباسی افزود : عمده محصولات کشت شده در این ۱۰۰ هزار هکتار استان شامل گندم ، جو و کلزا بوده است.

    وی اظهارداشت : حدود ۱۰۰ هزار هکتار دیگر هم در معرض خشک شدن قرار دارند که چشم امید کشاورزان به بارش های هفته های اخیر است و در صورت کافی نبودن بارش، خشک شدن این زمین ها  به طور جدی تهدید می کند.

    کشاورزی گلستان زیر تیغ خشکسالی، هشداری که باید جدی گرفت

    معاون بهبود تولیدات زراعی جهادکشاورزی گلستان یادآور شد: در وقوع خشکسالی مهمترین عنصر برای بقای کشاورزی پیش بینی و تامین آب است، یعنی باید با ارزیابی منابع آبی در دسترس و ارتقای بهره وری از آن و یا شناخت منابع آبی جدید تامین آب زراعت و باغبانی بر سایر مباحث حوزه کشاورزی در اولویت قرار بگیرد.

    محمدرضا عباسی افزود: در بخش اراضی آبی عناصر مختلفی به عنوان تامین کننده های اصلی آب مورددنیاز زمین تلقی می شوند که از آن جمله می توان به چاه ‌ها ، آب بندان ها ، سدها ، رودخانه ها و چشمه سارها اشاره کرد که در چند سال اخیر به سبب خشکسالی همه این عناصر بجز چاه کاربرد خود را از دست داده اند.

    وی توضیح داد:  رواناب رودها به شدت کاهش یافته ، دبی آب خروجی از چشمه سارها کمتر از نصف شده و دسترسی به منابع آب محدودتر از سنوات قبل است.

    به گفته عباسی در بخش چاه های عمیق هم ، سطح ایستابی هر سال پایین تر می رود و در نتیجه کشاورزان مجبور به کف شکنی و عمق بخشیدن به چاه ها هستند که این موضوع علاوه بر آنکه بار مالی زیادی بر کشاورزان تحمیل می کند، قیمت تمام شده محصولات را افزایش و بهره وری در زراعت را کاهش می دهد.

    معاون بهبود تولیدات زراعی سازمان جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد :‌ در بخش کشت و زرع آبی در گلستان صرفا چاه ها می توانند به کشاورزان کمک کنند که آن هم با چالش های بسیاری مواجه هستند.

    وی اضافه کرد : چاه های عمیق واقع در میان دشت صرفا بر اساس سهیمه معین در فصل های بهار و تابستان می توانند آب برداشت کنند و اگر در پاییز چاه روشن  و استحصال آب صورت پذیرد از سهمیه بهار و تابستان کسر می شود.

    وی ادامه داد: در زمان حاضر صرفا افرادی که به سیستم های نوین آبیاری مجهز هستند می توانند از چاه های عمیق خود استفاده کنند که در مجموع کشت و کارهای پاییزه رقمی معادل ۵۰ هزار هکتار می شود.

    کشاورزی گلستان زیر تیغ خشکسالی، هشداری که باید جدی گرفت

    نزولات آسمانی راه نجات وضع موجود 

    عباسی گفت : ۵۴۰ هزار هکتار کشت پاییزه در گلستان داریم که ۲۵۰ هزار هکتار آن دیم هستند و بقیه هم به سبب واقع شدن در مناطق پربارش تر ، چشم به نزولات آسمانی و بارش های زمستانه  دارند.

    معاون بهبود تولیدات زراعی جهادکشاورزی افزود: حدود ۵۰ هزار هکتار جو ، کلزا و گندم در گلستان  امکان استفاده از آب چاه دارند که اگر چاه های آب آنها گرفتار مشکلاتی نظیر قطعی برق، کمبود سوخت و یا کاهش ایستابی آب نشوند می توانند از یک یا ۲ نوبت آبیاری استفاده کنند.

    عباسی تصریح کرد : فارغ از دغدغه های خشکسالی ، مباحثی مانند امنیت چاه های آبی و مقوله سرقت کابل و یا ژنراتور چاه  هم مزید علت شده است و رغبت کشاورزان را به روشن کردن چاه را  کاهش داده است.

    به گفته وی موضوع سرقت ادوات چاه در فصل پاییز به سبب خلوت تر بودن مزارع ، محتمل تر است و اگر سرقتی رخ دهد همه محصول تولیدی کشاورز هم نمی تواند جبران مافات کند.

    وی اظهارداشت : منابع آبی در دسترس  نقش موثری در تعیین الگوی کشت دارند به زبان ساده تر آنکه موقعی می توانیم سخن از تغییر از الگوی کشت بر زبان بیاوریم که  منابع آبی مطمئنی در دسترس داشته باشیم.

    خشکسالی معادلات را بهم زد

    این مسوول سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت :  در یکی دو سال اخیر خشکسالی تمام معادلات را برهم زده است ، هنگامی که از میزان آب در دسترس اطمینان خاطری نیست هرگونه برنامه ریزی را غیر ممکن کرده است، در سال جاری در بخش سویا با کاهش سطح و عملکرد، در بخش ذرت و برنج  با کاهش عملکرد مواجه شده ایم.

    عباسی یادآور شد : در کنار مسائل خشکسالی،  برخی موارد همچون وجود ارزهای ۴۲۰۰ تومانی هم به عنوان مانعی بزرگ در اجرای الگوی کشت محسوب می شوند تا زمانی که این ارزها و رانت های ناشی از آن وجود دارد قیمت گذاری واقعی محصولات محقق نمی شوند و این موضوع سایر موارد را تحت تاثیر قرار می دهد.

