یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    نارضایتی مردم گریزه سنندج از فعالیت یک واحد گاوداری دانشگاه کردستان

    واحد گاوداری دانشگاه کردستان به دلیل توسعه بافت مسکونی وارد حریم شهر شده و برای ساکنان ناحیه منفصل شهری گریزه سنندج مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده است و مردم این ناحیه بارها اعتراض و نارضایتی خود را اعلام کردند ولی هنوز اقدامی در رابطه با جابه‌جایی این واحد انجام نشده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۲۵, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    سال ۱۳۸۹ چهار روستای اطراف سنندج متشکل از نایسر، ننله، گریزه و حسن آباد به شهر سنندج پیوستند و همین یکی از عوامل رشد ساخت و ساز مسکن در این نواحی منفصل شهری شد.

    حدود ۱۱ سال از این اقدام گذشته و هنوز این نواحی با مشکلات زیادی مواجه هستند و ما بین روستا و شهر گیر افتادند؛ رشد سریع بافت مسکونی و سرعت اندک ایجاد زیرساخت‌ها به دلیل کمبود اعتبارات موجب مشکلات زیادی برای مردم این مناطق شده است.

    علی‌رغم مشکلات مشترک مابین نواحی منصل شهری مذکور، مردم ساکن در گریزه با مسئله دیگری مواجه شدند و سال‌هاست به آن معترض بوده و این اعتراض خود را به ارگان‌های ذیربط از جمله محیط زیست و بهداشت اعلام کردند ولی هنوز این مشکل به قوت خود باقی است.

    این مشکل ناحیه گریزه به وجود گاوداری برمی‌گردد که به دلیل توسعه ساخت و ساز وارد حریم مسکونی شده در حالیکه طبق قانون فاصله لازم بین واحدهای گاوداری تا منطقه مسکونی حداقل ۵۰۰ متر است.

    هرچند گاوداری موجود سال ۱۳۷۹ توسط دانشگاه کردستان به منظور کار تحقیقاتی و آموزشی خریداری شده است یعنی قبل از پیوستن گریزه به شهر سنندج؛ و در آن زمان فاصله مناسب رعایت شده بود ولی به دلیل نبود برنامه‌ای که نشان از توسعه این روستا باشد؛ مشکلاتی هم برای مردم و هم برای دانشگاه پیش آمده است.

    حال مردم گریزه که سال‌هاست از طریق ارگان‌های مختلف پیگیر رفع آلودگی ناشی از وجود این گاوداری در محل زندگی خود هستند و به نتیجه ای نرسیدند تصمیم به رسانه‌ای کردن آن گرفتند تا بدین گونه از این معضل که زندگی آنان را به ویژه در روزهای گرم سال تلخ کرده نجات یابند.

    در این راستا مدیردفتر تسهیل‌گری گریزه اظهار داشت: بیش از پنج هزار نفر ساکن گریزه هستند و بیشتر خانه‌های این ناحیه درگیر آلودگی ناشی از وجود گاوداری متعلق به دانشگاه کردستان هستند.

    مریم کریمی اضافه کرد: مردم این ناحیه بارها به اداره کل محیط زیست استان و مرکز بهداشت مراجعه و از وجود این گاوداری اعلام نارضایتی کردند و تاکنون هم نتیجه‌ای نگرفتند.

    وی افزود: مردم این ناحیه به ویژه آنهایی که خانه‌هایشان نزدیک گاوداری است از زمان گرم شدن هوا یعنی اواسط بهار تاکنون به دلیل بوی زننده گاوداری نتوانستند کولرهای خود را روشن کنند و از این لحاظ زندگی برایشان در این روزها بسیار سخت شده است.

    کریمی اظهار داشت: علاوه بر مورد مذکور فاضلاب این گاوداری هم از عوامل آلوده کننده محیط زیست این ناحیه است و می طلبد مسوولان به طور جدی نسبت رفع آن اقدام کنند.

    نارضایتی مردم گریزه سنندج از فعالیت یک واحد گاوداری دانشگاه کردستان

     بخش‌هایی از گاوداری گریزه پلمپ شد

    مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار داشت: در گذشته فرصت چندین ساله به دانشگاه کردستان برای تعیین تکلیف این گاوداری و جابه جایی آن داده شد ولی بی توجهی آنها به این مسئله موجب شد کار به اقامه دعوا کشیده شود.

