دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    گیلان پیشتاز در مکانیزاسیون؛ تولید شلتوک برنج ۵ درصد افزایش یافت

    گیلان قطب برنج کشور امسال با رشد ۵ درصدی تولید شلتوک بار دیگر نشان داد که چگونه با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و رعایت دقیق تقویم زراعی می‌توان در شرایط سخت اقلیمی به موفقیت دست یافت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۳, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    استان گیلان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید برنج در کشور، همواره نقش کلیدی و تعیین‌کننده‌ای در تأمین امنیت غذایی و اقتصاد کشاورزی کشور ایفا کرده است.

    برنجکاری در این استان نه تنها از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است، بلکه به‌دلیل شرایط اقلیمی و خاک حاصلخیز گیلان، بهترین ارقام بومی و اصلاح شده برنج در این منطقه کشت و برداشت می‌شود.

    در سال زراعی جاری با توجه به چالش‌های آب و اقلیم، کشاورزان گیلان با رعایت دقیق تقویم زراعی، مدیریت هوشمندانه مصرف آب و استفاده گسترده از تکنولوژی‌های نوین موفق به افزایش تولید برنج و بهبود کیفیت محصول شده‌اند.

    سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با ارائه تسهیلات مالی، توسعه مکانیزاسیون و اجرای پروژه‌های حمایتی، نقش محوری در تحقق این دستاورد ایفا کرده است.

    این گزارش با بررسی آمارها و گفتگو با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان به تحلیل روندهای مهم و دستاوردهای برجسته در حوزه برنجکاری می‌پردازد.

    افزایش سطح زیر کشت و تنوع ارقام برنج

    «صالح محمدی» رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفتگو با اشاره به سطح زیر کشت ۲۳۸ هزار هکتاری برنج در استان اظهار کرد: از این میزان حدود ۲۲۳ هزار هکتار به کشت ارقام بومی مانند هاشمی، علی کاظمی، جمشیدجو و دمسیاه اختصاص یافته و سطح زیر کشت ارقام اصلاح شده شامل خزر، شیرودی، فجر و آنام بالغ بر ۱۵ هزار هکتار است.

    وی افزود: میزان تولید شلتوک برنج استان بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن بوده که نسبت به سال گذشته حدود ۵ درصد افزایش یافته است لذا این رشد نشانه اهتمام کشاورزان در رعایت تقویم زراعی و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کشاورزی است.

    توزیع گسترده بذر و مصرف کودهای شیمیایی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به توزیع بیش از هزار تُن بذر ارقام محلی و اصلاح شده میان کشاورزان استان ادامه داد: این اقدام زمینه افزایش کیفیت و کمیت محصول را فراهم کرده است.

    محمدی همچنین گفت: مصرف کودهای شیمیایی در استان به ۴۶ هزار و ۸۰۸ تُن شامل ۲۷ هزار و ۸۵۴ تن اوره، ۵ هزار و ۵۰۶ تُن فسفاته و ۱۳ هزار و ۴۴۸ تن پتاسه رسیده است که با مدیریت اصولی کشاورزان و کارشناسان، اثرات مثبت قابل توجهی در افزایش تولید داشته است.

    رشد چشمگیر مکانیزاسیون در کشت و برداشت

    وی ادامه داد: سطح زیر کشت مکانیزه برنج در استان به ۲۰۶ هزار و ۴۰۰ هکتار، معادل ۸۶ درصد کل سطح کشت رسیده است همچنین برداشت مکانیزه با استفاده از ۴۹۲۵ دستگاه کمباین ویژه برنج، در ۲۲۱ هزار هکتار (۹۲ درصد) از مزارع استان انجام شده است که این میزان بیانگر پیشرفت قابل توجه مکانیزاسیون در بخش برنجکاری استان است.

    محمدی به اقدامات زیست‌محیطی انجام شده اشاره کرد و گفت: در سه مرحله مبارزه بیولوژیک علیه آفت کرم ساقه‌خوار در بیش از ۵ هزار هکتار از مزارع استان با موفقیت اجرا شده است. این فعالیت‌ها باعث کاهش مصرف سموم شیمیایی و حفظ تعادل اکولوژیک در شالیزارهای استان شده است.

    حمایت‌های مالی و پروژه‌های مشارکتی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین به حمایت‌های مالی اشاره و بیان کرد: تا آغاز سال زراعی جاری بیش از ۲۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی به کشاورزان استان پرداخت شده است که نقش مؤثری در توسعه مکانیزاسیون و افزایش بهره‌وری ایفا کرده است.

    وی افزود: در حوزه پروژه‌های حمایتی، پروژه جهش تولید برنج با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سطح ۱۰۵۵ هکتار به اجرا درآمده و پروژه انتخاب مشارکتی ارقام برنج و پروژه انتخاب مشارکتی تغذیه گیاهی در ۱۵ شهرستان استان نیز با موفقیت در حال انجام است.

    قدردانی از کشاورزان برای رعایت تقویم زراعی و مدیریت مصرف آب

    صالح محمدی در پایان با قدردانی از کشاورزان استان گیلان تصریح کرد: رعایت دقیق تقویم زراعی و مدیریت بهینه مصرف آب توسط کشاورزان نقش کلیدی در افزایش تولید و حفظ منابع آبی استان داشته است این همکاری و تلاش مستمر کشاورزان، زمینه‌ساز توسعه پایدار و ارتقای جایگاه استان در تولید برنج کشور شده است.

    بررسی آمار و ارقام به‌دست‌آمده و سخنان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نشان می‌دهد که استان در مسیر توسعه پایدار بخش کشاورزی، به ویژه در حوزه برنجکاری، گام‌های استوار و مؤثری برداشته است.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: برنججهادکشاورزیگیلان
    پست قبلی

    گرانی در بازار کالاهای اساسی به بهانه صرفه‌جویی ارزی + جدول

    پست بعدی

    نوری قزلجه: قیمت گندم با رویکرد امنیت غذایی تعیین می‌شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    صالح محمدی در این گفت وگو، از آغاز برداشت ازگیل در باغات استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: گیلان ۵۷۳...

    بیشتر بخوانید
    آغاز برداشت زعفران از مزارع هزارجریب بهشهر

    کیفیت بالای زعفران زاوه زمینه‌ساز جذب گردشگر و سرمایه‌گذار است

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام کلید خورد

    اجرای الگوی کشت و طرح سازگاری با خشکسالی در دستور کار جهادکشاورزی زنجان

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه‌ گرمسیری در سیستان و بلوچستان

    تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه‌ گرمسیری در سیستان و بلوچستان

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    نوری قزلجه: قیمت گندم با رویکرد امنیت غذایی تعیین می‌شود

    پر بازدیدها

    ۹۸ درصد مرغ مصرفی کشور مرغ گرم است

    کمبودی در عرضه مرغ گرم نداریم/ قیمت هرکیلو مرغ گرم برای مصرف کننده ۱۳۵ هزارتومان

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    آبان ۶, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت ماهی قزل‌آلا در نیمه دوم سال

    افزایش قیمت ماهی قزل‌آلا در نیمه دوم سال

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    خوداتکایی ۸۶ درصدی کشور در تولید شکر

    خوداتکایی ۸۶ درصدی کشور در تولید شکر

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    آبان ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.