به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی زر، کتاب “ترکیبات فنولی: طبقهبندی، استخراج، درونپوشانی و کاربرد در صنایع پاستا، نانوایی و قنادی” با همکاری “دانشگاه تربیت مدرس”و “گروه تحقیق و توسعه زرماکارون” تألیف شده و به بررسی نقش ترکیبات فنولی در ارتقای سلامت و بهبود کیفیت مواد غذایی میپردازد.
ترکیبات فنولی با خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی خود، علاوه بر حفظ کیفیت مواد غذایی، خطر بیماریهایی مانند سرطان و دیابت را کاهش میدهند. این کتاب به چالشهای زیستدسترسپذیری این ترکیبات پرداخته و ” فناوری درونپوشانی” را بهعنوان راهکاری نوین معرفی میکند.
این کتاب حاصل پژوهشهای “دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس” و “محققان زرماکارون” است. نویسندگان آن شامل “دکتر محسن برزگر” (عضو هیئت علمی تربیت مدرس و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران )، مهندس آرش سلطانی” ( نایبرئیس و رئیس هیئتمدیره زرماکارون)،” دکتر امیرپویا قندهاری یزدی ” (مدیر واحد تحقیق و توسعه زرماکارون)، “مهندس نوشین بازسفیدپر” و “دکتر محمد نجاتیان” هستند.
این اثر در پنج فصل، طبقهبندی، استخراج، درونپوشانی و کاربرد ترکیبات فنولی را بررسی کرده و منبعی کاربردی برای “متخصصان صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی” محسوب میشود. انتشار این کتاب گامی مهم در مسیر توسعه”محصولات سالمتر و صنعت غذایی پایدارتر”است.
سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت
منبع : ایفتاتی آی