    فریبا رضائی اضافه کرد: اداره حقوقی محیط زیست شهرستان سنندج پیگیر اخذ حکم پلمب کامل واحدهای مجموعه گاوداری است و در نهایت باید دام‌های موجود در این واحد به مکان دیگری که با ضوابط زیست محیطی منطبق و فاصله کافی را از ناحیه مسکونی داشته باشد منتقل شود.

    معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان هم اظهار داشت: از اوایل سال ۱۳۹۰ شکایت مردمی از وجود این گاوداری در نزدیک ناحیه گریزه سنندج آغاز شده و در آن زمان دانشگاه کردستان وعده داد طی یک سال اقدام به جابه جایی آن می‌کند.

    اقبال حمیدی اضافه کرد: به دلیل وجود موجود زنده در گاوداری تاکنون همکاری زیادی با دانشگاه انجام شده ولی بدلیل اقدام نکردن آنها در طول این یک دهه برای جابه جایی این واحد از طریق مراجع قضایی پیگیر آن شدیم.

    وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان هم اعلام کرده وجود این گاوداری تهدید علیه بهداشت عمومی است، افزود: محیط زیست هم در راستای صیانت از حقوق مردم  کوتاه نمی آید.

    براساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی هر اقدامی که‌ تهدید علیه‌ بهداشت‌ عمومی‌ شناخته‌ شود از قبیل‌ آلوده‌ کردن‌ آب‌ آشامیدنی‌ یا توزیع ‌آب‌ آشامیدنی‌ آلوده‌ ، دفع‌ غیر بهداشتی‌ فضولات‌ انسانی و دامی و مواد زاید ، ریختن‌ مواد مسموم ‌کننده‌ در رودخانه‌ ها و زباله‌ در خیابان‌ها ، کشتار غیر مجاز دام‌ ، استفاده‌ غیر مجاز فاضلاب‌ خام‌ یا پس ‌آب‌ تصفیه‌ خانه‌ هایی‌ فاضلاب‌ برای مصارف‌ کشاورزی ممنوع‌ است.

    معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان اعلام کرد: براساس حکم مرجع قضایی بخش‌هایی از این گاوداری هم چون انبار علوفه آن پلمپ شده و به زودی هم دستور پلمپ کل مجموعه را هم دریافت می‌کنیم.

    حمیدی یادآور شد: براساس مجوز این واحد، حدود ۲۰ راس دام باید در این گاوداری پرورش داده شود ولی بسیار بیشتر از این تعداد هم اکنون دام در این واحد وجود دارد.

    اواخر دهه ۸۰ این گاوداری یک هزار متر با روستای گریزه و یک هزار و ۵۰۰ متر هم با روستای دوشان فاصله داشت؛ در سال ۱۳۸۸ اداره کل دامپزشکی استان برای صدور پروانه بهداشتی این گاوداری استعلامی برای اداره کل محیط زیست استان ارسال می‌کند که معاون نظارت و پایش این اداره کل می‌گوید: پاسخ مدیرکل محیط زیست وقت استان این گونه بود که صدور پروانه بهداشتی با توجه به نظر کارشناسی برای این واحد گاوداری شیری مورد تایید نیست.

    اواخر دهه ۸۰ این گاوداری یک هزار متر با روستای گریزه و یک هزار و ۵۰۰ متر هم با روستای دوشان فاصله داشت

    حمیدی با اشاره به اینکه در چند مرحله به دانشگاه کردستان در خصوص این گاوداری اخطار داده شده است، گفت: سال ۱۳۹۴ دانشگاه کردستان مهلت یک ساله‌ای برای جابه جایی این واحد گرفته بود ولی بعد از اتمام این فرصت هم اقدامی انجام نشد.

    وی اعلام کرد: با توجه به اینکه این گاوداری پروانه بهداشتی ندارد لذا پروانه بهره‌برداری آن هم از نظر محیط زیست غیرقانونی است بنابراین نگهداری دام در این واحد براساس گزارش و مستندات لازم مورد تایید نیست.

