دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا باید بیشتر جو دوسر بخوریم؟

    جو دوسر، که از گیاه Avena sativa به دست می‌آید، سرشار از فیبر محلول «بتا-گلوکان» است ترکیبی که به کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب، بهبود گوارش و حتی افزایش تمرکز و خلق‌وخو کمک می‌کند.مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف منظم جو دوسر می‌تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد و سلامت روده و مغز را همزمان بهبود بخشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۲, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این وعده غذایی ششمین علت مرگ و میر در جهان را کاهش دهیم

    ترکیبات موجود در جو دوسر، از جمله فیبر بتا-گلوکان، فلاونوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها، نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی بدن دارند.

    مهم‌ترین فواید جو دوسر
    کاهش کلسترول و چربی خون: بتا-گلوکان باعث کاهش LDL (کلسترول بد) و تری‌گلیسریدها می‌شود.

    سلامت روده و گوارش: فیبر محلول موجود در جو دوسر حرکات روده را تنظیم کرده و باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کند.

    تقویت مغز و تمرکز: مطالعات نشان داده‌اند عصاره‌ی جو دوسر می‌تواند عملکرد حافظه و دقت ذهن را بهبود دهد.

    کاهش التهاب: ترکیبات ضدالتهابی آن (مثل آونانترامیدها) التهاب عضلانی و پوستی را کاهش می‌دهد.

    کمک به کاهش وزن: فیبر بالای جو دوسر احساس سیری را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کنترل اشتها کمک کند.

    حمایت از ایمنی بدن: بتا-گلوکان موجب افزایش فعالیت سلول‌های ایمنی و مقابله با باکتری‌ها و ویروس‌ها می‌شود.

    موارد احتیاط و منع مصرف
    افراد با انسداد یا اختلالات گوارشی نباید جو دوسر زیاد مصرف کنند.

    در سلیاک یا حساسیت به گلوتن، تنها از محصولات «گواهی‌شده بدون گلوتن» استفاده شود.

    در برخی افراد، مصرف زیاد می‌تواند باعث نفخ یا تحریک پوستی شود.

    🥣چگونه بیشتر جو دوسر بخوریم؟
    روش‌های مصرف آسان:

    صبحانه با اوتمیل (oatmeal) یا اوور نایت اوتس (overnight oats)

    افزودن به اسموتی، ماست یا سوپ

    استفاده از سبوس جو دوسر برای افزایش فیبر در غذاها

    جایگزینی بخشی از آرد معمولی با آرد جو دوسر در نان یا شیرینی

    انواع رایج جو دوسر عبارت‌اند از: استیل‌کات (Steel-Cut)، رول‌شده (Rolled)، اسکاتلندی، سبوس جو دوسر (Oat Bran) و اوتمیل فوری (Instant Oats) — که تفاوتشان فقط در بافت و زمان پخت است، نه در ارزش تغذیه‌ای.

    نکته کاربردی:
    حداقل ۳ گرم فیبر بتا-گلوکان در روز می‌تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: جو دوسرسلامتیفیبر
    پست قبلی

    راهکار اصلی تنظیم بازار مرغ چیست؟

    پست بعدی

    آیا ماءالشعیر بدون الکل برای کبد چرب مضر است؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    زردچوبه و عسل که به عنوان دو ماده طبیعی با خواص درمانی شناخته می‌شوند، اکنون متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف متعادل...

    بیشتر بخوانید
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک خراسان جنوبی؛ داروخانه‌ای طبیعی با ۹۸ درصد تولید جهانی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت ماءالشعیر و مالت ۵۰ درصد افزایش یافت

    آیا ماءالشعیر بدون الکل برای کبد چرب مضر است؟

    پر بازدیدها

    افزایش ۳ برابری بازدهی گندم با کمک یک ژن پنهان

    افزایش ۳ برابری بازدهی گندم با کمک یک ژن پنهان

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    کاهش ید در رژیم غذایی ایرانی ها؛زنگ خطر سلامت عمومی

    کاهش ید در رژیم غذایی ایرانی ها؛زنگ خطر سلامت عمومی

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است/مصرف لبنیات نصف مقدار توصیه‌ شده است

    یک‌سوم مرگ‌های کشور به دلیل مسائل تغذیه‌ای است/مصرف لبنیات نصف مقدار توصیه‌ شده است

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت رفع شد

    قیمت برنج به زودی کاهش می‌یابد

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.