سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    یک مسئول شرکت آب منطقه ای بوشهر: کاهش کیفیت آب‌های زیر زمینی، زنگ خطر برای کشاورزان بوشهر است

    مدیر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر گفت: برداشت بی رویه و تهاجم آب‌های شور به سفره‌های زیر زمینی در این استان باعث شده تا کیفیت آب چاه‌ها کاهش یابد که این زنگ خطری برای کشاورزان این استان است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۹, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اکنون ۷۹ درصد چاه های کشاورزی استان مجهز به کنتور هوشمند هستند

    جابر مظفری زاده روز چهارشنبه افزود: هم اکنون به دلیل برداشت بی رویه و نبود بارش قابل توجه، آب دریا وارد آبخوان‌های ساحلی شده (تهاجم آب شور) به نحوی که امروز کشاورزان محدوده آبخوان‌های مهم ساحلی استان بوشهر در دیر و آبدان مجبور هستند برای کشاورزی از آب شیرین کن استفاده کنند این درحالی است که توسعه آب شیرین‌کن‌ها نیز موجب از بین رفتن منابع آب وخاک این استان می‌شود.

    وی تاکید کرد: اگر به همین صورت پیش برویم در ۱۰ سال آینده شاید همه آب‌های زیرزمینی استان بوشهر به دلیل کاهش کیفیت قابلیت استفاده نداشته باشند.

    مدیرمحیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر با اشاره به وضعیت خشکسالی حاکم بر این استان افزود: در زمان حاضر همه ۱۶ دشت‌ قابل بهره‌برداری این استان ممنوعه و ممنوعه بحرانی و با افت بیش ازچند متر، برخی از آبخوان‌ها ۵۰ تا ۶۰درصد و بسیاری از چاه‌ها نیز به شدت کم آب و برخی دیگرخشک شدند.

    مظفری زاده با اشاره به آبخوان شهرستان جم گفت: در زمان حاضر آب‌خوان شهرستان جم به دلیل خشکسالی و بهره‌برداری بیش از حد و از طرفی رعایت نکردن ملاحظه‌های زیست محیطی از سوی صنایع و ارگان‌ها باعث شده کیفیت آب به صورتی درآید که قابلیت شرب خود را از دست بدهد.

    وی بیان کرد: باید توجه داشته باشیم منابع آبی که امروز کیفیت آشامیدن خود را از دست می‌دهند فردا حتی قابلیت و کیفیت استفاده در بخش کشاورزی را نیز نخواهند داشت.

    این کارشناس گفت: باید بپذیریم در کشور خشک و نیمه خشکی قرار داریم که کمتر از یک سوم بارش‌های جهانی را دارد و اقلیم ایران با توجه به منابع آبی محدود از هزاران سال پیش تاکنون به این صورت بوده است و برای حفظ این منابع باید به سمت سازگاری با شرایط حرکت کرد.

    وی افزایش بهره وری، استفاده از آب‌های نامتعارف و تغییر شیوه آبیاری را از راهکارهای حرکت به سمت سازگاری با کم آبی عنوان کرد و گفت: در استانی مانند بوشهر با توجه به قابلیت‌های مختلف در بخش تجارت، صنایع نفت و گاز و گردشگری، به جای فشار آوردن روی اشتغال در بخش کشاورزی که به آب نیاز دارد می‌توان از این مزیت‌ها بهره برد و از خشک شدن قریب الوقوع این منابع استراتژیک پیش‌گیری کرد.

    مظفری زاده با اشاره به تشکیل کارگروه آب، خشکسالی، فرسایش، کشاورزی، محیط زیست و بنیاد ملی نخبگان در استان گفت: این کارگروه متشکل از ۱۲ عضو و به عنوان یک اجتماع نخبگانی می‌تواند در نقش بازوی مشورتی برای مدیریت ارشد استان در موضوع‌های تخصصی آب عمل کند.

    وی ادامه داد: رسالت اصلی این کار گروه شبکه‌­سازی موثر بین سازمان‌­ها و صنایع مختلف، همکاری کارگروه در برگزاری رویدادهای فناورانه آب و ایجاد حلقه وصل میان استان و ستادهای توسعه فناوری در راستای حمایت از توسعه فناوری در راستای حمایت از توسعه فناوری استانی و ارتباط موثر اعضا کارگروه با نخبگان و صاحبان استعداد در حوزه آب و کشاورزی است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    رونق گردشگری و کسب و کار محلی در سایه سار توتستانهای ارومیه

    پست بعدی

    تعاون روستایی گلستان سیب زمینی را با نرخ جدید از کشاورزان می‌خرد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    سلسله قارچ ها به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع ترین گروه از موجودات زنده مشتمل بر ۱۵۰ هزار گونه...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    تعاون روستایی گلستان سیب زمینی را با نرخ جدید از کشاورزان می‌خرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    خبری از توزیع آرد در ۱۷ روز گذشته نیست/ خرید آرد در سامانه متوقف شد

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    آمادگی ایران و کامبوج برای همکاری در حوزه کشاورزی

    آمادگی ایران و کامبوج برای همکاری در حوزه کشاورزی

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    قیمت سبوس گندم آزاد شد

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    ۱۰۰ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

    خرید تضمینی مرغ راه حلی برای حمایت از مرغداران

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    رئیس سازمان امور عشایر ایران منصوب شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.