شنبه, خرداد ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چطور با مصرف گل کلم وزن کم کنیم؟

    خوردن گل کلم برای کاهش وزن می تواند ایده خوبی باشد زیرا حاوی مواد مغذی مختلفی است و کالری کمی دارد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    اگر میخواهید وزن کم کنید، حتماً گل کلم مصرف کنید. خوردن گل کلم برای کاهش وزن می تواند مفید باشد زیرا این سبزی چلیپایی سرشار از ویتامین های حیاتی، مواد معدنی و فیبر است و همچنین کالری کمی دارد که به شما کمک می کند بدون احساس گناه یک وعده غذایی بزرگ گل کلم بخورید.

     

    علاوه بر این، محتوای فیبر گل کلم شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد و خطر میان‌وعده خوردن بین وعده‌های غذایی را کاهش می‌دهد. علاوه بر فواید کاهش وزن، گل کلم را می توان در انواع وعده های غذایی استفاده کرد.

     

    گل کلم چیست؟

     

    گل کلم یک سبزی چلیپایی و از خانواده Brassicaceae است که شامل کلم بروکلی، کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل نیز می شود. دارای یک سر فشرده است که از جوانه های گل سفید رشد نکرده تشکیل شده است که توسط برگ های سبز احاطه شده است.

     

    گل کلم در رنگ‌های مختلفی از جمله سفید، بنفش، سبز و نارنجی موجود است اما سفید رایج‌ترین نوع آن است. با این حال، اعتدال در مصرف این گیاه برای جلوگیری از عوارض جانبی احتمالی مانند گاز، نفخ و تداخل با داروها کلیدی است.

     

    آیا گل کلم برای کاهش وزن مفید است؟

     

    در این بخش فواید گل کلم برای کاهش وزن توضیح داده شده است:

     

    1. گل کلم کم کالری است

     

    همانطور که در مطالعه منتشر شده در Food Science and Nutrition نشان داده شده است، گل کلم تقریباً 25 کالری در هر فنجان (100 گرم) دارد که بسیار کم است. این مقدار کالری به شما این امکان را می دهد که بدون افزایش قابل توجه کالری دریافتی روزانه خود، بخش های بزرگ تری مصرف کنید.

     

    گل کلم به دلیل حجیم بودن به شما کمک می‌کند احساس سیری و رضایت داشته باشید و کاهش مصرف کلی کالری را بدون احساس کمبود آسان‌تر می‌کند.

     

    2. گل کلم فیبر بالایی دارد

     

    طبق گفته انجمن غذا و داروی ایالات متحده، یک فنجان گل کلم حدود 2 گرم فیبر غذایی را فراهم می کند. فیبر با کاهش سرعت هضم و طولانی کردن زمان ماندن غذا در معده، احساس سیری را تقویت می کند که به کاهش کلی کالری دریافتی با مهار گرسنگی و جلوگیری از پرخوری کمک می کند. فیبر به حفظ حرکات منظم روده کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند که گاهی اوقات می تواند یک عارضه جانبی رژیم های غذایی با کالری محدود باشد.

     

    3.گل کلم محتوای آب بالایی دارد

     

    گل کلم از حدود 92 درصد آب تشکیل شده است که به هیدراتاسیون کمک می کند و بدون افزودن کالری اضافی، به وعده های غذایی حجم می دهد. محتوای آب بالا به شما کمک می کند تا برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و احتمال مصرف میان وعده بین وعده های غذایی را کاهش دهید. همچنین هیدراتاسیون مناسب برای حفظ فرآیندهای متابولیکی که از کاهش وزن حمایت می کنند، از جمله سوزاندن موثر کالری ضروری است.

     

     

    4. گل کلم جایگزین کربوهیدرات است

     

    گل کلم یک جایگزین محبوب برای غذاهای پر کربوهیدرات مانند برنج، سیب زمینی و حتی پیتزا است. طبق گفته انجمن غذا و داروی ایالات متحده ، یک فنجان گل کلم حاوی حدود 4.9 گرم کربوهیدرات است، در حالی که در یک فنجان برنج سفید تقریباً 45 گرم کربوهیدرات وجود دارد. کاهش مصرف کربوهیدرات می تواند به مدیریت سطح انسولین و ترویج چربی سوزی کمک کند. برای کسانی که از رژیم‌های کتوژنیک یا کم کربوهیدرات پیروی می‌کنند ، گل کلم به‌عنوان یک ماده همه‌کاره عمل می‌کند که به حفظ محدودیت‌های کربوهیدرات کمک می‌کند و در عین حال، وعده‌های غذایی متنوع و رضایت‌بخش را نیز ممکن می‌سازد.

     

     

    5. گل کلم سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است

     

    همانطور که در مطالعه منتشر شده در Biochemistry Research International مشاهده شد گل کلم سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است. این مواد مغذی از سلامت کلی و عملکردهای متابولیک حمایت می کنند که برای کاهش وزن موثر حیاتی هستند. همچنین نشان داده شده است که ترکیباتی مانند گلوکوزینولات ها و ایزوتیوسیانات های موجود در گل کلم باعث کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب می شوند که با چاقی و اختلالات متابولیک مرتبط هستند.

     

     

    6. گل کلم از چربی سوزی پشتیبانی می کند

     

    بدن انرژی را برای هضم، جذب و متابولیسم گل کلم مصرف می کند، پدیده ای که به عنوان اثر حرارتی غذا (TEF) شناخته می شود. اگرچه TEF درصد کمی از کل انرژی مصرفی را به خود اختصاص می دهد، اما ترکیب غذاهای پر فیبر و مواد مغذی مانند گل کلم می تواند کمی متابولیسم شما را افزایش دهد. محتوای فیبر و پروتئین موجود در گل کلم به تثبیت سطح قند خون کمک می کند و افزایش انسولین را کاهش می دهد که می تواند ذخیره چربی را افزایش دهد. سطوح پایدار قند خون نیز میل به غذاهای شیرین و پرچرب را به حداقل می رساند.

