دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    واردات ۵۰ درصدی تن‌ماهیان نرخ کنسرو را ۲ بار افزایش داد

    یک مسئول صنفی گفت: تعلل در باز کردن ثبت‌ سفارش از سوی وزارت جهاد کشاورزی و افت ۵۰درصدی واردات تن‌ماهیان در نیمه نخست سال، سبب شد تا نرخ کنسرو ماهی امسال دوبار افزایش یابد.

    توسط مطهره پورزمانی
    مهر ۱۳, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    واردات ۵۰ درصدی تن‌ماهیان نرخ کنسرو را ۲ بار افزایش داد

    حدود دو هفته ای است که قیمت کنسرو ماهی مجدد افزایش یافته است. هر کنسرو ماهی ساده ۱۸۰ گرمی از ۱۰۸ هزار تومان در خرداد ماه به حدود ۱۲۰ هزار تومان در پایان شهریور رسید. مسعود بختیاری، رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران درباره وضعیت بازار کنسرو ماهی و دلیل تغییر قیمت ها گفت: امسال نخستین افزایش قیمت در ابتدای سال بود که طی جلسات مکرر با تولیدکنندگان در خواست آنها افزایش بیش از ۱۰۸ هزار تومانی با توجه به افزایش دستمزدها، حمل و نقل، نرخ تورم و… بود. اما تفاهم شد تا اگر افزایش قیمتی قرار است، رخ دهد به شکل پلکانی باشد.

    وی افزود: انجمن برای این که کنسرو ماهی از سبد مصرف خانوار حذف نشود افزایش زیادی را برای این محصول اعمال نکردند.

    وی با تاکید بر این که انجمن نمی خواست با تغییر قیمت بازار دچار چالش شود و بازخوردها از سوی مصرف کنندگان منفی باشد، اظهار کرد: دیدگاه تولیدکنندگان کنسرو این است که حداقل‌الامکان قیمت ها در بازار به گونه ای مدیریت شود که کنسرو ماهی در سبد مصرفی خانوار باقی بماند.

    رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران در ادامه سخنان خود، عنوان کرد: اما امسال در اواخر نیمه نخست سال و اوایل نیمه دوم، مسائلی به وجود آمد که ناچار به افزایش دوباره قیمت ها شدیم.

    این مسئول صنفی گفت: با وجود پیگیری های سندیکا از سال گذشته و مکاتبات بسیار با وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ثبت سفارش تن‌ماهیان در نیمه نخست سال به مقدار ۳۵ هزار تن، این امر محقق نشد.

    بختیاری با اشاره به نظر کارشناسان سازمان شیلات، یادآور شد: بنا بر نظر کارشناسان این سازمان لازم بود برای نیمه نخست سال ۳۵ هزار تن، تن‌ماهیان وارد شود؛ اما معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به دلایلی تعلل کرد و فقط حدود ۷.۵ هزار تن ثبت سفارش در خرداد ماه انجام شد.

    وی ادامه داد: باز شدن دیرهنگام ثبت سفارش و زمان بر بودن مذاکرات تولیدکنندگان با طرف های خارجی نیز سبب شد تا بازار تن‌ماهیان دچار کمبود شود.

    بختیاری با اشاره به دومین ثبت سفارش در تیر ماه، اضافه کرد: در این نوبت هم برای ثبت سفارش تن‌ماهیان سقف ۷.۵ هزار تن تعیین شد. بنابراین، در مجموعه از ۳۵ هزار تن نیاز نیمه نخست سال، حدود ۱۶ هزار تن واردات داشتیم.

    رییس سندیکا صنایع کنسرو ایران با تاکید بر این که ثبت سفارش باید در اسفند سال گذشته باز و انجام می شد، تصریح کرد: این تعلل از محل سهمیه بهار و تابستان بود و واردات تن‌ماهیان افت حدود ۵۰ درصدی داشت.

    سختگیری‌هایی بالاتر از فائو و اتحادیه اروپا

    این مسئول صنفی به دلیل دوم در تاخیر واردات تن‌ماهیان در سال جاری پرداخت و گفت: امسال سازمان دامپزشکی کشور دستر العمل سختگیرانه‌ای در خصوص واردات تن‌ماهیان اعلام کرد مبنی بر این که ماهیان وارداتی باید از وجود انگل تریپانورنکا، صفر باشند.

