مسعود غلامی روز چهارشنبه اظهار داشت: سطح زیر کشت کلزا در سلسله طی سال زراعی گذشته ( تا پایان تابستان ۱۴۰۰) ۶۰۵ هکتار بود و امسال نیز تاکنون ۵۰۰ هکتار از مزارع شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته است و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: با توجه به اهمیت دانه های روغنی، واردات بیش از ۹۰ درصد روغن مصرفی کشور و قرار گرفتن کشت کلزا در تناوب زراعی، از این دانه روغنی بعنوان محصول استراتژیک یاد می شود.
غلامی با اشاره به اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی سلسله جهت افزایش سطح و تولید این محصول در شهرستان تصریح کرد: تامین نهاده های کشاورزی از قبیل بذر، کود و سموم شیمیایی، مشاوره چهره به چهره و ارائه نکات علمی به کشاورزان، تنظیم و کالیبراسیون دستگاههای کارنده، نظارت دقیق کارشناسان از کاشت تا برداشت و خرید تضمینی از مهمترین خدمات ارائه شده به کلزاکاران این منطقه بوده است.
وی در خصوص مشکلات پیش روی کلزاکاران شهرستان عنوان کرد: کمبود کمباین های برداشت و فرسوده بودن آنها، وجود محصولات رقیب آبدوست نظیر گشنیز، چغندرقند، سیب زمینی و برنج از اصلی ترین مشکلات موجود در این حوزه بشمار می رود.
غلامی مهمترین مزایای کشت کلزا را قرار گرفتن در تناوب محصولات گندم و جو، درآمد بالا و صرفه اقتصادی، وجود ادوات کاملا مکانیزه در تمامی مراحل، بهره وری بالا، کمک به صنعت روغن کشی و جلوگیری از عدم واردات عنوان کرد.
بیش از ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و دیم در شهرستان سلسله وجود دارد.