جمعه, آبان ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: تشکل‌ها هیچ‌گاه در تعیین قیمت مرغ نقش نداشته‌اند و قیمت این کالای پروتئینی همیشه بر اساس عرضه و تقاضاست.

    توسط مطهره پورزمانی
    مهر ۱۳, ۱۴۰۴
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    حبیب اسداله نژاد مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور، در برنامه هشت صبح رادیو اقتصاد تاکید کرد: تشکل‌ها هیچ‌گاه در تعیین قیمت مرغ نقش نداشته‌اند و قیمت این کالای پروتئینی همیشه بر اساس عرضه و تقاضا و تصمیم‌گیری عوامل توزیع و کشتارگاه‌ها مشخص شده است.

    وی با بیان نارضایتی خود به عنوان تولیدکننده از افزایش قیمت مؤلفه‌های تولید و به تبع آن افزایش قیمت تمام شده مرغ، افزود: چه زمانی که تولیدکنندگان مرغ در مقاطعی با ضرر مواجه بودند و چه اکنون که قیمت مرغ زنده چند هزار تومان بالاتر از نرخ واقعی است، تشکل‌ها هیچ‌گاه تعیین‌کننده قیمت نبوده‌اند.

    اسدالله‌نژاد ادامه داد: در شرایط فعلی تولیدکنندگان هیچ نقشی در افزایش قیمت مرغ نداشته و اغلب مرغ را پایین‌تر از نرخ واقعی عرضه می‌کنند و نقش توزیع‌کنندگان در بازار از تولیدکنندگان پررنگ‌تر شده است.

    عوامل کاهش عرضه مرغ در فصل تابستان

    مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور دلیل وضعیت فعلی بازار را عواملی همچون کاهش جوجه‌ریزی به واسطه گرمای شدید هوا، افزایش تلفات واحدهای مرغداری به دلیل تنش گرمایی و کاهش وزن‌گیری جوجه‌ها عنوان کرد.

    وی افزود: این شرایط غیرقابل پیش‌بینی است و مختص ایران نیست، بلکه در تمام دنیا در فصل تابستان تنش‌های گرمایی باعث کاهش تولید می‌شود.

    اسدالله‌نژاد همچنین به ذائقه مردم ایران اشاره کرد و گفت: بخش عمده مرغ مصرفی در کشور به صورت گرم توزیع می‌شود و در حال حاضر ۹۷ تا ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: اتحادیه مرغدارانقیمت مرغمرغ گرم
    پست قبلی

    آزادی‌خواه: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی در نرخ گندم بازنگری کند

    پست بعدی

    فلفل‌ سبز؛تند اما دوست داشتنی برای قلب و مغز

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو
    اخبار دام طیور و آبزیان

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    نشست میز کشوری توسعه صادرات میگو با حضور قنادزاده معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، دشتدار مدیرکل دفتر خدمات...

    بیشتر بخوانید
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان: اصفهان رتبه اول تولید تخم‌مرغ کشور را دارد/ کمبود نهاده‌ باعث افزایش قیمت می‌شود

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    ۹۰ درصد دام‌های سبک در خراسان شمالی در واحدهای سنتی پرورش می‌یابند

    ۹۰ درصد دام‌های سبک در خراسان شمالی در واحدهای سنتی پرورش می‌یابند

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فلفل‌ سبز؛تند اما دوست داشتنی برای قلب و مغز

    فلفل‌ سبز؛تند اما دوست داشتنی برای قلب و مغز

    پر بازدیدها

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    قیمت‌گذاری گوشت قرمز تنظیم بازاری توسط ستاد تنظیم بازار انجام شود

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    نوشیدن آب بسته بندی شده،منبع اصلی ورود ریز پلاستیک ها به بدن

    نوشیدن آب بسته بندی شده،منبع اصلی ورود ریز پلاستیک ها به بدن

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ماجرای نابه سامانی بازار نهاده‌های دامی و التهابات محصولات پروتئینی چیست؟

    مهر ۲۶, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    تولید قارچ به ۱۹۰ هزارتن می‌رسد

    آبان ۱۰, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    خرید تضمینی پیاز و عرضه زعفران در بورس

    مهر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.