جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی دسته‌بندی نشده

    پیش‌بینی تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن خرما/ موانع صادراتی رفع شود

    رئیس انجمن خرمای ایران با اشاره به میزان تولید خرما در کشور گفت: بایستی موانع صادراتی و تصمیمات خلق الساعه در این بخش برداشته شود تا بتوانیم با صادرات خرما، ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.

    توسط فاطمه پاکزاد
    27 شهریور 1402
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    محسن رشید فرخی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال با وجود همه ناملایمت‌های جوی و آفات به طور متوسط حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما در کشور تولید شود، گفت: این میزان تولید برای مصرف داخل و حتی صادرات کفایت می‌کند.

    وی ادامه داد: امیدواریم دولت امسال تمهیداتی بیندیشد تا نقص‌های بخش صادرات جبران و از تصمیمات خلق الساعه نیز جلوگیری شود که بتوانیم ۳۰ درصد از میزان تولیدات را صادر کنیم و ارز آوری خوبی برای کشور داشته باشیم.

    رئیس انجمن خرمای ایران اضافه کرد:متاسفانه شاهد این هستیم که در فصل‌های پرمصرف ممنوعیت صادرات خرما در دستور کار خود قرار می گیرد. این ممنوعیت ها باعث می‌شود که بازارهای جهانی خود را از دست بدهیم. همانطور که تاکنون بخشی از بازارهای خود را در دنیا از دست‌ داده‌ایم. همچنین تصمیمات آنی اعتماد مشتریان خارجی را به ما کم می‌کند.

    وی با اشاره به اینکه می‌توان در فصل‌های پرمصرف بازار خرما را مدیریت کرد، گفت: عرضه مستقیم خرما در بازار شهرهای مختلف یکی از راه‌های کنترل قیمت‌ است.

    رشیدفرخی همچنین عنوان کرد که با مساعدت بانک مرکزی قرار بر این شده که مشکلات بازگشت ارز حاصل از صادرات مرتفع شود.

    وی در پایان گفت: سال گذشته حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون دلار صادرات خرما داشتیم که اگر ممنوعیت صادرات وجود نداشت این عدد بالاتر هم می‌رفت.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیخرماصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذاییکشاورزی و باغبانی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    فاطمه پاکزاد

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید
    دسته‌بندی نشده

    آخرین تغییرات قیمت ماست در بازار | ماست‌های پرمصرف چقدر گران شدند؟

    توسط فاطمه پاکزاد
    20 شهریور 1402
    0

    قیمت انواع ماست در مقایسه با اردیبهشت‌ماه ۳۰درصد افزایش یافته است. تغییرات قیمت اقلام لبنی به‌دنبال افزایش نرخ مصوب شیر...

    بیشتر بخوانید
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه های سالم برای کاهش سطح کلسترول بد

    12 شهریور 1402
    خاویار ایران در چه وضعیتی است؟

    تولید ۱۸تن خاویار در سال گذشته

    28 تیر 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    گلایه گندمکاران ‌از تأخیر دولت در پرداخت وجوه خرید تضمینی گندم‌

    25 تیر 1402

    پر بازدیدها

    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، راهی برای ارتقای امنیت غذایی

    6 مهر 1402
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    نوشابه های رژیمی موجب افزایش سطح انسولین می شوند

    28 شهریور 1402
    فائو اعلام کرد:جایگاه مهم ایران در تولید 20 محصول کشاورزی در جهان

    نخستین همایش ملی افزایش بهره‌وری کشاورزی دیم توسط فائو برگزار شد

    11 شهریور 1402
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    برآورد اعتبار ۱۸ هزار میلیارد تومانی طرح کاشت یک میلیارد درخت

    9 شهریور 1402
    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    19 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود