یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین خوراکی‌ها برای بهبودیافتگان کرونایی

    اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی در دوران نقاهت کاهش می‌یابد، به همین دلیل مراقبت‌های تغذیه‌ای در این دوران بسیار ضروری است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    شهریور ۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    17 غذای مفید برای کبد چرب

    Salmon-Fillet-And-Vegetables-UHD-4K-Wallpaper-Pixelz.jpg

    حدود ۳ سال است که ویروس منحوس و چموش کرونا روند زندگی همه افراد جهان را با مشکل رو به رو کرده است و هر روز با درگیر کردن یک فرد قدرت خود را به رخ جهانیان می‌کشد، بیماری خطرناکی که با اپیدمی های پی در پی تا به امروز توانسته باعث مرگ و میر بسیاری از هموطنان در کشور شود، اما آن دسته از افرادی که از شر این ویروس پس از یک دوره ۲ هفته‌ای سخت، خلاص شده‌اند اغلب با مشکلاتی از قبیل ناراحتی‌های ریه، درد قفسه سینه، احساس تنگی نفس،کمبود ریزمغذی‌ها و ضعف سیستم ایمنی رو به رو شدند، مشکلات و عوارضی که تا مدت ها، روح و جسم افراد را نشانه می‌گیرد.

    اما بسیاری از افراد دائما از این موضوع واهمه دارند که اگر دوباره یک رفتار اشتباه و غلط مثل مصرف برخی خوراکی ها، در برنامه‌های غذایی خود داشته باشند، احتمال بازگشت این بیماری برای آن‌ها وجود خواهد داشت و یا ممکن است بدن آن‌ها نسبت به مواد خوراکی از خود واکنش‌های منفی نشان دهد.

    اما بیماران بهبود یافته از کرونا باید توجه داشته باشند در کنار رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، شستشوی مکرر دست‌ها، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، رعایت و نوع تغذیه روزانه آنها می‌تواند، افراد را از هرگونه واکنش‌های منفی مصون نگه دارد و به نوعی در سلامتی بدن و تقویت ریه افراد نقش بسزایی داشته باشد.

    نقش مؤثر تغذیه در روند درمان بهبودیافتگان کرونایی

    نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی ، درباره نقش تغذیه در تسریع روند درمان بهبودیافتگان کرونایی اظهار کرد: یک نکته بسیار مهم که در تمامی مباحث تغذیه همیشه مطرح می‌شود، مصرف سه وعده مهم صبحانه، ناهار و شام است، وعده‌هایی که باید ناشی از پروتئین باشد تا بدن بیماران بهبودیافتگان کرونایی تقویت شود.

    او افزود: پروتئین‌ها باید در وعده صبحانه شامل پنیر، تخم مرغ و شیر و در وعده ناهار و شام نیز شامل انواع گوشت‌ها و حبوبات، مکمل ها،  مغزها و …باشد.

    جوزدانی ادامه داد: انجام فعالیت های ورزشی در تسریع روند درمان بهبودیافتگان کرونایی از مشکلاتی مثل ضعف سیستم ایمنی و تنگی نفس حائز اهمیت است. به این افراد توصیه می‌شود روزانه حداقل ۱۰ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشند.

    بهترین خوراکی‌ها برای بیماران کرونایی

    این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮای ﺑﯿﻤﺎران ﮐﺮوﻧﺎیی را به شرح زیر توضیح داد:

    گوشت‌ها

    گوشت یکی از مواد خوراکی با املاح معدنی بسیار بالاست، بنابراین مواد خوراکی تاکید ما در گام نخست مصرف انواع گوشت‌های کم چرب مثل گوشت مرغ، بوقلمون، انواع ماهی‌ها و حتی تن ماهی است، البته مصرف این مواد خوراکی در این ایام به شدت توصیه می‌شود.

    مغز‌ها

    مغز‌ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌های لازم تقویتی سیستم ایمنی از جمله امگا۳، می‌توانند باعث کاهش عفونت‌های باقی مانده ناشی از بیماری کرونا در بدن بیماران بهبودیافته باشد.

    پروتئین‌ها

    تخم مرغ به دلیل داشتن ریز مغذی فراوان به عنوان یکی از باکیفیت‌ترین نوع پروتئین‌ها محسوب می‌شود، این ماده خوراکی پس از ماهی، مرغ و حبوبات در جایگاه با کیفیت‌ترین مواد خوراکی پروتئینی و ضروری بدن به حساب می‌آید، البته این مواد خوراکی باید به صورت آب پز پخته شود.