    به گفته وی حذف نشدن ارز ۴۲۰۰ تومانی سبب می شود قیمت برخی محصولات که آب بر هم هستند نسبت به سایر محصولات  بیشتر شود و انگیزه کشاورزان برای کشت آنها افزایش یابد در حالیکه منابع آبی و شرایط اقلیمی اجازه کاشت این محصولات را نمی دهد.

    بارش های موجود کافی نیست

    مدیرکل هواشناسی گلستان هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : نقشه های پیش بینی حکایت از آن دارد که در فصل زمستان بارش ما در حد طبیعی است .

    نوربخش داداشی یادآور شد: با وجود آنکه طی روز های اخیر ۲ سامانه بارشی در استان فعالیت داشتند اما رقم بارش ها به حدی نبود که کفاف زراعت این استان را بدهد.

    وی توضیح داد: در بخش هایی از استان تا ۳۵ میلیمتر باران به ثبت رسید اما مجموع بارش ها در اراضی زراعی شمال استان به پنج میلیمتر هم نرسید یعنی به زبان ساده تر میزان بارش ها در حد یک آبیاری حداقلی هم به کمک زراعت نیامد.

    به گفته دادشی بارش‌های یکدست که رطوبت لازم را برای کشت، ایجاد کند امسال دیرتر اتفاق افتاده است و بیشترین آسیب به کشاورزان رسید.

    وی در خصوص مناطق برفی گلستان تاکنون هم تصریح کرد : در سال گذشته پنج هزار کیلومتر مربع برف در گلستان وجود داشت که این رقم به کمتر از ۳۰۰ کیلومتر مربع رسیده است.

    مدیرکل هواشناسی گلستان بیان کرد: در روزهای پایانی دیماه یک سامانه بارشی وارد استان می شود و انتظار داریم بخشی از نیاز آبی محصولات زراعی را تامین کند.

    داداشی اظهارداشت : در ماه های بهمن و اسفند هم بارش ها به حد طبیعی می رسد و بخشی از دغدغه زارعان را برطرف می سازد.

    گلستان گرفتار خشکسالی شدید

    داداشی ادامه داد از نظر شاخص ها گلستان گرفتار خشکسالی شدید است و اگرچه بارش به حد طبیعی می رسد ولی افزایش دما باعث می شود ذخایره برفی ذوب شود.

    کشاورزی گلستان زیر تیغ خشکسالی، هشداری که باید جدی گرفت

    مدیر آب‌ و خاک سازمان جهاد کشاورزی گلستان معتقد است که یکی از موضوعاتی که می تواند تاثیرات تغییر اقلیم و خشکسالی بر زراعت و باغبانی استان را کاهش دهد افزایش بهره وری از منابع آبی در دسترس است.

    سید محسن کیاحسینی گفت : مالکان  ۱۲ هزار هکتار  از اراضی استان در صف انتظار دریافت تسهیلات کم بهره هستند و برای ۱۵ هزار هکتار  برنامه ریزی شده تا سیستم های نوین آبیاری اجرا شود که تاکنون هزار و ۵۰۰ هکتار آن اجرایی شده است.

    کیاحسینی تاکید کرد: سال گذشته اعتبارات این بخش به‌صورت نقد از صندوق ذخیره ارزی اختصاص می‌یافت و توانسیتم به مالکان پنج هزار و ۳۰۰ هکتار تسهیلات پرداخت کنیم اما امسال پرداخت نقدی نداریم و اعتبارات به شکل اوراق است.

    کاهش ذخیره آبخوان ها

    مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان یادآور شد: رواناب اندازه گیری شده در ایستگاه های شاخص رودخانه های اصلی استان، بین ۹۱ درصد کاهش تا ۱۵ درصد افزایش را نسبت به آمار دوره بلند مدت نشان می دهد.

    سیدمحسن حسینی اضافه کرد: ذخیره آبخوان های استان حدود ۲۵۵ میلیون متر مکعب (حدود ۲۰.۵ % ) کاهش را نسبت به آمار دوره بلند مدت نشان می دهد.

    وی اظهارداشت: در آبخوان های کم عمق حدود ۱۹۳ میلیون مترمکعب و در آبخوان های عمیق استان حدود ۶۲ میلیون متر مکعب کاهش اتفاق رخ داده است.

    استان مرزی گلستان با داشتن ۵۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی، حدود ۴۰ هزار هکتار اراضی باغی، چهار میلیون واحد دامی، ۸۶۰ هزار هکتار مرتع، ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و دسترسی به ۱۱۰ کیلومتر ساحل دریای خزر، سالانه حدود ۵.۵ میلیون تن انواع محصول و تولیدات زراعی، باغی و دامی را توسط افزون بر ۲۲۰ هزار بهره‌بردار که حدود ۱۵۰ هزار نفر آنها در حوزه زراعت و باغبانی فعالیت دارند، به ارزش تقریبی ۲۵۰  تا ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می‌کند.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: خشکسالیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    بارندگی شدید در چابهار به چند تن جو وارداتی خسارت زد

    پست بعدی

    امحای گندم در جنوب کرمان و جوابیه تعاون روستایی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    فواید خوردن توت فرنگی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مهندس ولید اتحادی، از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای، در شهرک گلخانه‌ای مهستان واقع در شهر جدید هشتگرد از سال ۱۴۰۰...

    بیشتر بخوانید
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    امحای گندم در جنوب کرمان و جوابیه تعاون روستایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.