     

    7. گل کلم همه کاره و رضایت بخش است

     

    گل کلم را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد: بخارپز، برشته، له شده و پلو . این تطبیق پذیری به تنوع رژیم غذایی کمک می کند و باعث می شود به برنامه کاهش وزن پایبند باشید. طعم ملایم آن ادویه‌ها را به خوبی جذب می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که بدون تکیه بر سس‌ها یا افزودنی‌های پرکالری، غذاهای خوش طعمی آماده کنید.

     

     

    8. گل کلم میکروبیوم سالم روده را ارتقا می دهد

     

    فیبر موجود در گل کلم به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند و باکتری های مفید روده شما را تغذیه می کند. یک میکروبیوم سالم روده با بهبود هضم، جذب بهتر مواد مغذی و حتی افزایش نرخ متابولیک مرتبط است که همگی از کاهش وزن حمایت می کنند. یک میکروبیوم متعادل روده به کاهش التهاب سیستمیک که با چاقی و سندرم متابولیک مرتبط است، کمک می کند.

     

    9. گل کلم شاخص گلیسمی پایینی دارد

     

    گل کلم دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است، به این معنی که باعث افزایش تدریجی سطح قند خون می شود. این ویژگی به مدیریت اشتها و جلوگیری از سقوط انرژی که می تواند منجر به پرخوری شود کمک می کند. مصرف مواد غذایی با GI پایین مانند گل کلم می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و استفاده موثر از گلوکز و ذخیره چربی کمتر را برای بدن آسان تر کند.

    روش کاهش وزن با مصرف گل کلم

     

    در اینجا چند راه آسان برای گنجاندن گل کلم در رژیم غذایی برای کاهش وزن موثر توضیح داده شده:

     

    پلو گل کلم: در وعده های غذایی خود برنج گل کلم را جایگزین برنج سنتی کنید. این یک راه عالی برای کاهش کالری دریافتی بدون از بین بردن طعم یا بافت است.پوره گل کلم : یک جایگزین سالم تر برای پوره سیب زمینی، پوره گل کلم است که می توان با گیاهان و ادویه ها به دلخواه طعم دار و خوشمزه کرد.پیتزا کراست گل کلم: با استفاده از گل کلم به عنوان پایه، یک نان پیتزای کم کربوهیدرات درست کنید. آن را با تاپینگ های مورد علاقه خود برای یک غذای خوشمزه و رضایت بخش تزیین کنید.گل کلم سرخ شده: گل کلم را با تخم مرغ، پنیر و سبزیجات ترکیب کنید تا سوخاری های ترد درست کنید. آنها را می توان به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی سرو کرد.سوپ گل کلم: یک سوپ خامه ای و خوشمزه را می توان با استفاده از گل کلم به عنوان پایه درست کرد. سبزیجات و چاشنی های دیگر را برای یک وعده غذایی مغذی و دل چسب اضافه کنید.استیک گل کلم: گل کلم را به اندازه های ضخیم برش دهید و در فر برشته کنید. برای یک وعده غذایی رضایت بخش و کم کالری با سس دلخواهتان سرو کنید.

     

    با گنجاندن گل کلم در رژیم غذایی خود به این روش های موثر، می توانید از مزایای آن برای کاهش وزن و در عین حال حفظ طعم و بافت های متنوع در وعده های غذایی خود بهره مند شوید.

     

    عوارض مصرف گل کلم برای کاهش وزن

     

    در حالی که گل کلم بسیار مغذی است، ممکن است در برخی افراد عوارض جانبی خاصی ایجاد کند:

     

    نفخ و گاز : گل کلم حاوی کربوهیدرات ها و فیبرهای پیچیده ای است که می توانند در روده تخمیر شوند و منجر به تولید گاز و نفخ شوند، به ویژه در افرادی که به سبزیجات چلیپایی حساس هستند.

    مشکلات تیروئید: گل کلم حاوی گواتروژن است، موادی که در صورت مصرف زیاد در طول زمان ممکن است با عملکرد تیروئید در افرادی که از قبل مشکلات تیروئیدی دارند تداخل ایجاد کند.

    واکنش‌های آلرژیک: اگرچه نادر است، برخی افراد ممکن است واکنش‌های آلرژیک به گل کلم داشته باشند که می‌تواند شامل علائمی مانند خارش، تورم و مشکل در تنفس باشد.

    تداخل با داروهای رقیق کننده خون: گل کلم سرشار از ویتامین K است که به لخته شدن خون کمک می کند. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند، باید میزان مصرف ویتامین K خود را کنترل کنند.

    ناراحتی دستگاه گوارش: مصرف بیش از حد فیبر، به ویژه از سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، می تواند باعث ناراحتی دستگاه گوارش مانند یبوست، اسهال یا گرفتگی معده شود، به ویژه اگر به طور ناگهانی وارد رژیم غذایی شود

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهرژیم غذاییکاهش وزنگل کلم
    پست قبلی

    گلایه وزیر جهاد کشاورزی از بخش تحقیقات

    پست بعدی

    نسخه طب سنتی برای کنترل فشار خون بالا

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    نسخه طب سنتی برای کنترل فشار خون بالا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند

    ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    تغییر قیمت نان در حال بررسی است

    تغییر قیمت نان در حال بررسی است

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    نوری قزلجه: رویکرد اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولیدکنندگان است

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.