    نارضایتی مردم گریزه سنندج از فعالیت یک واحد گاوداری دانشگاه کردستان

    فعالیت گاوداری گریزه آموزشی است

    براساس اعلام رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان در حال حاضر ۷۰ راس گاو و ۵۰ راس بزغاله در گاوداری گریزه پرورش داده می‌شود و هدف از نگهداری و پرورش این دام‌ها هم آموزشی است.

    تیمور جوادی در پاسخ به این سوال که گفته شده گاوداری به  منبع درآمدزایی برای دانشگاه تبدیل شده به همین دلیل اقدامی برای جابه جایی نمی‌کند، اضافه کرد: این موضوع صحت ندارد  چراکه گاوداری بیش از ۲۰۰ راس دارای توجیه اقتصادی و درآمدزایی خواهد بود.

    وی افزود: دانشگاه زمین لازم برای انتقال گاوداری را در اختیار دارد فقط بودجه لازم برای احداث آن را ندارد و در صورت تامین آن از طرف هر ارگانی اقدام به ساخت و سپس انتقال گاوداری از گریزه به مکان جدید خواهیم کرد.

    رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه ۳۰،۴۰ میلیارد ریال برای احداث گاوداری جدید مورد نیاز است، گفت: کارهای اصلاحی برای کاهش میزان آلودگی و بوی ناشی از این گاوداری در حال اجرا است تا مردم گریزه کمتر اذیت شوند.

    جوادی یادآور شد: ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی وجود گاوداری در محدوده شهری را مضر نمی داند و حتی موسسه اصلاح دام و طیور کرج در داخل شهر واقع شده است ولی با توجه به نارضایتی مردم گریزه دانشگاه هم در صورت تامین اعتبار انتقال آن اقدام به جابه جایی این واحد می‌کند.

    وی به قانون جامع دامپروری اشاره کرد که براساس یکی از مواد آن مجری طرح‌های توسعه شهری و روستایی موظف به تامین و پرداخت خسارت به مالک هستند؛ اظهار داشت: در این رابطه هدف ما تعامل با ارگان‌های ذیربط است.

    ماده۷ـ قانون جامع دامپروری در مواردی که برابر قوانین و مقررات موضوعه، اجراء طرح‌های توسعه شهری و روستایی و طرح‌های عمرانی اجتناب ناپذیر باشد و این امر، سرمایه گذاری‌های انجام شده در امور دام را تعطیل و یا به انتقال از مکان موجود وادار نماید، دستگاه مجری طرح موظف است با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی، ضمن تامین و پرداخت خسارت‌های وارده به نرخ کارشناسی روز، نسبت به فراهم ساختن شرایط انتقال واحدهای مذکور به مناطق مناسب، اقدام لازم را به عمل آورد.

    ماده۷ـ قانون جامع دامپروری :در مواردی که برابر قوانین و مقررات موضوعه، اجراء طرح‌های توسعه شهری و روستایی و طرح‌های عمرانی اجتناب ناپذیر باشد و این امر، سرمایه گذاری‌های انجام شده در امور دام را تعطیل و یا به انتقال از مکان موجود وادار نماید

    رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان در پاسخ به اینکه مجری طرح توسعه شهری که باید خسارت وارد شده را به دانشگاه در راستای جابه جایی این گاوداری پرداخت کند، کدام نهاد و سازمان است؟، گفت: هنوز پیگیر اینکه کدام ارگان مجری بوده و طبق قانون باید هزینه لازم بابت جابه جایی را تامین کند، نشده‌ایم.

    یکی از نهادهای مرتبط با توسعه بافت شهری شهرداری است که دانشگاه کردستان براساس گفته رییس دانشکده کشاورزی و شهردار ناحیه بهاران سنندج طی این سال ها هیچ مکاتبه ای با این نهاد نداشته است تا براساس طرح تفصیلی شهر اقدامات لازم برای جابه جایی گاوداری انجام شود.

    شهردار ناحیه بهاران سنندج هم در این خصوص با اشاره به اینکه زمین‌ها و خانه‌های موجود در گریزه فاقد سند بوده و قولنامه‌ای است، اظهار داشت: بیشتر خانه‌های ساخته شده در گریزه پروانه ساختمانی را ندارند.

