یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    دپوی ۲۵ هزار تن شیر خشک در انبارها/ تحریم‌ها بازار صادراتی را به کشورهای خلیج فارس محدود کرد/ کاهش یک‌سوم مصرف شیر صنعتی در کشور

    رییس هیات مدیره انجمن شیر خشک صنعتی خاطر نشان کرد: با افزایش قیمت شیر خام میزان مصرف لبنیات در کشور کاهش پیدا کرد اما از سوی دیگر تولید شیر خشک روند صعودی به خود گرفت و هم‌اکنون در انبارهای تولیدکنندگان 25 هزار تن شیر خشک دپو شده است.

    توسط آتنا نوریانی
    آذر ۱۴, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    سیاوش سلیمی اشاره به توقف قاچاق شیر خشک صنعتی، گفت: سازمان حمایت از تولیدکنندگان و بازرسان وزارت صمت، ماهیانه انبارهای واحدهای تولیدکننده شیر خشک را رصد می‌کند با بررسی‌های صورت گرفته در عمل شاهد توقف پدیده قاچاق شیر خشک صنعتی هستیم.

    وی با اشاره به توقف روند واردات شیر خشک، بیان کرد: در حال حاضر مازاد تولید داریم و تولیدکنندگان با زیان محصول خود را می‌فروشند تا با این کار چرخ تولیدشان بچرخد و نقدینگی خود را تامین کنند.

    این فعال اقتصادی تصریح کرد: افزایش قیمت لبنیات قدرت خرید مردم را کاهش داده است. کاهش خرید لبنیات منجر به کاهش تولید شیر خام نشد مازاد شیر خام وقتی جذب بازار نشود به واحدهای تولید شیر خشک هدایت می‌شود.

    به گفته سلیمی، در حال حاضر در انبار هر واحد تولیدکننده 25هزار تن شیر خشک دپو شده است تردیدی وجود ندارد که این میزان از تولید در بازار داخلی جذب نخواهد شد و ما چاره‌ای جز صادرات آن نداریم.

    وی با اشاره به الزام صادرات، تصریح کرد: در ماه‌های آخر سال شیر خام بیشتری به واحدهای شیرخشک سرازیر می‌شود از این‌رومیزان تولید در این ماه‌ها افزایش پیدا می‌کند. در 6 ماه نخست سال جاری حدود 37 هزار تن شیر خشک صادر کردیم.

    این فعال اقتصادی با اشاره به کشورهای هدف صادراتی، گفت: کشورهای حوزه خلیج فارس بیشترین خریداران شیر خشک صنعتی هستند. اعمال تحریم‌ها علیه ما باعث شد که در انتقال پول با مشکلات جدی مواجه شویم و نتوانیم به بازار جهانی راه پیدا کنیم به همین دلیل به کشورهای حاشیه خلیج فارس بسنده کرده‌ایم.

    وی با اشاره به بالا بودن کیفیت شیر خشک صنعتی، افزود: کیفیت تولید برخی از تولیدکنندگان داخلی آنقدر قابل توجه است که برخی از آنها موفق به دریافت کد آی آر شده‌اند این موفقیت باعث شد که تولیدات آنها به کشورهای اوراسیا صادر شود.

    وی در پاسخ به این پرسش که چه میزان از تولید شیر خشک در داخل کشور مصرف می‌شود؟ خاطر نشان کرد: در سال‌های گذشته که میزان مصرف لبنیات بالا بود سالیانه 60 هزار تن شیرخشک صنعتی در کشور مصرف می‌شد. اما هم اکنون میزان مصرف شیر خشک به حدود 40 هزار تن در سال رسیده است.

    بنا به اظهارات این فعال اقتصادی، ماهیانه حداقل 12 هزار تن شیر خشک صنعتی در بسته‌بندی‌های 25 کیلویی تولید می‌شود.

    سلیمی بااشاره به تولید شیر خشک پایه نوزاد، افزود: تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد بعد از تهیه شیر خشک یا پودر آب پنیر آن را فرآوری و با افزودن ویتامین‌های لازم آن را به شیر مادر نزدیک می‌کنند.

    وی بابیان دیگر کاربردهای شیر خشک صنعتی در صنایع غذایی، گفت: شیر خشک به دلیل پروتئین و چربی حیوانی موجود در آن قابلیت استفاده در کل مواد غذایی را دارد. شیر خشک صنعتی ارزش غذایی محصولات را بالا می‌برد و پایه اصلی تولید بستنی، شیرینی و شکلات است؛ در تولید بیسکویت مادر 2 درصد شیر خشک اضافه می‌شود.

    رییس هیات مدیره انجمن شیر خشک صنعتی با اشاره به دلایل افزایش نرخ شیر خشک صنعتی، گفت: با آغاز سال هزینه‌های انرژی، دستمزد و دیگر ملزومات تولید افزایش پیدا کرد. اما از سوی دیگر در مرداد سال جاری قیمت شیر خام 1900 تومان گران شد و همین مسئله در قیمت تمام شده محصول تاثیر مستقیمی گذاشت.

     وی با اشاره به ضریب تبدیل شیر خام به شیر خشک، تصریح کرد: تولیدکنندگان شیر خشک از 12.5 کیلو شیر خام یک کیلو شیر خشک و یک کیلو خامه 40 درصد می‌گیرند. قیمت تمام شده باتوجه به چربی شیر، کیلویی 65 هزار تومان است این در حالیست که تولیدکننده برای فروش محصول خود در نهایت مجبور است تولید خود را زیرقیمت بازار کیلویی 60 هزار تومان عرضه کند.

    سلیمی پروسه تولید شیر خشک را تحت خلا عنوان کرد و افزود: شیر خشک دمای زیادی نمی‌بیند و افزودنی‌های قابل توجهی هم به آن اضافه نمی‌شود از این‌رو جزو سالم‌ترین محصولات به حساب می‌آید و قابلیت بازگشت به چرخه تولید را دارد.

    وی در تشریح روند تولید شیر خشک صنعتی، بیان کرد: شیر بعد از عمل پاستوریزه شدن سرد و دو مسیر را دنبال می‌کند. نخست تولید شیر خشک بدون چربی و دوم شیر خشکی که چربی آن جدا نمی‌شود تولید بستنی و شکلاتی که با این شیر خشک بسیار لذید و خوشمزه است.

    سلیمی در پاسخ به این پرسش که شیر خشک می‌تواند جایگزین شیر تازه باشد؟ بیان کرد: بدون تردید این امکان وجود دارد حلالیت این شیر فوری است و اگر در آب حل شود غلظت آن با شیر تازه تفاوتی ندارد.

    سرویس خبری:اقتصاد وبازار

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    تاثیر بحران خشکسالی بر صنعت کشاورزی آمریکا/یک سوم جمعیت جهان درگیر خشکسالی هستند

    پست بعدی

    تغییرات جوی میزان ماهی‌ دریا را کاهش داد/ افزایش جیوه آب با فاضلاب‌ پتروشیمی‌ها/ امرار معاش صیادان دشوار شده است

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند
    اخبار اقتصاد و بازار

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    این روزها بازار لبنیات بار دیگر با رشد قیمت‌ها مواجه شده است؛ آن هم در شرایطی که هیچ مصوبه یا...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    تغییرات جوی میزان ماهی‌ دریا را کاهش داد/ افزایش جیوه آب با فاضلاب‌ پتروشیمی‌ها/ امرار معاش صیادان دشوار شده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.