جمعه, آبان ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷ بیماری که دانه‌ چیا به بهبود آن‌ها کمک میکند

    دانه‌های چیا ممکن است از بیماری‌های قلبی، یبوست، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) و بسیاری از مشکلات دیگر جلوگیری کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۵, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص باورنکردنی «دانه چیا» را بشناسید

    دانه‌های چیا، دانه‌های ریزی هستند که سرشار از فیبر و مواد مغذی‌اند. این دانه‌ها منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶، پروتئین، مواد معدنی مهم و آنتی‌اکسیدان‌ها به شمار می‌روند.به همین دلیل، مصرف آن‌ها می‌تواند در پیشگیری یا مدیریت بیماری‌های زیر مؤثر باشد:

    ۱. بیماری‌های قلبی
    دانه‌های چیا حاوی مواد مغذی مهمی هستند که به سلامت قلب کمک می‌کنند؛ از جمله امگا-۳، امگا-۶، منیزیم، فسفر و مس.مصرف این دانه‌ها ممکن است خطر بروز بیماری‌هایی مانند سکته مغزی و بیماری عروق کرونر قلب (زمانی که رگ‌های خونی قلب مسدود شده و جریان خون قطع می‌شود) را کاهش دهد.

    دانه‌های چیا در حفظ سلامت قلب از سه راه اصلی عمل می‌کنند:

    تنظیم سطح کلسترول:مصرف چیا می‌تواند کلسترول کل و کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و در عین حال کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. LDL سبب تجمع چربی در دیواره‌ی رگ‌ها می‌شود، اما HDL به پاکسازی کلسترول از خون کمک می‌کند.

    بهبود عملکرد عروق خونی:منیزیم موجود در چیا در واکنش‌های آنزیمی و انتقال الکترولیت‌هایی مانند پتاسیم نقش دارد. این فرایند باعث گشاد شدن رگ‌ها، تنظیم انقباض عضلات و بهبود پمپاژ قلب می‌شود.

    کاهش التهاب:اسیدهای چرب امگا-۳ مانند EPA و DHA ترکیبات ضدالتهابی تولید کرده و از التهاب در دیواره‌ی رگ‌ها جلوگیری می‌کنند.

    ۲. دیابت نوع ۲
    در دیابت نوع ۲، بدن نمی‌تواند از انسولین به‌درستی استفاده کند و در نتیجه قند خون افزایش می‌یابد.

    فیبر فراوان موجود در دانه‌های چیا می‌تواند در کنترل قند خون از سه راه مؤثر باشد:

    جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا

    افزایش احساس سیری

    بهبود واکنش بدن به انسولین

    همچنین آنتی‌اکسیدان‌های چیا التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند؛ عواملی که در ابتلا به دیابت نقش دارند.

    ۳. یبوست
    اگر کمتر از سه بار در هفته اجابت مزاج دارید یا مدفوع خشک و دفع دردناک دارید، دچار یبوست هستید.

    دانه‌های چیا حاوی فیبر نامحلول هستند؛ نوعی فیبر که در آب حل نمی‌شود و حجم مدفوع را افزایش می‌دهد.این ویژگی به حرکات منظم روده کمک کرده و در رفع یبوست مؤثر است.

    ۴. آرتریت التهابی
    آرتریت التهابی گروهی از بیماری‌های مفصلی مزمن است که باعث التهاب در مفاصل می‌شوند؛ از جمله آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک.

    دانه‌های چیا سرشار از روی، منیزیم و اسید آلفا-لینولنیک (ALA) هستند: نوعی امگا-۳ با خاصیت ضدالتهابی که می‌تواند درد و علائم التهاب مفصلی را کاهش دهد.

    ۵. مشکلات گوارشی
    چیا می‌تواند به بهبود سلامت دستگاه گوارش و حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کند.فیبر محلول موجود در چیا به رشد باکتری‌های مفید کمک کرده و هنگام تخمیر در روده، ترکیباتی مانند اسیدهای چرب زنجیره‌کوتاه تولید می‌کند که به سلامت دیواره‌ی روده و عملکرد آن کمک می‌کنند.این فرایند باعث حرکت منظم روده و کاهش التهاب در دستگاه گوارش می‌شود.

    ۶. چاقی
    رژیم غذایی نقش مهمی در کنترل وزن دارد. غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا قند خون را سریع افزایش می‌دهند و می‌توانند به افزایش وزن منجر شوند.چیا دارای شاخص گلیسمی پایین است؛ به همین دلیل، از افزایش سریع قند خون جلوگیری کرده و احساس سیری طولانی‌تری ایجاد می‌کند.این احساس سیری و کاهش اشتها، مصرف کالری روزانه را کاهش داده و به کاهش وزن کمک می‌کند.

    ۷. سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS)
    PCOS نوعی اختلال هورمونی در افراد با جنسیت مؤنث است که معمولاً بر عملکرد تخمدان‌ها تأثیر می‌گذارد و موجب بی‌نظمی قاعدگی یا ایجاد کیست می‌شود.اگرچه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، اما تغییرات غذایی می‌تواند به کنترل آن کمک کند.دانه‌های چیا می‌توانند از دو طریق مؤثر باشند:

    کاهش التهاب مزمن که در بیشتر مبتلایان به PCOS دیده می‌شود

    بهبود متابولیسم بدن و کمک به کنترل قند خون و وزن، به‌ویژه به‌دلیل وجود اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶

    دانه‌های چیا غذایی کوچک اما قدرتمندند. مصرف منظم آن‌ها می‌تواند به سلامت قلب، گوارش، تنظیم قند خون و کاهش التهاب کمک کند. بااین‌حال، مانند هر ماده‌ی غذایی دیگر، باید در حد تعادل مصرف شوند و در صورت ابتلا به بیماری خاص، حتماً با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: بیماری قلبیدانه چیادستگاه گوارشدیابت نوع 2
    پست قبلی

    ۹۹ درصد عوامل بیوتروریستی منشأ دامی دارند

    پست بعدی

    خودداری از عرضه شیرخشک تخلف است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    خودداری از عرضه شیرخشک تخلف است

    پر بازدیدها

    تعیین تکلیف قیمت ۳۱ قلم‌محصول مشمول قیمت گذاری به کجا رسید؟

    تعیین تکلیف قیمت ۳۱ قلم‌محصول مشمول قیمت گذاری به کجا رسید؟

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    انهدام باند توزیع گوشت غیرمجاز در ابهر

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    علت گرانی مرغ چیست؟

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ اعلام شد

    مهر ۳۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید مرغ به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

    آبان ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.