    عابدین لطفی اضافه کرد: برای واحدهایی که بعد از تصویب صدور پروانه ساختمانی برای خانه‌های قولنامه‌ای ساخته شدند حکم تخریب توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر شده است.

    وی با اشاره به اینکه جابه جایی گاوداری گریزه هیچ ارتباطی با شهرداری ندارد و تاکنون هم در این رابطه مکاتبه‌ای با این نهاد انجام نشده است، گفت: شهرداری برای طرح های عمرانی و فضای سبز براساس طرح تفصیلی شهر اقدام به تملک اراضی و خانه ها و واحدهای موجود در مسیر طرح می کند در غیر این صورت دلیلی برای پرداخت خسارت وجود ندارد.

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در زمینه وجود این گاوداری به خبرنگار ایرنا گفت: این گاوداری در ابتدا متعلق به سرمایه‌گذار بخش خصوصی بود که بعد به دانشگاه کردستان واگذار کرد و زمان احداث آن هم گریزه روستا بود و این واحد هم از منازل روستاییان فاصله قانونی را داشت.

    احمد ذکریایی‌نژاد اضافه کرد: بی‌شک اکنون که فاصله خانه‌های مسکونی تا واحد گاوداری بسیار کاهش پیدا کرده است مالک این واحد باید اقدامات بهداشتی لازم را انجام دهد و فضولات دامی را هم دپو نکند و به صورت کاملا بهداشتی و بدون اینکه مزاحمتی برای مردم داشته باشد اقدام به جمع آوری و خارج کردن آن از محوطه کند.

    وی یادآور شد: در ارتباط با این گاوداری نه حق مردم و نه سرمایه گذار نباید نادیده گرفته شود و باید اجماعی از دست اندرکاران این حوزه شکل گیر د تا بهترین تصمیم در ارتباط با  وجود این گاوداری گرفته شود.

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در زمینه اینکه گاوداری چند راسی توجیه اقتصادی دارد، گفت: واحدهای دامی کوچک حتی پنج راسی هم می‌تواند در روستاها برای روستاییان توجیه اقتصادی داشته باشد لذا این مهم بستگی به سرمایه‌گذار آن دارد، واحد راسی و ۱۰۰ و ۱۵۰ راسی هم داریم که از توجیه اقتصادی لازم برخوردار هستند.

    به گفته معاون اداره کل محیط زیست کردستان مجوز گاوداری گریزه برای پرورش ۱۵ راس دام صادر شده و این در حالی است که براساس اعلام رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان هم اکنون ۱۲۰ راس دام در این واحد نگهداری می‌شود نکته حائز اهمیت دیگر این است که در این واحد گاوشیری وجود دارد که از لحاظ زیست محیطی آلودگی آن بیشتر از دام‌های پرواری است.

    حال اداره کل محیط زیست کردستان براساس شکایت مردمی از وجود آلودگی این واحد دوباره وارد عمل شده تا مانع از فعالیت آن در راستای رعایت حقوق شهروندان شود هر چند سرمایه‌گذار و مالک این واحد هم به دلیل توسعه شهری با این مشکلات مواجه شده است و وعده داده در صورت تامین اعتبار آن اقدام به جابه جایی می‌کند، ولی جالب توجه است که هنوز دانشگاه هم دستگاه مجری طرحی که براساس قانون جامع دامپروری باید خسارت جابه جایی را تامین کند، مشخص نکرده و مکاتبات لازم را هم در این زمینه انجام نداده است در حالیکه انتظار می‌رود نهاد دانشگاهی نسبت به وضعیت مردم و حقوق آنها بی تفاوت نباشد و آنچه را به دانشجویان و آینده‌سازان آموزش می‌دهد خود رعایت و به آنها عمل کند.

    سرویس خبری : دام ، طیور وآبزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: دامدامیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    راهکار علمی برای ارتقای صادرات زعفران؛ رگ‌های صادراتی طلای سرخ ایرانی جان دوباره می‌گیرد

    پست بعدی

    از ابتدای امسال تاکنون، ۴۶ هزار تن نهاده دامی در اختیار دامداران و مرغداران قزوین قرار گرفت

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    از ابتدای امسال تاکنون، ۴۶ هزار تن نهاده دامی در اختیار دامداران و مرغداران قزوین قرار گرفت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.