شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    پایش مواد غذایی و نوشیدنی موکب‌ها با خدمات آزمایشگاهی فناوران کشور

    یکی از شرکت‌های ارائه‌ دهنده‌ خدمات، به منظور جلوگیری از انتقال آلودگی و بروز مسمومیت غذایی در زوار اربعین، به موکب‌ها خدمات آزمایشگاهی ارزیابی بار میکروبی و شیمیایی برای پایش کیفیت مواد غذایی و محیطی ارائه می‌دهد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    عرفان آقاجانی از محققان این شرکت در گفت‌وگو گفت: زمینه خدمات این شرکت ارائه خدمات آزمایشگاه در حوزه ارزیابی پایش سلامت مواد غذایی، محیط و سلامت و بهداشت عمومی است و ما در مراسم اربعین قصد داریم با استقرار چند مرکز در کشور عراق و مرز ایران، مواکبی را که مواد غذایی و نوشیدنی توزیع می‌کنند، پایش کنیم.

    وی افزود: با توجه به فصل گرما که امکان رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها زیاد است، اقدام به پایش مواد غذایی مواکب‌ می‌کنیم تا مواد غذایی سالم به دست زوار برسد. پایش محیط تهیه و عرضه مواد غذایی از دیگر خدمات ما به شمار می‌رود.

    آقاجانی با بیان اینکه در این پایش‌ها، میزان بار میکروبی اندازه‌گیری می‌شود، اظهار کرد: برای این منظور در دو حوزه میکروبی و شیمیایی مواد غذایی، محیط و پرسنل تست‌های مختلفی را تهیه کردیم تا مسمومیت‌های غذایی به زوار انتقال نیابد.

    این محقق خاطر نشان کرد: از آنجایی که ما همکار سازمان ملی استاندارد و غذا و دارو هستیم‌، بر اساس پروتکل‌های این سازمان‌ها اقدام می‌کنیم و بر این اساس ما در مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت تضمین لازم برای سالم بودن محیط و مواد غذایی را ارائه می‌دهیم.

    وی با اشاره به اجرای این تست‌ها در موکب‌ها، گفت: در سال جاری با بسیاری از موکب‌ها وارد مذاکره شدیم و استقبال خوبی داشتند و بر اساس فضاهایی که به ما اختصاص می‌دهند، در نقاط مورد نظر مستقر می‌شویم.

    آقاجانی اضافه کرد: این تست‌ها برای ارزیابی کیفی همه انواع مواد غذایی همچون گوشت، برنج، غلات، حبوبات، مواد افزوده و نوشیدنی است، به ویژه آب آشامیدنی چرا که انتقال آلودگی از طریق آب آشامیدنی نسبت به سایر مواد غذایی که پخته می‌شوند، بیشتر است.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: خدمات آزمایشگاهیمواد غذاییموکب
    پست قبلی

    نصب سامانه نانوحباب در دومین گلخانه بزرگ هیدروپونیک کشور

    پست بعدی

    اجرای طرح توسعه نخیلات در خرمشهر در سطح ۲۰ هکتار

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد:  ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد: ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه ‎خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه زر، در...

    بیشتر بخوانید
    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    به بهانه روز ملی کیفیت  اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    به بهانه روز ملی کیفیت اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی

    اجرای طرح توسعه نخیلات در خرمشهر در سطح ۲۰ هکتار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    ۱۹۰۰ تن گوشت مرغ منجمد از فردا در استان تهران توزیع می شود

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    خودکفایی ۸۷ درصدی ایران در محصولات کشاورزی

    خودکفایی ۸۷ درصدی ایران در محصولات کشاورزی

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد

    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.