جمعه, آبان ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    کاهش کربوهیدرات؛ راهی نوین برای بهبود دیابت نوع ۲

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کاهش مصرف کربوهیدرات می‌تواند به بهبود عملکرد سلول‌های بتا در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند، و این افراد ممکن است بتوانند بدون نیاز به دارو بیماری خود را مدیریت کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۳, ۱۴۰۳
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تاثیر مصرف کربوهیدرات ها در کاهش ریسک ابتلا به دیابت

    در این مطالعه، که به بررسی ۵۷ بزرگسال مبتلا به دیابت نوع ۲ پرداخت، نتایج حاکی از آن است که کاهش مصرف کربوهیدرات در طول ۱۲ هفته به بهبود کارکرد سلول‌های بتا کمک کرده است. این سلول‌ها که در لوزالمعده واقع شده‌اند، مسئول تولید و ترشح انسولین هستند، هورمونی که نقش کلیدی در تنظیم قند خون ایفا می‌کند.

    به گفته باربارا گاویر، یکی از محققان این مطالعه، نیاز به تحقیقات بیشتری وجود دارد تا مشخص شود آیا رژیم غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند به احیای کامل عملکرد سلول‌های بتا و بهبود وضعیت بیماران دیابتی کمک کند.

    دیابت نوع ۲، که معمولاً در افراد بالای ۴۵ سال بروز می‌کند، در سال‌های اخیر در میان کودکان و نوجوانان نیز افزایش یافته است. این بیماری به دلیل مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها و سبک زندگی نادرست بروز می‌کند و منجر به اختلال در عملکرد سلول‌های بتا می‌شود.

    کارشناسان بر این باورند که آموزش جامعه درباره تغذیه سالم، فعالیت بدنی و ایجاد شرایط مناسب برای غذاهای سالم می‌تواند به پیشگیری از ابتلا به دیابت کمک کند.

    کربوهیدرات‌ها به دو دسته ساده و پیچیده تقسیم می‌شوند. کربوهیدرات‌های ساده مانند شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های قندی می‌توانند مضر باشند و خطرات سلامتی از جمله افزایش وزن و پوسیدگی دندان را به همراه داشته باشند. در مقابل، کربوهیدرات‌های پیچیده موجود در میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل، برای سلامتی مفید هستند و انرژی لازم برای بدن را تأمین می‌کنند.

    در نهایت، با توجه به این یافته‌ها، کاهش مصرف کربوهیدرات می‌تواند راهی مؤثر برای مدیریت دیابت نوع ۲ باشد و نیاز به داروها را کاهش دهد. این امر نشان می‌دهد که تغییرات ساده در رژیم غذایی می‌تواند تأثیرات عمیقی بر بهبود سلامت داشته باشد.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: دیابت نوع 2رژیم غذاییقندکربوهیدرات
    پست قبلی

    چگونه مواد مغذی موجود در غذا را حفظ کنیم؟

    پست بعدی

    ۶ نکته عجیب درباره پرتغال، لیمو و لیموترش

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد
    دسته‌بندی نشده

    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    0

    دکتر فرزین حسینی در گفت و گو، اظهار کرد: این تعداد از طیور بر اثر ابتلا به بیماری نیوکاسل طی...

    بیشتر بخوانید
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اجرای ۲۰ میلیون هکتار آبخیزداری نیازمند ۲۰۰ همت اعتبار است

    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    ۶ نکته عجیب درباره پرتغال، لیمو و لیموترش

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷ درصدی عرضه گوشت قرمز در کشور

    توقیف بیش از ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی غیربهداشتی در فروشگاه‌های قم

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    ۲۶ ایستگاه تولید بذر مرتعی در کشور فعال می‌شود

    حکمرانی داده‌محور مردمی، مسیر عبور از بحران آب و تغییر اقلیم است

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    قیمت برنج امروز پنجشنبه اول آبان ۱۴۰۴ در بازار جهانی

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.