دوشنبه, تیر ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    واردات تون ماهی قیمت کنسرو ماهی را تثبیت کرد

    رئیس سندیکا کنسرو ایران با اشاره به تثبیت قیمت کنسرو ماهی، گفت: دلیل عدم افزایش قیمت این محصول، واردات تون ماهیان و تنظیم بازار این کالای اساسی بوده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    امروز سه‌شنبه ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳ نشست خبری سندیکا کنسرو برگزار شد. مسعود بختیاری، رئیس سندیکا انجمن کنسرو کشور با اشاره به همایش صنعت کنسرو در آبان ماه، گفت: مهمترین اولویت وزیر جهاد کشاورزی طی برنامه‌ای که ارائه داده بودند تمرکز بر تأمین امنیت غذایی بوده است. مرسوم ترین تعریف امنیت غذایی می‌گوید، امنیت غذایی به منزله تأمین غذای کافی و سالم برای همه مردم در تمام زمان جهت دستیابی به زندگی سالم و متعادل است.

    وی افزود: حداقل ۴ مؤلفه برای دستیابی امنیت غذایی فراهمی، دسترسی، سلامتی و پایداری سه مؤلفه پیشین است. در این راستا صنایع تبدیلی و کنسروسازی ارتباطات تنگاتنگی با این مولفه‌ها دارد.

    این مسئول صنفی ادامه داد: صنعت کنسرو نقش بی‌بدیل در جلوگیری از هدر رفت محصولات کشاورزی دارد. دورریز ایران نسبت به میانگین جهانی بالاتر است.

    بختیاری با اشاره به چالش آماری در ایران تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور این است که آمار و اطلاعات خیلی قابل اتکایی در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی در دسترس نیست.

    وی با اشاره به ۳۰ درصد ضایعات محصولات کشاورزی در ایران، اظهار کرد: ما می‌توانیم با حمایت و کمک به صنایع تبدیلی موضوع را پیگیری کرد.

    بختیاری ادامه داد: صنعت کنسرو در تبدیل محصولات فسادپذیر به محصولاتی با ماندگاری بالا نقش مؤثری دارد. به عنوان مثال، ماهی. از آسیب‌پذیر و فساد پذیرترین محصولات غذایی بوده و شرایط نگهداری آن بایدذتحت کنترل باشد. اگر در پودر یخ گذاشته شود فقط یک هفته امکان نگهداری دارد. در صورت انجماد و در شرایط منفی ۱۸ درجه سانتیگراد حداکثر ۶ تا ۹ ماه و در دمای منفی ۳۰ درجه سانتیگراد ۹ ماه تا یک سال امکان نگهداری سالم محصول وجود دارد.

    وی افزود: اما این امر در فرایند کنسرو فارغ از زمان و مکان و نیاز به نگهداری خاص حداقل طی ۲ سال با اطمینان خاطر امکان مصرف دارد. البته با سختگیری‌هایی که در کشور وجود دارد این تاریخ روی قوطی محصول درج می‌شود ولی در کشورهای دیگر تاریخی نمی‌آید و بهترین تاریخ انقضا را ۴ سال ذکر می‌کنند.

    وی در ادامه به سلامت محصولات کنسروی پرداخت و گفت: ۲ تکنیک مهم در این حوزه عبارت است از ایجاد بسته‌بندی محصولات در ظروف غیرقابل نفوذ است. دومین تکنیک، اعمال حرارت در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد و در مدت حداقل یک ساعت بسته به نوع کالا باعث می‌شود تا بدون ماده نگهدارنده محصولات غذایی ۲ سال ماندگاری داشته باشند.

    بختیاری در ادامه نشست به تثبیت قیمت کنسرو ماهی طی یک سال اخیر عنوان کرد: با وجود افزایش هزینه تولید از قیمت قوطی و درب، دستمزد، حمل و نقل و حامل‌های انرژی که بر بهای تمام شده اثر دارد، قیمت این محصول تغییری نداشته است. دلیل این امر در همگرایی و هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی است و ثمره آن در سفر مردم موجود است.

    رئیس سندیکا کنسرو ایران با اشاره به واردات اظهار کرد: این امر سبب شد تا نرخ تون ماهیان داخل نیز متعادل باشد و عدم افزایش قیمت در این بخش منجر به تثبیت نرخ کنسرو ماهی شد.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: بازارکنسروواردات
    پست قبلی

    درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی

    پست بعدی

    خواص جادویی این گیاهان و ادویه‌ها برای سلامتی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده
    اخبار اقتصاد و بازار

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲, ۱۴۰۴
    0

    ایران سالانه حدود ۱۳۵ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌کند. بیشترین وابستگی کشور در تأمین مواد غذایی مورد نیاز کشور...

    بیشتر بخوانید
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زنجبیل گزینه مناسب برای درمان بیماری التهاب روده

    خواص جادویی این گیاهان و ادویه‌ها برای سلامتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    آغاز مرحله دوم هوشمندسازی یارانه نان

    افزایش قیمت نان‌های سنتی؛ منتظر ارزانی نان سنگک باشیم؟

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.