یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تاثیر کرونا بر مصرف و صادرات میوه‌های نیمه‌گرمسیری

    مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد که شیوع کرونا تاثیر کاهشی بر مصرف و صادرات میوه‌های نیمه‌گرمسیری نداشته است.

    توسط صبا ژاله خاکی
    دی ۱۸, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

    زهرا جلیلی‌مقدم پنجشنبه ۱۸ دی در حاشیه سفر به استان فارس در جمع خبرنگاران گفت: دستورالعمل‌های مربوط به مدیریت برداشت میوه در شرایط شیوع کرونا به همه استان‌ها ابلاغ شده و از سوی باغداران رعایت می‌شود.
    وی با اشاره به اظهار نظر فائو، در خصوص برداشت و مصرف میوه‌ها، گفت: با توجه به وجود امکان شست و شوی میوه‌های نیمه گرمسیری در شرایط شیوع کرونا، نگرانی برای مصرف کننده وجود ندارد. بنابراین شرایط کنونی تاثیری بر مصرف و صادرات این نوع میوه نداشته است.
    او خاطرنشان کرد: از طرفی با توجه به خواص دارویی و ارزش غذایی میوه های نیمه گرمسیری مانند مرکبات، انار و دیگر انواع میوه، در شرایط کرونا، به دلیل میزان ویتامین ث موجود در آنها، انتظار می‌رود میزان مصرف و تقاضای خرید آنها افزایش یابد.
    جلیلی‌مقدم با بیان اینکه میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در کشور سهمی حدود ۳۸ درصد تولید را به خودشان اختصاص می‌دهند، گفت: میزان تولید این میوه ها در کشور حدود ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تن از سطحی نزدیک به ۷۳۸ هزار هکتار است.
    به گفته این مقام مسئول، ایران رتبه دوم تولید خرما، رتبه سوم انار، رتبه چهارم کی‌وی، رتبه هفتم مرکبات و رتبه پنجم تولید انجیر را دارد.
    او استان فارس را یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری در کشور دانست و گفت: فارس بزرگترین تولید کننده انار و انجیر دیم در کشور است.
    جلیلی مقدم به برنامه اصلاح، بازسازی و توسعه باغ‌های میوه گرمسیری و نیمه گرمسیری در برنامه پنج ساله و در سطح ۱۸۰ هزار هکتار نیز اشاره اضافه کرد: از این سطح حدود ۱۴۶ هزار هکتار برنامه اصلاح و نوسازی باغ ها در دستور کار قرار دارد و در این زمینه از ارقام تجاری روز دنیا که به تنش ها مقاوم است استفاده می شود.
    او ادامه داد: برنامه های تغذیه عمومی، تغذیه تکمیلی، هرس و عملیات نوین به باغی در این باغ ها اجرا می شود که به دنبال آن افزایش تولید در واحد سطح را خواهیم داشت که منجر به افزایش بهره وری آب می شود. البته تاکنون اصلاح و نوسازی باغها براساس سطوح پیش‌بینی شده، در دستور کار بوده است.
    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهادکشاورزی از ورود ۹ ژنوتیپ برتر خرما، پنج رقم انار و یک ژنوتیپ نرم هسته به استان فارس خبر داد و گفت: امسال باغ پایلوت پیوند اتصالی (برای توسعه ارقام مقاوم به زوال مرکبات) و باغ سازگاری ارقام جدید و تجاری برخی گونه های گرمسیری و نیمه گرمسیری، در استان فارس احداث می شود.
    وی افزود: یکی از مواردی که دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری دنبال می کند تولید میوه های گرمسیری در محیط های کنترل شده است، بنابراین از امسال آناناس رقم md۲، کاین و چند رقم تجاری به صورت پایلوت کشت می شود.
    جلیلی مقدم ادامه داد: اکنون رقمی از پاپایا با شهرت بنگالی، در استان فارس تولید می شود اما کشت ارقام جدید تجاری نظیر رقم ردلیدی در دستور کار است.
    وی با بیان اینکه واردات نهال کشت بافتی خرما رقم مجول از استان فارس شروع شده، افزود: با پیگیری‌های این استان حدود ۳۲ هزار اصله نهال رقم تجاری خرمای مجول وارد کشور شده است.
    مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور تولید نهال رقم واندرفول انار را یکی از اقدامات استان فارس برشمرد و گفت: سال ۹۶ این رقم را در استان های انار خیز کشور توزیع کردیم و نتایج بررسی سازگاری آن به زودی منتشر می شود.

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    هشدار هواشناسی به کشاورزان/ کاهش ۲۰ درصدی بارش نسبت به سال قبل

    پست بعدی

    کشت گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان ۳۵۰ درصد رشد داشته است

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دهلران؛ بهره برداری از نخستین مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی

    کشت گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان ۳۵۰ درصد رشد داشته است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.