دوشنبه, آبان ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    هشداردرباره عواقب عدم تخصیص ارز برای واردات برنج/ سرگردانی ۱۰ ماهه تجار

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    پیش بینی صادرات ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی در نیمه دوم سال

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    هر کیلوگرم خیار در کانال ۸۰ وگوجه فرنگی درکانال۷۰ هزار تومان قرار گرفت

    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    گلخانه‌های نوین چهارمحال و بختیاری؛ دستاورد دانش‌بنیان‌ها

    رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان استان از تولید نهال و نشای سالم گرفته تا هوشمندسازی گلخانه‌ها و بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی فعالیت‌های قابل توجهی طی سال‌های اخیر داشته‌اند که این مهم نه تنها در تحقق کشاورزی پایدار بلکه در رفع ناترازی انرژی و کم‌آبی نقش مهمی ایفا کرده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ساخت ۶۷ درصد از گلخانه‌های کشور به شکل خود اجرایی

    اسماعیل پیرعلی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو افزود: یکی از بخش‌های مهم در کمک به ناترازی انرژی به خصوص مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی، حوزه گلخانه است.

    وی ادامه داد: با توجه به چالش‌های اخیر کشور در حوزه‌ انرژی به خصوص بهینه‌سازی مصرف آب کشاورزی و اهمیت امنیت غذایی تلاش شده است تا با حمایت از شرکت‌های دانش‌‎بنیان در این بخش، بتوان در این راستا راهگشایی کرد.

    پیرعلی با اشاره به فعالیت ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در استان در حوزه گلخانه تصریح کرد: از این تعداد پنج شرکت به طور مستقیم در زمینه ساخت هوشمندسازی گلخانه‌ها و مابقی شرکت‌ها در زمینه زنجیره ارزش گلخانه، کشاورزی و محصولات گلخانه‌ای فعالیت دارند.

    رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به نقش‌آفرینی پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی و گلخانه اشاره کرد و گفت: این شرکت‌ها نه تنها در تلاش هستند تا تولیدات استان را متحول کرده است بلکه در مدیریت منابع آب و انرژی نیز اثرگذار هستند.

    پیرعلی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه گلخانه‌های نوین و کشت بافت تصریح کرد: یکی از شرکت‌های استان با استفاده از فناوری کشت‌بافت موفق به تولید نشاء و نهال‌های عاری از بیماری شده‌ است که این نوآوری ضمن کاهش مصرف آب و کود، راندمان تولید در گلخانه‌ها را به‌طور چشمگیری افزایش داده است.

    وی با اشاره به تولید بذر مادری سیب‌زمینی برخی شرکت‌ها با بهره‌گیری از روش ایروپونیک و نور LED ، اظهار داشت: این شرکت‌ توانسته است مینی‌تیوبرهای سیب‌زمینی عاری از ویروس تولید کند؛ محصولی که علاوه‌بر کاهش نیاز کشور به واردات، مصرف انرژی و آب را نیز بهینه می‌کند.

    کشت بافت؛ خودکفایی و صرفه‌جویی ارزی

    رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، تولید گیاهان زینتی و دارویی را یکی دیگر از فعالیت‌های شاخص شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه گلخانه عنوان کرد و گفت: تکثیر سنبل و ارکیده به روش کشت‌بافت موجب خودکفایی و صرفه‌جویی ارزی شده است و همچنین با تکثیر گسترده نشای گیاه دارویی کرفس تلاش‌هایی برای احیای مراتع و توسعه کشت دیم در جریان است.

    پیرعلی ادامه داد: همچنین یکی دیگر از شرکت‌های فناور استان در حوزه نهاده‌های زیستی و کودهای نوین فعال است که با تولید عامل‌های بیوکنترل بر پایه باکتری و کودهای زیستی حاصل از جلبک و عصاره غلات، توانسته‌ است جایگزینی سالم و کم‌هزینه برای کود و سموم شیمیایی فراهم کند.

    به گفته وی، این محصولات علاوه‌بر ارتقای کیفیت خاک و محصول، مصرف آب و انرژی را به صورت غیرمستقیم کاهش می‌دهد.

    رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به هوشمندسازی گلخانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: شرکت‌های فناور استان سامانه‌های هوشمند مدیریت گلخانه را طراحی کرده‌اند که با سنجش دقیق دما، رطوبت و نور، مصرف انرژی و آب را به حداقل می‌رساند؛ این فناوری ضمن کاهش خطای انسانی، کیفیت و کمیت تولیدات گلخانه‌ای را نیز افزایش داده است.

    پیرعلی به تلاش شرکت‌های فناور استان در راستای بومی‌سازی تجهیزات آبیاری تحت فشار نیز اشاره کرد و گفت: طراحی هیترجت باغی برای مقابله با سرمازدگی، تولید دستگاه‌های خشک‌کن و بسته‌بندی ویژه محصولات کشاورزی از دیگر تلاش‌های انجام شده در این راستاست که این اقدامات در کاهش ضایعات و افزایش ارزش‌افزوده محصولات نقش کلیدی دارد.

    وی تصریح کرد: تبدیل ضایعات کشاورزی و کشتارگاهی به کودهای آلی، تولید بیوچار از پوست گردو و حتی طراحی روش‌های نوین برای برداشت گل زعفران، نمونه‌هایی از ابتکاراتی هستند که هم به محیط‌زیست کمک کرده و هم هزینه‌های تولید را کاهش داده است.

    رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به برگزاری سلسله رویدادهای «تا ثریا» در استان در حوزه کشاورزی و گلخانه، اظهار داشت: این رویداد فرصت مناسبی است تا شرکت‌های دانش‌بنیان استان در این رویداد شرکت کنند و علاوه‌بر نمایش توانمندی‌های خود با ارائه ایده و طرح‌ در راستای ارتقای این وضعیت کمک کنند.

    پیرعلی افزود: این رویداد با همکاری مرکز کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه شریف و هلدینگ پیشگامان با هدف شناسایی و رفع نیازهای گلخانه‌های کشور همزمان با یکم مهر با حضور سرمایه گذاران تخصصی حوزه گلخانه، فعالان این صنف و شرکت‌های دانش‌بنیان به میزبانی استان برگزار می‌شود.
    در چهارمحال و بختیاری تعداد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان از ۱۴۰ شرکت طی سال‌های گذشته به ۲۱۰ شرکت در حال حاضر افزایش یافته است.

    از این تعداد ۷۰ شرکت، مجوز از معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور دارند و در مجموع حدود ۹۰۰ نفر جوان نخبه، مستعد و کارآفرین از قشر تحصیل‌کرده دانشگاهی در این شرکت‌ها مشغول کار و فعالیت هستند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: دانش بنیانشهرکردکشاورزیگلخانه
    پست قبلی

    ورود گوشت منجمد آلوده به استان گیلان صحت ندارد

    پست بعدی

    افزایش قیمت گوشت به دلیل نوسان نهاده‌ها/ تولید داخل جوابگوی نیاز کشور است و مکانیسم ماشه تاثیری روی آن ندارد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    سید ابرادات مصلایی، در بازدید از کارخانجات روغن‌کشی شرکت‌های قزل‌دشت طارم، تات سبز و خوشه‌های ناب طارم، روند فرآوری و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    افزایش قیمت گوشت به دلیل نوسان نهاده‌ها/ تولید داخل جوابگوی نیاز کشور است و مکانیسم ماشه تاثیری روی آن ندارد

    پر بازدیدها

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    نوسانات بازار برنج فروکش کرد

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت هرکیلو برنج کیفی در بازار‌های جهانی یک دلار است

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.