دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کاهش چشمگیر سوءتغذیه در کودکان: راه‌حل‌های مؤثر باید ادامه یابد

    برنامه حمایت تغذیه‌ای برای کودکان زیر پنج سال، با کاهش قابل توجه سوءتغذیه در این گروه سنی همراه بوده است. کارشناسان تأکید دارند که این روند باید ادامه یابد تا از پیشرفت این دستاورد جلوگیری نشود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۳, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    برنامه حمایت تغذیه‌ای برای کودکان زیر پنج سال که مبتلا به سوءتغذیه از خانوارهای نیازمند بودند، در سال ۱۴۰۳ با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور اجرا شد و توانست به کاهش قابل توجه مشکلات تغذیه‌ای در این گروه سنی منجر شود. بودجه این برنامه معادل ۱۷۰۰ میلیارد تومان بود و ۱۳۴,۴۲۵ کودک تحت پوشش آن قرار گرفتند.

    بر اساس گزارش جدید دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای ارزیابی تأثیرات این برنامه، اطلاعات ۸۷۹۵ کودک که ۸ بار در طول سال اقلام غذایی ویژه دریافت کرده بودند، توسط کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی جمع‌آوری شد.

    کاهش چشمگیر سوءتغذیه
    نتایج این ارزیابی‌ها نشان داد که در آغاز برنامه، شیوع لاغری شدید ۱۰.۲ درصد و لاغری ۳۵.۲ درصد بود، که این آمارها پس از مداخلات تغذیه‌ای به ۵.۹ درصد و ۲۳.۹ درصد کاهش یافت. به عبارت دیگر، این اقدامات باعث کاهش ۴۲.۴ درصدی لاغری شدید و کاهش ۳۲.۱ درصدی لاغری در کودکان شده است.

    همچنین، کم‌وزنی شدید و کم‌وزنی نیز در آغاز برنامه به ترتیب ۸.۲ درصد و ۳۵.۴ درصد بود، که پس از اجرای برنامه به ۶.۳ درصد و ۲۷.۷ درصد کاهش یافت. به این ترتیب، این برنامه توانست کم‌وزنی شدید را ۲۳.۲ درصد و کم‌وزنی را ۲۲ درصد کاهش دهد.

    تأثیرات مثبت بر رشد جسمی کودکان
    در مورد کوتاه‌قدی شدید و کوتاه‌قدی نیز، نتایج نشان می‌دهد که در آغاز مداخلات، کوتاه‌قدی شدید ۵.۹ درصد و کوتاه‌قدی ۲۰ درصد بود که در پایان دوره به ۵.۷ درصد و ۱۹.۸ درصد کاهش یافت، به معنای کاهش ۳.۴ درصدی کوتاه‌قدی شدید و کاهش ۱ درصدی کوتاه‌قدی کلی.

    ادامه و گسترش برنامه ضروری است
    براساس نتایج این تحقیق، دریافت ناکافی غذا و ناامنی غذایی از دلایل اصلی بروز لاغری در کودکان هستند و برنامه‌های تغذیه‌ای مانند این طرح می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود وضعیت کودکان داشته باشد. بنابراین، ادامه و گسترش برنامه‌های حمایت تغذیه‌ای با تأکید بر لاغری شدید، لاغری، کم‌وزنی شدید و کم‌وزنی به عنوان یک اولویت، امری ضروری است.

    این دستاوردها نشان می‌دهد که با برنامه‌ریزی صحیح و حمایت هدفمند، می‌توان به کاهش سوءتغذیه و ارتقای سلامت کودکان دست یافت. حالا که این برنامه به ثمر نشسته، ادامه و گسترش آن می‌تواند به بهبود بیشتر وضعیت تغذیه‌ای و جسمی کودکان کمک کند و از خطرات سوءتغذیه جلوگیری نماید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سلامتیسوء تغذیهکودک
    پست قبلی

    این میوه‌ها و سبزیجات را با پوست بخورید تا پرانرژی بمانید!

    پست بعدی

    رژیم مدیترانه‌ای سبز؛ کندکننده پیری مغز

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    زردچوبه و عسل که به عنوان دو ماده طبیعی با خواص درمانی شناخته می‌شوند، اکنون متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف متعادل...

    بیشتر بخوانید
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک خراسان جنوبی؛ داروخانه‌ای طبیعی با ۹۸ درصد تولید جهانی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    رژیم مدیترانه‌ای سبز؛ کندکننده پیری مغز

    پر بازدیدها

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    آیا دولت تمایل به واردات گندم دارد؟

    مهر ۱۹, ۱۴۰۴
    خوداتکایی ۸۶ درصدی کشور در تولید شکر

    قیمت هرکیلو شکر مصرف کننده ۶۵ هزارتومان

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه

    عطر نان و طعم فرهنگ؛ جشنواره‌ای برای تجربه طعم، هنر و همزیستی اقوام در ارومیه

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    ایمنی فرآورده‌های لبنی و گوشتی موجود در بازار کاملاً تایید شد

    ایمنی فرآورده‌های لبنی و گوشتی موجود در بازار کاملاً تایید شد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    رفع مشکلات تامین نهاده‌های دامی در دستور‌کار وزارت جهاد

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.