    وی ادامه داد: این دستورالعمل حتی از استانداردهای سختگیرانه اتحادیه اروپا، فائو و استانداردهای انگلستان هم بیشتر است. این کشورها انگل تریپانورنکا را به عنوان شاخص بهداشتی در نظر نمی‌گیرند؛ در واقع این انگل برای ماهیان صنعتی موضوعیت ندارد؛ زیرا تن‌ماهیان بین ۲ تا ۳ ماه در دمای انجماد قرار می گیرند تا به دست تولیدکنندگان برسند در حالی که این انگل اگر در دمای انجماد ۱۸ سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت باقی بماند از بین می رود.

    وی تاکید کرد: عامل دیگر برای از بین رفتن این انگل دمای ۶۰ درجه سانتی گراد است. اگر به مدت ۳۰ دقیقه این ماهی در این دما قرار گیرد حتما از بین می رود.

    این مسئول صنفی گفت: فرایند کنسروسازی طی دو مرحله با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد یک ساعته و سترون سازی یا استریلیزاسیون به مدت یک ساعت در دمای ۱۲۱ درجه روی تن‌ماهیان انجام می شود بنابراین در این فرایند محصول نهایی عاری از هر گونه انگلی است.

    وی یادآور شد: اما اگر قرار باشد این ماهی به شکل خام مصرف شود این استاندارد سختگیرانه پذیرفتنی است ولی هیچ جای دنیا برای کنسرو ماهی انگل تریپانورنکا را به عنوان شاخص بهداشتی لحاظ نمی کند.

    بختیاری در توضیح بیشتر، گفت: این عامل برای تن‌ماهی اسکیپ جک که بیشتر صید مربوط به این گونه ماهی است، انگل تریپانورنکا بخشی از چرخه زندگی خود را در دستگاه گوارش این ماهیان می گذراند. تولیدات داخلی هم دارای این انگل است و البته در این دسته از محصولات داخلی نظارتی وجود ندارد.

    بختیاری عنوان کرد: در نتیجه، پیگیری تولیدکنندگان برای خرید تنماهی‌های بلوفین (باله‌ آبی) که این انگل در این دسته از ماهیان چرخه زندگی ندارد، دلیل دیگری برای کاهش واردات در نیمه نخست سال بود.

    وی تصریح کرد: در نهایت به دلیل این چند عامل تن‌ماهیان به اندازه مورد نیاز وارد نشد، درست در فصلی که صید داخل نداشتیم (از اواخر خرداد تا اواسط مهر). همچنین عدم واردات به مقدار مورد نیاز سبب شد تا قیمت تن‌ماهیان داخل هم روند افزایشی داشته باشند و نرخ تن‌ماهیان صید شده کشور هم افزایش چشمگیری داشتند.

    این مسئول صنفی با اشاره به تفاوت قیمت ها از ابتدا سال تا امروز، گفت: نرخ هر کیلو گرم تن‌ماهیان از ۱۷۰ هزار تومان به ۲۰۵ هزار تومان رسیده در حالی که این عدد در ابتدای خرداد ۱۴۰ هزار تومان بود. اگر چاره‌اندیشی نشود این افزایش قیمت ادامه خواهد داشت.

    رییس سندیکا صنایع کنسرو ایران در پایان گفت: به این دلایل باید تاخیر تامین ارز از سوی بانک مرکزی را هم افزود. معمولا بین ۴ تا ۶ ماه زمان می برد تا ارز مورد نیاز تولیدکنندگان تخصیص داده شود.

    سال گذشته با توجه به آمار صید ۷۰ هزار تنی تن‌ماهیان کشور، واردات این دسته از ماهیان حدود ۳۴ هزار تن بود.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: افزایش قیمتتن ماهیفائوکنسرو
    پست قبلی

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پست بعدی

    ۲۵ میلیارد متر مکعب آب صرف تولید سبزی و صیفی می‌شود

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    0

     آمارهای گمرک نشان می‌دهد که امسال ۲ برابر پارسال برنج وارد شده اما همچنان قیمت‌ها صعودی است. قیمت برنج وارداتی...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۲۵ میلیارد متر مکعب آب صرف تولید سبزی و صیفی می‌شود

    ۲۵ میلیارد متر مکعب آب صرف تولید سبزی و صیفی می‌شود

    پر بازدیدها

    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    سهم تحقیقات شیلاتی در امنیت غذایی افزایش یافت

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    بازار برنج کی به آرامش می‌رسد؟

    علت گرانی برنج چیست؟

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    واردات انبه از کنیا مجاز شد

    واردات انبه از کنیا مجاز شد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    چین، خریدار سویای آمریکا شد

    آبان ۱۰, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    نرخ خرید تضمینی گندم ۲۹.۵۰۰ تومان تعیین شد

    مهر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.