    لبنیات

    لبنیات

    لبنیات به اندازه خود یک واحد غذایی مهم پس از بهبود یافتن از بیماری کروناست و مصرف روزانه ۳ واحد لبنیات (ماست، پنیر، شیر، شیرسویا به صورت کم چرب) ضروری است، روزانه ۲/۳ لیوان ماست، یک لیوان شیر، ۳۰ گرم پنیر کم چرب، ترکیب بسیار مطلوبی برای تامین و دریافت نیاز روزانه بدن انسان ها به لبنیات است.

    میوه و سبزیجات

    دریافت ۵ گروه میوه و سبزیجات در طول روز توصیه می‌شود، ترجیحا این دریافت گروه میو ه و سبزیجات به صورت ۲ واحد میوه در طی روز  و ۳ واحد سبزیجات باشد، زیرا به دلیل ماشینی شدن زندگی بسیاری از افراد و از دست دادن الگو‌های صحیح غذایی برخی از افراد نقش مصرف سبزیجات را در برنامه‌های غذایی را نادیده می‌گیرند.

    مصرف روزانه میوه‌هایی نظیر هندوانه، موز، سیب می‌تواند گزینه‌های خوبی برای رفع ضعف سیستم ایمنی و جسمانی باشد و همچنین میوه‌ها باید به صورت ۲ واحدی، برای مثال یک برش هندوانه و پس از چند ساعت وقفه یک عدد موز کوچک و یا ۲ عدد سیب متوسط استفاده شود و سبزی‌هایی سبز رنگی همانند کاهو، سبزی، کلم بروکلی، اسفناج، جعفری استفاده شود اما نباید از سبزیجات با رنگ قرمز و نارنجی مثل هویج، کدو حلوایی، فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی نیز غافل شد.

    آش و سوپ 

    مصرف غذا‌های گرم مانند انواع سوپ‌ها، آش‌ها و یا غذا‌هایی که به صورت آب پز و یا بخار پز طبخ می‌شود، نقش مؤثری در تقویت ایمنی بدن دارد.

    مصرف مایعات 

    مصرف روزانه ۸ تا ۱۷ لیوان مایعات توصیه می‌شود، زیرا مصرف مایعات پس از بهبود یافتن از کرونا بسیار مهم است. آب، آبمیوه طبیعی، چای، دمنوش حتما استفاده شود اما مصرف مستقیم مایعات به شدت توصیه می شود. برخی افراد از مصرف مایعات خودداری می‌کنند، بنابراین توصیه ما به افراد این است که مایعات خود را با پودر‌های پروتئینی، میوه‌های یخ زده و یا پودر شکلات طعم‌دار کرده تا راحتتر بتوانند میزان مایعات روزانه بدن را دریافت کنند، اما مصرف این پودر‌ها باید با تجویز پزشک انجام شود.

    همچنین مایعاتی نظیر شیر را می توان با موادی از قبیل جو، یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی یا یک قاشق غذاخوری کره کنجد و یا یک عدد موز ترکیب کرده و آن را همانند یک معجون تقویتی مصرف کرد. این نوشیدنی با این ترکیبات می‌تواند از ضعف ناشی از بیماری کووید ۱۹ جلوگیری کند.

    مصرف نان

    غلات 

    علاوه بر مصرف میوه‌های تازه، سبزیجات، مصرف غلات سبوس دار بسیار لازم و ضروری است، البته  اگر در کنار غلات، یک کاسه فرنی، یا یک کاسه عدس تهیه شده از عدس زرد پخته، سبزیجات فصلی و یا برنج قهوه‌ای استفاده شود، این مواد خوراکی می تواند گزینه غذایی مناسب و خوبی برای افزایش تسریع انرژی بدن آنها باشد.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    هشدارهای هواشناسی به کشاورزان؛ برنج‌کاران سه شنبه سم پاشی نکنند

    پست بعدی

    چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید تخم‌مرغ کاهش یافت / آینده بازار تخم مرغ در گرو ساماندهی نهاده‌های دامی

    چرا دولت دوازدهم در تنظیم بازار محصولات پروتئینی شکست خورد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.