دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۵ راز تغذیه‌ای برای انرژی بیشتر و خوابی آرام‌تر

    اگر در روزهای اخیر احساس خستگی، بی‌حوصلگی یا عدم تمرکز دارید، چند تغییر ساده در سبک زندگی می‌تواند انرژی‌تان را بیشتر کرده و به خوابی آرام‌تر کمک کند. در ادامه، پنج توصیه تازه و کاربردی در حوزه تغذیه و سلامت مرور می‌شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۸, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۵ راز تغذیه‌ای برای انرژی بیشتر و خوابی آرام‌تر

    اگر در روزهای اخیر احساس خستگی، بی‌حوصلگی یا عدم تمرکز دارید، چند تغییر ساده در سبک زندگی می‌تواند انرژی‌تان را بیشتر کرده و به خوابی آرام‌تر کمک کند. در ادامه، پنج توصیه تازه و کاربردی در حوزه تغذیه و سلامت مرور می‌شود.

    ۱. ترکیب منیزیم و ویتامین B12 برای انرژی
    برخی از متخصصان حوزه تندرستی توصیه می‌کنند که مصرف هم‌زمان ویتامین B12 و منیزیم می‌تواند به افزایش انرژی کمک کند، زیرا بدن برای تولید سوخت به هر دو ماده نیاز دارد.شواهد علمی درباره این ترکیب محدود است، اما مصرف آن بی‌خطر بوده و بسیاری از مولتی‌ویتامین‌ها هر دو ماده را در خود دارند.

    ۲. اوور نایت اوتس یا پودینگ چیا برای صرفه‌جویی در زمان
    اگر تهیه صبحانه سالم برایتان سخت است، شب قبل اوور نایت اوتس یا پودینگ چیا آماده کنید.

    اوور نایت اوتس منبعی عالی از کربوهیدرات‌های پیچیده و پروتئین است.
    پودینگ چیا سرشار از فیبر و اسیدهای چرب امگا-۳ است.
    هر دو گزینه را می‌توانید با میوه، کره مغزها، دانه‌ها یا ادویه‌ها شخصی‌سازی کرده و صبح آماده نوش جان باشند.

    ۳. تخمه کدو به‌عنوان میان‌وعده قبل از خواب
    تخمه‌های کدو منبع منیزیم و تریپتوفان‌اند؛ دو ماده‌ای که با بهبود کیفیت خواب مرتبط هستند.اگرچه جایگزین درمان بی‌خوابی نیستند، اما تخمه کدوی ساده و بدون نمک یا شکر، یک گزینه مقوی و سالم برای میان‌وعده شبانه است.

    ۴. کاهش مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی برای سلامت مغز 🧠
    پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند آسپارتام، ساخارین و اریتریتول ممکن است با افت عملکرد شناختی مرتبط باشند.در یکی از مطالعات، مصرف زیاد این شیرین‌کننده‌ها با ۶۲٪ کاهش سریع‌تر توان شناختی برابر با حدود ۱.۶ سال پیری زودتر مغز همراه بود. این اثر در افراد زیر ۶۰ سال و بیماران دیابتی شدیدتر دیده شد.

    ۵. انتخاب شیر مناسب بر اساس نیاز 🥛
    اگر بین شیرهای مختلف سردرگم هستید، تحقیقات نشان می‌دهد تفاوت چندانی در تأثیر آن‌ها بر سلامت قلب وجود ندارد.از نظر تغذیه‌ای، شیر پرچرب و کم‌چرب تنها در میزان چربی و کالری متفاوت‌اند. اگر مدیریت وزن برایتان مهم است، شیر کم‌چرب مناسب‌تر است؛ در غیر این صورت می‌توانید با تنظیم رژیم غذایی خود مصرف شیر پرچرب را هم جای دهید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تخمه کدوشیرمنیزیمویتامین B12
    پست قبلی

    ثبات بازار برنج در گرو تامین به موقع ارز و شفافیت واردات

    پست بعدی

    زنگ خطر کافئین در مدرسه!

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    زردچوبه و عسل که به عنوان دو ماده طبیعی با خواص درمانی شناخته می‌شوند، اکنون متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف متعادل...

    بیشتر بخوانید
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک خراسان جنوبی؛ داروخانه‌ای طبیعی با ۹۸ درصد تولید جهانی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    زنگ خطر کافئین در مدرسه!

    پر بازدیدها

    گوشت تنظیم بازاری هم مشتری ندارد؛ مشکل از قیمت یا قدرت خرید؟

    گوشت تنظیم بازاری هم مشتری ندارد؛ مشکل از قیمت یا قدرت خرید؟

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا با تعرفه صفر امکان‌پذیر شد

    مهر ۲۶, ۱۴۰۴
    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    کاهش جوجه‌ریزی و کمبود نهاده دلیل افزایش قیمت مرغ در بازار است

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.