جمعه, آبان ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا نباید قند را به طور کامل حذف کرد؟

    حذف کامل قندها می‌تواند به کاهش انرژی، ضعف عضلانی، سردرد، افت عملکرد مغزی و اختلال در سیستم متابولیک منجر شود و به جای حذف قندها بهتر است مصرف قندهای افزوده و فرآوری‌شده (مانند شکر سفید و شیرینی‌ها) را کاهش داد و به قندهای طبیعی تکیه کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۶ راهکار برای مهار میل مصرف شیرینی و شکر

    برخلاف تصور عده‌ای که گمان می‌کنند رژیم غذایی سالم، یعنی حذف کامل تمام قندها از برنامه روزانه، پزشکان و متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که هرگز مرتکب این اشتباه نشوید، چراکه بدن انسان به مقدار مشخصی از قندها برای حفظ سلامت و عملکرد طبیعی روزانه نیاز دارد. حذف کامل قندها می‌تواند به کاهش انرژی، ضعف عضلانی، سردرد، افت عملکرد مغزی و اختلال در سیستم متابولیک منجر شود و به جای حذف قندها بهتر است مصرف قندهای افزوده و فرآوری‌شده (مانند شکر سفید و شیرینی‌ها) را کاهش داد و به قندهای طبیعی تکیه کرد. قند طبیعی در میوه‌ها، سبزیجات، لبنیات و سایر موادغذایی موجود است. مریم مظاهریون، عضو انجمن علمی تغذیه ایران در این‌باره می‌گوید: «اگر قرار است قندی را از رژیم غذایی خود حذف کنید، بهتر است قندهای افزوده مثل آبنبات، شکلات، کیک، کلوچه و حتی قندوشکر سفید را حذف کنید، اما میوه‌ها را به بهانه قند حذف نکنید. مشکل اینجاست که در برخی از رژیم‌های غذایی مثل رژیم کتوژنیک میوه کاملا حذف می‌شود؛ درحالی‌که این خوراکی‌ها فیبر فراوانی دارند و برای عملکرد دستگاه گوارش لازم و ضروری هستند.»

     

    زیاده‌روی نکنید!

    البته به تأکید مظاهریون زیاده‌روی در مصرف میوه هم درست نیست. خیلی از افراد تصور می‌کنند چون قند موجود در میوه طبیعی است، پس هیچ ضرری ندارد. آنها میوه را جایگزین شام می‌کنند و بعد از کم نشدن وزن‌شان گلایه می‌کنند. علتش هم این است که حجم مصرف میوه‌ این افراد به‌عنوان وعده شام آن‌قدر زیاد است که کالری زیادی وارد بدن‌شان می‌کند. او توصیه می‌کند: «میوه‌های تازه و سبزیجاتی مثل هویج را جایگزین شیرینی‌ها کنید، از خرما و کشمش – به مقدار محدود – به‌عنوان میان‌وعده استفاده و از نوشیدنی‌های شیرین و گازدار پرهیز کنید. بهتر است قبل از خرید، برچسب مواد غذایی را بررسی کنید و محصولاتی را که حاوی قند افزوده هستند، نخرید.»

     

    انواع قندها

    مظاهریون درباره انواع قندها می‌گوید: «قندها، نشاسته و فیبرها به گروهی تعلق دارند که کربوهیدرات نامیده می‌شوند. قند طبیعی هم شامل قندوشکر سفید است که گلوکز نام دارد. به قند موجود در میوه‌ها هم فروکتوز می‌گویند و قند موجود در شیر هم لاکتوز است. قندهای مصنوعی هم قندهای تولید دست انسان هستند که عمدتا در محصولات رژیمی استفاده می‌شوند و انواع زیادی دارند ازجمله ساخارین، سوکرالوز و اسپارتام.»

     

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

     

    منبع: سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهحذف قندسلامتشیرینیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتقند
    پست قبلی

    برای حفظ سلامت مغز چای سبز بنوشید

    پست بعدی

    لبنیات و حبوبات در افزایش قیمت پیشتاز هستند+جدول

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    0

    یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، وجود فروکتوز در بسیاری از میوه‌هاست. مصرف زیاد فروکتوز می‌تواند...

    بیشتر بخوانید
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تأثیر مصرف پسته در شب بر میکروبیوم روده در مبتلایان پیش‌دیابت

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    لبنیات و حبوبات در افزایش قیمت پیشتاز هستند+جدول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ظرفیت‌های کشاورزی لرستان به کشور و دنیا معرفی شود

    ظرفیت‌های کشاورزی لرستان به کشور و دنیا معرفی شود

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    چه خوراکی‌هایی ریسک «سکته مغزی» را کم می‌کند؟

    چه خوراکی‌هایی ریسک «سکته مغزی» را کم می‌کند؟

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    به مناسبت روز جهانی استاندارد؛ زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند.

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    برداشت ماهیان خاویاری در حاجی آباد آغاز شد

    تولید سالانه ۱۰۰ تُن گوشت ماهی خاویار در بروجرد

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.